GRECTORAS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 δεν είναι harware βέβαια αλλά που αλλού να ποστάρω? αξίζει λοιπόν η αγορά ενός φίλτρου?κάνει δουλειά?δώστε μου κ καναδυο προιόντα από προσωπική σας εμπειρία με τιμούλες.thanks in advance
kostasplak1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 xoris na to exo psaksei to thema de nomizo oti einai aparaitito ama exeis tft othoni!
HamerZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Σε tft οθόνη ο μόνος λόγος είναι να γλυτώσεις γρατσουνιές και να την καθαρίζεις λιγότερο τακτικά.
spirosta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 δεν είναι harware βέβαια αλλά που αλλού να ποστάρω? στην ενότητα "οθόνες" ίσως?? Πέρα από αυτό όμως δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο..
Vagos_46 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 πραγματι για τις tft δεν χρειαζεται!! και στις crt χρησιμοποιουταν για μειωση της ακτινοβολιας,ενω οι tft εκπεμπουν λιγοτερη!!
GRECTORAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 thanks παιδες.σωστά μεταφέρθηκε το θέμα στις οθόνες(στραβός είμαι ).tft έχω 17sony άρα γλυτώνω λίγα ευρουδάκια.thanks again for your replies)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.