Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με πλοηγηση firefox&explorer...νεος Ιος?

decryal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
είπα και προηγουμένως πως δοκίμασα και τους 2 ff2 & ΙΕ7 και παίζει και με τους 2 , με τον ΙΕ7 όμως εμφανίζεται πολύ καλύτερα απ ότι με τον ff

http://www.yourep.com/image/dglent/58133/original/97da37420cb44d72e08d07431ce46a77/firefox2.JPG με Firefox2

http://www.yourep.com/image/dglent/58134/original/dd79cc5c94989eb1e4936dd32db4c6c7/IE7.JPG με ΙΕ7

Μάλλον δεν το διατύπωσα καλά. Το μήνυμα μου κυρίως αναφερόταν στον decryal με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα: Δεν εμφανίζεται πχ το skywalker με κανέναν browser από ff/ie/opera(εμφανίζεται όμως με το k-meleon) Όπως έγραψα και παραπάνω, αυτό μου φαίνεται περίεργο καθώς με τις ίδιες ρυθμίσεις/plugins εμφανίζεται κανονικά στον 2ο υπολογιστή που έχω με οποιονδήποτε browser.

Δημοσ.
Μάλλον δεν το διατύπωσα καλά. Το μήνυμα μου κυρίως αναφερόταν στον decryal με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα: Δεν εμφανίζεται πχ το skywalker με κανέναν browser από ff/ie/opera(εμφανίζεται όμως με το k-meleon) Όπως έγραψα και παραπάνω, αυτό μου φαίνεται περίεργο καθώς με τις ίδιες ρυθμίσεις/plugins εμφανίζεται κανονικά στον 2ο υπολογιστή που έχω με οποιονδήποτε browser.

ok καταλαβα λαθος

ακυρον το post μου

Δημοσ.

Και τωρα τι κανουμε?καμμια ιδεα?πως γινεται να μην εμφανιζει τα gif και γενικως τα γραφικα και ο firefox kai o explorer??

απο θεμα ρυθμισεων τα εχω ψαξει ολα πιστευω...firewalls off...και τετοια..

Δημοσ.

Βάλε k-meleon! Είναι αρκετα καλός, στα πρότυπα του mozilla, υπερβολικά ελαφρύς, παραμετροποιήσιμος και το βασικότερο θυμίζει αρκετα firefox. Περνάς και κάποια "extentions" και είσαι οκ. Αν πάλι δεν θες να αποχωριστείς τον ff (κι εγώ στο στάδιο απεξάρτησης βρίσκομαι), μπορείς απλά να χρησιμοποιείς τον k-meleon εκεί που δεν παίζει ο firefox.

Υγ: Κι εγώ κουράστηκα να ψάχνω τις ρυθμίσεις και το εγκατέλειψα(τουλαχιστον προς το παρόν)..σε περίπτωση όμως που βρεθεί κάτι...θα χαρώ αρκετά..!

Δημοσ.

λοιπον τη βρηκα τη λυση.εχω zonealarm και αν και τον ειχα κλειστο,απενεργοποιημηενο oxi minimize,μου ειχε κρατησει μια μικροεπιλογη που ελεγε ad blocking και ηταν στην επιλογη medium και μολις το εκανα Off δουλεψε...βεβαια μπηκανε στα σαιτ τρελες διαφημισεις τωρα...οποτε αυτο ειναι και ολοι οσοι εχουμε αυτο το προβλημα η θα ειναι καποια τετοια ρυθμιση η καποιο

add on που δεν θα εχει περαστει....

Δημοσ.

Σωστός! Εγώ το είχα στο high(το zonealarm)! Το απενεργοποίησα και δούλεψε και σε μένα.. Το θέμα είναι αν πρέπει να το αφήσουμε έτσι ή όχι..Το καλύτερο ίσως είναι να επιλέξουμε να μας ενημερώνει για το τι θεωρεί "ad" και αν είναι να εμφανίζουμε μόνοι μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...