Vatos_locos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 λοιπών η ερώτηση έχεις ως έξι έχω έναν celeron που μου περισσεύει και λέω να τον ξεζουμίσω να δω μέχρι που πάει αλλα επειδή το mobo μου δεν με αφήνει να πειράξω τάσεις σαν ηλεκτρονικός και εγώ έκανα μια patentoula και τώρα μπορώ να του δώσω να φάει μέχρι και 2.60+ ολόκληρα volt το θέμα μου είναι αν ο cellerakos θα αντέξει η θα τον ψάχνω σε κάνα νεκροταφείο υπόψιν η μαμά τάση του είναι 1,7 volt και επειδή εδώ που είμαι δεν έχει ηλεκτρονικά μαγαζιά για να αγοράσω αντιστάσεις ποτενσιόμετρα και λοιπά για να ρυθμίζω την τάση που θα παίρνει ρωτάω αν αντέχει ένας sellron τουλάχιστον σε τάσεις μέχρι 2.7 volt ευχαριστώ πολύ και τα σέβη μου 8)
spirosta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μιλάμε για 40% αύξηση περίπου... Μου φαίνεται αρκετά πολύ.. Θα έλεγα να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις στα 2V πρωτα που θα τα αντέξει σίγουρα..
Vatos_locos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 λες ε ? πω και ποιός κατεβαίνει από ολυμπιακό χωριο τώρα να βρει εξαρτήματα ? καλά θα δω από δευτερα θα πάω να πάρω ποσο πάνω λες να πάει ο celleron με default τάση έχει μια αύξηση 300Mhz αλλα παραπάνω δεν πάει λόγο τάσης οι μνήμες πάνε σίγουρα γιατί δουλεύουν πολύ πιο κάτω από την μεγιστη συχνότητα τους για ψύξη εννοείτε πως δεν έχω την stock λύση αλλα μια custom υδρόψυξη που δουλεύει πολύ καλά γιατί το ψυγείο είναι στο παράθυρο έξω και κάνει πολύ κρύο εδώ στην πάρνηθα τώρα πχ είναι κοντά στους 10 βαθμούς :mrgreen::mrgreen:
spirosta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 10 βαθμούς? Και εγώ χαίρομαι που είμαι με ανοιχτό παράθυρο πέφτει στους 28 τ'ωρα? Αλλά εμένα το ψυγείο έχει το κακό ότι δεν είναι κυψελωτό. Αλλά την δουλειά του την κάνει..
iceman79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ελα απο εδω να κανεις δοκιμη (Φλωρινα). Με -5 πιστεύω είναι καλύτερα χιχι
Vatos_locos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 χεχε εγώ έβαλα ένα ψυγείο από ένα παλιό παπάκι οποιο έβγαλα έξω από το παράθυρο που πήρα από έναν φιλώ και μια αντλία από ενυδρείο ροή τραβάει a κερατα τις το και εδώ στην πάρνηθα που τώρα έχουμε - βαθμούς έξω πέφτει ακόμια πιο πολύ το πρωί πρωί :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
@topos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 λοιπών η ερώτηση έχεις ως έξι έχω έναν celeron που μου περισσεύει και λέω να τον ξεζουμίσω να δω μέχρι που πάει αλλα επειδή το mobo μου δεν με αφήνει να πειράξω τάσεις σαν ηλεκτρονικός και εγώ έκανα μια patentoula και τώρα μπορώ να του δώσω να φάει μέχρι και 2.60+ ολόκληρα volt το θέμα μου είναι αν ο cellerakos θα αντέξει η θα τον ψάχνω σε κάνα νεκροταφείο υπόψιν η μαμά τάση του είναι 1,7 volt και επειδή εδώ που είμαι δεν έχει ηλεκτρονικά μαγαζιά για να αγοράσω αντιστάσεις ποτενσιόμετρα και λοιπά για να ρυθμίζω την τάση που θα παίρνει ρωτάω αν αντέχει ένας sellron τουλάχιστον σε τάσεις μέχρι 2.7 volt ευχαριστώ πολύ και τα σέβη μου 8) Για πες την πατεντα...Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση...(εχω ποσταρει στο ga-8vm800m)
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 πάρε ένα πολύμετρο και μετρα στα πηνία που έχει το mobo σου διπλα από τον επεξεργαστή αυτή είναι η τάση που δέχεται ο επεξεργαστής σου αν τώρα ενώσεις μια extra τροφοδοσία στο πηνειό αυτό τάση ανάλογα ποσο θες εσύ μην σε πάρω και στο λαιμό μου θα δεις οτι η τάση ανεβαίνει σε λίγο θα σου ανεβάσω φωτό να το καταλάβεις καλύτερα (αλλα πρέπει να βγάλω την μητρική από εκεί που την έχω τώρα) Default Τάση Πηνειό μέτρηση θετικού πόλου prog + & - συνδεσμολογία για τάση up (Κόκκονι Στο + Πράσινο Στο -) συνδεσμολογία Στη Μητρική το - της Μπαταρίας στο πηνείο τάση up 1 συνδεσμολογία αν κολλήσετε με κολλητήρι το μικρό καλωδιακή θα έχετε συνεχεια stantad μεγάλη τάση παρέα με ένα ποτενσιόμετρο η τάση θα γίνει ρυθμιζόμενη βεβαια εγώ δεν το έκανα γιατί το νερό δεν μπορώ να το βάλω εδώ που έχω την μητρική
Vatos_locos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 τι ακριβώς εννοείς αν δεις τις φωτογραφίες την τάση την μετράω από τα μεγάλα πηνία που έχει διπλα από το socket του επεξεργαστή βεβαια όλα αυτά για socket 478 τα αλλα mobos δεν τα έχω μελετήσει για να σου πω
F i L Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Οχι απλα λεω λογικα καλυτερο θα ηταν να την παρει κανεις την ταση απο σημειο που να "παιζει" οσο το δυνατον λιγοτερο...ε; Επισης νομιζω πως πρεπει να κανεις το ιδιο και σε εναν απο τους πυκνωτες που βρισκονται στο socket...(βεβαια εσυ ως ηλεκτρονικος θα ξερεις καλυτερα..) ΕΔιΤ:να την παρει την ταση εννοω να παρει απο αλλου ταση και να την συνδεσει στο πηνιο..
Vatos_locos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 την τάση την πήρα δοκιμαστικά από μια μπαταρία που την χαμήλωσα παρα πολύ με ένα ποτενσιόμετρο και έναν ροοστάτη τώρα στους πυκνωτές που λες νομίζω είναι καλύτερα να μην βάλουμε το χεράκι μας εκεί γιατί ήδη δουλεύουν σε οριακές τάσης και λίγο μεγαλύτερες θα τος κάνουν να εκραγούν τώρα αν έχεις σκοπό να κανεις νόμιμη την πατέντα παίρνεις τάση από ένα dedicated τροφοδοτικό που κατά προτίμηση να είναι ρυθμιζόμενη η τάση του και αυτόματα να ρυθμίζει το ρεύμα που θα δίνει
MrSeanKon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 LOL περι ορεξεως κολοκυθοπιττα καταρχας παιζει να μην ξεκινησει καν ο επεξεργαστης. Η μεχρι τωρα πειρα μου εχει δειξει οτι οι Intel δεν ειναι AMD που ειναι πιο σκληροι στα τεραβολτ. Παντως αξιζει να του πεταξεις τα ματια κι εγω θα ηθελα να ριξω στο CeleronD 2.4GHz που εχω 220V αλλα δεν εχω subzero κι η μητρικη θελει μονταρισματα αρα ΓΚΡ ζει ακομη......
Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 και όμως ξεκίνησε και η μητρική χτύπησε το fsb στο ταβάνι τις μνήμες στον μικρότερο χρονισμό που μπορούσαν τις έβαλα γιατί ήταν τις πλακας βεβαια για να μην τιναχτώ στον αέρα όλο το hardware ήταν στο παράθυρο έξω και είχε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς και τα νούμερα 2,79 Volt και ο Cpu έφτασε μέχρι 2.6+Ghz Απο τα 1,7Ghz που ήταν απο τα 2,6+ και πάνω αρνιώταν να ανοίξει
chiderboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 και όμως ξεκίνησε και η μητρική χτύπησε το fsb στο ταβάνι τις μνήμες στον μικρότερο χρονισμό που μπορούσαν τις έβαλα γιατί ήταν τις πλακας βεβαια για να μην τιναχτώ στον αέρα όλο το hardware ήταν στο παράθυρο έξω και είχε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς και τα νούμερα 2,79 Volt και ο Cpu έφτασε μέχρι 2.6+Ghz Απο τα 1,7Ghz που ήταν απο τα 2,6+ και πάνω αρνιώταν να ανοίξει Έλεος.... :? +1,1V στο επεξεργαστή; Τι είναι τα volt, στραγάλια; Επεξεργαστής στα 180nm είναι, όχι λαμπάκι να του ρίχνεις έτσι 3V Πλάκα έχει πάντως και η φάση είναι πως τα αντεξε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.