Προς το περιεχόμενο

Δεν νομίζω να το περιμένατε αυτό.....

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Sims 3 & Sim City Announced

From the EA conference call mentioned above is a report on FiringSquad that development has commenced on The Sims 3, though a next installment in the wee people was an obvious sure thing. The game is expected during EA's fiscal 2009, which begins on April 1, 2008. The conference also confirmed a new Simpsons game that will be released around the same time as the upcoming movie version of the TV series this summer, a revival of EA's Road Rash series of motorcycle racing games, a new game in Maxis' Sim City titles and a new installment of Criterion's Black first person shooter series that will be made for next-gen consoles. EA execs also mentioned a new game in the Sims series that is being made especially for Nintendo's Wii console.

Δημοσ.

Το Sims ποτε δε με αγγιξε... Θα ηταν ενδιαφερουσα μια καινουρια εκδοση του Sim City, αρκει να εχει κατι καινουριο να προσφερει.

Θα δουμε ο καιρος θα δειξει, παντως δεν αμφεβαλλα ποτε για το Sims, η EA εχει βρει την αγελαδα και την αρμεγει οσο πιο πολυ μπορει...

Δημοσ.

To περίμενα απο την ΕΑ κάτι τέτοιο. Αφου υπάρχει κόσμος που ασχολείτε με τους sims γιατί να μην βγάλει νέο παιχνίδι?

Δημοσ.

το sims ειναι πραγματικα επαναστατικο παιχνιδι....ειχε αφησει εποχη και ειχε ξεκινησει νεο ειδος παιχνιδιων αντιστοιχα με το grand theft auto...

παρολαυτα το sims2 δεν το ευχαριστηθηκα πολυ δεν ξερω..το 1 το ειχα λιωσει!

Καλα για sims city δεν συζητω καν :D

Δημοσ.

Όντως το Sims 1 ήταν καθηλωτικό... Έχω χάσει πολλές ώρες μπορστά στον υπολογιστή παίζοντας...

Το δε Sims 2 δεν ήταν και τέλειο... Ήταν ακριβώς ίδιο με το 1 πέρα από το 3D περιβάλλον του... Ο χειρισμός του δεν ήταν τέλειος, τα Expansion Packs δεν ήταν πρωτότυπα, αλλά έχει αρκετά μεγάλη Exchange Database...

Αν δεν περάσουν μερικά χρονάκια ακόμη, και δεν βγούν κανονικά Expansion Packs αντί για Item Packs κ.λπ. σάλτσες, τότε δεν το βλέπω να επανεγκαθίσταται στο PC μου σύντομα...

Υ/Γ : Μην με βρίσετε, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ μα ποτέ SimCity...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...