decryal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Σε ορισμενες σελιδες(πχ skywalker.gr) ειτε απο firefox eitai explorer δε φορτωνονται ολα τα ΓΡΑΦΙΚΑ της σελιδας(εικονιτσες συνηθως) με αποτελεσμα η μη ολοκληρωμενη πλοηγηση της σελιδας..π.χ sto skywalker κρυβονται ολες οι αγγελιες της κεντρικης σελιδας που ειναι σε μορφη γραφικων και οχι κειμενου... Το προβλημα το ανακαλυψα τυχαια οταν σε εναν αλλο υπολογιστη ειδα πραγματα που...δεν ειχα ξαναδει στις σελιδες! Εχω δοκιμασει να αυξομειωσω το επιπεδο ασφαλειας toy internet αλλα και na dexomai ola ta cookies Και εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων web.Επισης τα προγραματα ειναι ενημερωμενα στη τελαιυταια version... Μηπως ειναι καποιος νεο ιος?? Μολις αλλαξα και το προφιλ και μπηκα απο νεο προφιλ που δημιουργησα αλλα και παλι τιποτα...δεν εμφανιζει σε αρκετα site τις φοτογραφιες σε .gif μαλλον υποθετω... απο τη κονσολα σφαλματων(tools-error console) στον μοζιλα βγαζει αytoγια το skywalker.gr π.χ) "error in parsing value for property 'border-left' " epishs τη version 2 εχω τη καινουργια αλλα το εκανε και στη προηγουμενη(1.5-1,6) επισης εχω δοκιμασει και αγγλικες και ελληνικες version. ti mporei na ftaiei??
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 mhpws ennoeis pop-up parathyria pou mplokarontai aytomata????
decryal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 οχι,μπες στο skywalker.gr Π.χ θα καταλαβεις τι σου λεω,κατι εικονιτσες gif που αλλωτε σε ορισμενα site ειναι και διαφημισεις. τα pop ups ειτε τα μπλοκαρω ειτε οχι παλι το κανει...
thes1os Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Για "ιό" δεν έχει καμία σχέση. Κάποιο bug ή λάθος στην σελίδα (μιας και το μύνημα που βγάζει) είναι το πιθανότερο, αφού firefox 2, IE7 & Opera δείχνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αν και "add block" (για ρύθμιση απόκρυψης διαφημιστικών δηλαδή) θα μπορούσε να είναι, που ρυθμίζεται και απο firewalls/αντι-ιϊκά
decryal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 μονο το firewall ton windows εχω πανω..τιποτα αλλο....
sleepless_102 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ...Δυστυχώς! Firewall δεν το κόβω να είναι, γιατί και χωρίς αυτο πάλι δεν φαίνεται τίποτα. Επίσης προβλημα στη σελίδα δεν παίζει γιατί με το pc της αδερφής μου μπαίνει κανονικά.Browser δεν είναι...Mήπως είναι τα windows (xp pro με sp2) που έφαγαν κάποιο κόλλημα? Και πάλι κουλό μου φαίνεται...καμιά άλλη ιδέα?
kid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 το ίδιο έχω πάθει και γω με το firefox και το myphone.gr ...δεν εμφανίζει τα γραφικά σχεδόν καθόλου...με τον explorer όλα καλά!
sleepless_102 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 το ίδιο έχω πάθει και γω με το firefox και το myphone.gr ...δεν εμφανίζει τα γραφικά σχεδόν καθόλου...με τον explorer όλα καλά! Το πιθανότερο να μην έχεις εγκατεστημένο κάποιο απαραίτητο plugin, εγω με τον firefox το βλέπω μια χαρά.. Το πρόβλημα σε συγκεκριμένα sites είναι πως δεν τα βλέπω με κανέναν browser.
kid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σαν πιο plugin δλδ μπορεί να λείπει; Και λείπει μονο για αυτή τη σελίδα;...παράξενο μου ακούγεται..!
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σαν πιο plugin δλδ μπορεί να λείπει; Και λείπει μονο για αυτή τη σελίδα;...παράξενο μου ακούγεται..! https://addons.mozilla.org/firefox/plugins/ perna flash kai java kai xanadokimase
kid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 και με java και flash δε γίνεται τίποτα...βλέπω μόνο δυο banner [το πάνω κεντρικό και το πάνω δεξιά]..την υπόλοιπη σελίδα τη βλέπω χωρίς κανένα άλλο gif...ανοίγω τις πληροφορίες σελίδας από τον firefiox στα πολυμέσα και βλέπω να δείχνει ότι υπάρχουν οι εικόνες που δε βλέπω και λέει: όνομα:myphone7.gif τύπος: άγνωστο πηγή cache:not cached μέγεθος:άγνωστο καθορισμένες διαστάσεις:258px X 60px πραγματικές διαστάσεις : 0px X 0px κάποια ιδέα; ευχαριστώ
sleepless_102 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μόλις κατέβασα και δοκίμασα τον K-Meleon...μπήκα στο skywalker και το έδειξε κανονικότατα. Οπότε κάτι παίζει με τον firefox/opera/ie και παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Για όποιον ενδιαφέρεται http://kmeleon.sourceforge.net/. Είναι free
kid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 και με java και flash δε γίνεται τίποτα...βλέπω μόνο δυο banner [το πάνω κεντρικό και το πάνω δεξιά]..την υπόλοιπη σελίδα τη βλέπω χωρίς κανένα άλλο gif...ανοίγω τις πληροφορίες σελίδας από τον firefiox στα πολυμέσα και βλέπω να δείχνει ότι υπάρχουν οι εικόνες που δε βλέπω και λέει:όνομα:myphone7.gif τύπος: άγνωστο πηγή cache:not cached μέγεθος:άγνωστο καθορισμένες διαστάσεις:258px X 60px πραγματικές διαστάσεις : 0px X 0px κάποια ιδέα; ευχαριστώ εγώ ακόμα δε βλέπω εικόνες στο myphone με firefox ενώ βλέπω με ΙΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.