xa xaxa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον ας τα παρω απ την αρχη... Αρχικα συνδεω 2 υπολογιστες(desktop) σε ενα linksys wag354 o καθενας με δικο του ip κανω την κλασσικη εγκατασταση δικτυου των windows κ οι 2 restart κτλ βρισκει ο ενας τον αλλον μοιραζομαστε τα shared κ ολα καλα.... παω τωρα να προσθεσω +ενα laptop(qosmio toshiba) με αλλο ip κανω την ανωθεν διαδικασια κ τιποτα.εχω δοκιμασει απ το windows help τα παντα κ ο φορητος δεν "βλεπεται" με τπτ.Εν το μεταξυ στο λαπτοπ μου βγαζει οτι δεν εχω δικαιωμα να συνδεθω στο συγκεκριμενο workgroup κ να επικοινωνησω με τον administrator που ειμαι εγω κ δεν εχω κανει καμια ρυθμιση να απαγορευω τη συνδεση αλλων υπολογιστων.. Ενα αλλο στοιχειο του λαπτοπ ειναι οτι εχει ασυρματη καρτα την οποια οταν την απενεργοποιω πατωντας το αντιστοιχο κουμπι στο μηχανημα κ παω να κανω τη συνδεση στο οικιακο δικτυο μου λεει οτι οι παρακατω συνδεσεισ δεν εχουν πραγματοποιηθει κ μιλαει για την ασυρματη συνδεση οπου κανω παραβλεψη.Αποτελεσμα 0. Απενεργοποιω τον προσαρμογεα δικτιου οπου δεν εμφανιζει στον οδηγο εγκατ. οικ. δικτυου κατι σχετικα με το παραπανω restart Αποτελεσμα=0 Τι αλλο να κανω; Βοηθεια εχω χαωσει! Ολες οι συσκευες συνδεονται μεσω ethernet 100mbps Ευχαριστω προκαταβολικα
-NetHawk- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εχεις φροντισει ωστε ο λαπτοπ να βρισκεται στο ιδιο Workgroup με τους υπολοιπους δυο υπολογιστες του δικτυου σου?
skroutz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Απενεργοποίησε το firewall των windows(οτι firewall κι αν έχεις) απο το φορητο. Δες αν όλοι οι υπολογιστές είναι στο ίδιο workgroup και δοκίμασε ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.