Προς το περιεχόμενο

2.60κατι volt θα αντέξει ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχηγέ χαλαρωσε γιατι απο οτι κοβω (χωρις να εχω ασχοληθει με το πουσαρισμα σε καρτες γραφικων μια και δεν παιζω παιχνιδια) ισως και κακαρωσει τιποτε αλλο εκτος του Cerneton....:mrgreen:

Ορεξη παντως που εχεις μου θυμιζεις το παρελθον μου, εκανα κι εγω κατι τετοια με teravolts αλλα τα παρατησα....

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είδα αλλα καμια δεν είναι σαν το δικώμου PCB τώρα περιμένω το Tide Waer Τις Thermaltake και μετά όλο το Vmod θα γίνει πιο μόνιμο με αντιστάσεις κτλ

Δημοσ.

Ναι LOL γιατι κι εγω που ειμαι λιγο μεγαλυτερος εχω περισσοτερο μυαλο νομιζεις αλλα ΓΚΡ :evil: δεν εχω πλεον χρονο για παλαβομαρες! :mrgreen:

Παρακολουθω το thread συνεχως απο το παρασκηνιο! :)

Δημοσ.

χάχα που να έβλεπες τον celeron και τους πυκνωτές από την μητρική να γίνονται εκρηκτικά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: εκεί θα γέλαγες πιο πολύ αλλα δεν πρόλαβα ούτε video να το τραβήξω κατά τα αλλα ο celeron το άφησε το πνεύμα του τώρα βεβαια έχω έναν northwood στα 3Ghz λέω να αρχίζω να τον πειράζω αλλα ακόμα δεν το έχω αποφασίσει γιατί αν μου μείνει και αυτός μετά μένω με έναν σέμπρον και δεν λέει

Δημοσ.

LOL καποτε επειδη δεν ειχαμε βεγγαλικα στο σπιτι (Xmas ηταν) λεω ας πεταξω μια κατεστραμμενη μητρικη στο τζακι κι εσκαγαν οι πυκνωτες οπως οι φωτοβολιδες.

Τελος παντων ξεχωρα απο την πλακα μην επιχειρησεις τα ιδια και στον Peter Northwood :mrgreen: δεν αξιζει ακομη να τον ψοφησεις ασε να παλιωσει λιγο ακομη και να του πεταξεις τα ματια αφοβα.

Γενικα επειδη (οπως κι εσυ) ασχολιομαστε με το αθλημα και κανουμε διαφορες κοτσανες καλο ειναι να εχουμε κι ενα δευτερο PC για την καβατζα ολο και καπου θα ειναι χρησιμο.

Δημοσ.

Φιρί φιρί το πάς να καταλήξει και η καρτούλα σαν τον celeron ναι;:)

Ο πυρήνας άκουγε τόσο πολύ στην τάση κυρίως επειδή ερχόταν underpowered από το εργοστάσιο. Μην περιμένεις να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με τις μνήμες. Πιο πολύ ζημιά θα κάνεις αν τους δώσεις πολύ τάση

Όταν αποφασίσεις να κρατήσεις την κάρτα σε κάποιες συχνότητες που είσαι σίγουρος οτι θα δουλεύει καλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το NiBiTor και να φτιάξεις bios με τις νέες συχνότητες ωστε να αναγνωρίζονται ως default σε όποιο σύστημα και να βάλεις την κάρτα χωρίς να εξαρτάται από τους drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...