kotlid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Παιδια εχω προβλημα Οταν εχω ανοιχτο το utorrent δεν ανοιγει ο firefox αργει πολυ και κολαει.εαν εχω ανοιχτο τον firefox και σερφαρο κανονικα και ανοιξω το utorrent κολαει ο firefox Tα ιδιο συμβαινει και με τον ιντερνετ εξπλορερ Κανεις καμια βοηθεια?
agoraki_23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Eίχα το ίδιο πρόβλημα έχοντασ ρυθμίσει το kaspersky internet security 6 να κάνει allow all στον firefox .όταν το έβγαλα εντελώς το firefox από τα settings διαπίστωσα ότι αυτός ήταν ο λόγος που κολούσε.
kotlid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 που το βρισκω αυτο φιλε? το kaspersky εχω και εγω edit το βρηκα φιλε εγω το utorrent ειχα βαλει στο kaspersky σε ευχαριστω παρα πολυ
agoraki_23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Να σαι καλά. Εγώ πίστευα ότι ήταν ελλατωματική η version 2 του firefox που μόλις είχα βάλει αλλά τελικά το kaspersky τα κανε όλα.
Dragonlord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 k gw auto to prob exw.. ti akribws peirazoume gia na pai3oun ola ok?
agoraki_23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 το kaspersky στα settings κάνε remove το firefox από το antihacker. Μετά δε θα σου κολλάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.