Προς το περιεχόμενο

Problima me YouTube(dn afora dl video)

CensoredX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara se olous mia kai einai kai to prwto mou post:mrgreen: Anyway gia na mpw sto psito shmera to prwi(1 wra prin gia tin akriveia:mrgreen: )mpika sto youtube na xazepsw kamia mpourda,kai molis klikarw ena video mou vgazei to eksis minima:

"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player"

Patisa na parw ton latest player kai pira tin megaloprepi apantisi oti ton exw hdh:roll:

Twra vevaia oson afora an exw kleisei to JavaScript dn exw idea kai panw se afto tha ithela na mou riksete ta fwta sas:mrgreen:

Δημοσ.

Καλως ηρθες στο forum! :wink:

εγω πάλι κάθε φορα που με παίζει video κολαει o firefox, τον κλείνω και μου βγάζει σφάλμα ότι η λειτουργία του Macromedia's Flash Player κόλησε το κάνω επανεγκατάσταση και τπτ. Ας βοηθήσε κάποιος...:(

Δημοσ.

Για όσους έχουν τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα σε websites με WinXP SP2.

1. Κλείστε όλα τα παράθυρα του browser σας.

2. Από Control Panel => Add or Remove Programs απεγκαταστήστε όποια έκδοση Flash Player ή Adobe Flash Player Active X βλέπετε.

3. Κατεβάστε τον τελευταίο Flash Player [offline setup, 1124KB] σε συμπιεσμένο αρχείο Winrar.

4. Κάντε το extract κ τρέξτε το silent Flash9.exe με διπλό κλικ.

5. Ανοίξτε τον browser σας κ surfάρετε. ;)

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη έκδοση του Flash Player της Adobe (πλέον), πακεταρισμένη σε silent sfx αρχείο. Θα δουλέψει κανονικά σε υγειή υπολογιστή.

p.s. Για όσους αναρωτιούνται επί του νομικού θέματος, Nαι έχω επίσημη άδεια αναδημοσίευσης του αρχείου με οποιαδήποτε μορφή/τρόπο.

/sc

Δημοσ.

madsc καλύτερα δώσε άλλο λινκ γιατί αυτοί οι παμπόνηροι στο rapidshare λένε ''Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account''

Δημοσ.

madsc

Έκανα ξεχωριστό thread, οπότε άμα θες διέγραψέ το.

Τον flash player τον κατέβασα απο το link σου, αλλά όταν πάω να κάνω setup δεν γίνεται τπτ... :(

Πάω και στο youtube, αλλά πάλι μου εμφανίζεται, αντι για κάποιον player, το λογότυπο του quick timer με ένα ερωτηματικό απο πάνω του...

Έχω firefox, μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση απο το: "Εργαλεία" - "Επιλογές" - "Aρχεία ροής" - "Επιλογή εφαρμογής" ;

Any help?

Δημοσ.
madsc

Τον flash player τον κατέβασα απο το link σου, αλλά όταν πάω να κάνω setup δεν γίνεται τπτ... :(

Είναι η φύση των silent αρχείων να φαίνεται ότι δεν γίνεται τπτ. :P

Πάω και στο youtube, αλλά πάλι μου εμφανίζεται, αντι για κάποιον player, το λογότυπο του quick timer με ένα ερωτηματικό απο πάνω του...

Έχω firefox, μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση απο το: "Εργαλεία" - "Επιλογές" - "Aρχεία ροής" - "Επιλογή εφαρμογής" ;

Ίσως δεν είναι το πρόβλημα σου σε flash player. ;)

/sc

Δημοσ.

Γεια χαρα,εχω και εγω προβλημα με το youtube,οχι σαν αυτο του φιλου που ανοιξε το θρεντ..

Ενω τα βιντεο που βρισκονται στην αρχικη σελιδα τα κατεβαζει κανονικα,αν κανω search καποιο αλλο συγκεκριμενο πολλες φορες το κατεβαζει πολυ αργα,με ταχυτητες 1/10 απο το κανονικο.Αρχικα νομιζα οτι ηταν προβλημα του σαιτ αλλα βλεπω οτι σε αλλον υπολογιστη τα κατεβαζει ολα κανονικα.Ακομη το 1/4 των εικονων που εχει καθε βιντεο δεν τις φορτωνει καν,απλα βγαζει ενα χ...

Με αλλα λογια στα 2 βιντεο που βλεπω το ενα κατεβαινει κανονικα και το αλλο σερνεται..Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμον..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...