guido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 όχι ο νάνος είναι two handed sword . μία γκόμενα που ειναι specced τανκ , sword - shield .
Cabir Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 όχι ο νάνος είναι two handed sword . μία γκόμενα που ειναι specced τανκ , sword - shield . Δεν μπορεις να την εχεις εκεινη επειδη πεθαινει, και δεν ειναι ραντομ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.. εχει ενα ακομη τανκ αμα συνεχισεις την ιστορια σιγα σιγα
guido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) α πεθαίνει ; κρίμα . τσάμπα τα gifts που μουχαν ξεμείνει που έδωσα Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2010 από guido
Arcanaloth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) α πεθαίνει ; κρίμα . τσάμπα τα gifts που μουχαν ξεμείνει που έδωσα Δεν είσαι ο μόνος... Πολύς κόσμος συμπάθησε την συγκεκριμένη τύπισσα αν και την έχεις μόνο για λίγα λεπτά, και αυτή η ερώτηση (αν πεθαίνει 100%) είναι κλασική για το Awakening. Μεγάλη μαγκιά για μένα που το κάνανε έτσι, δείχνει με αυτόν τον τρόπο τις θυσίες που πρέπει να κάνουν οι Wardens και ότι πάντα τα πράγματα δεν καταλήγουν καλά, ακόμα και για άτομα που το αξίζουν. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2010 από Arcanaloth
imitheos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν είσαι ο μόνος... Πολύς κόσμος συμπάθησε την συγκεκριμένη τύπισσα αν και την έχεις μόνο για λίγα λεπτά, και αυτή η ερώτηση (αν πεθαίνει 100%) είναι κλασική για το Awakening. Μεγάλη μαγκιά για μένα που το κάνανε έτσι, δείχνει με αυτόν τον τρόπο τις θυσίες που πρέπει να κάνουν οι Wardens και ότι πάντα τα πράγματα δεν καταλήγουν καλά, ακόμα και για άτομα που το αξίζουν. Ναι αλλά είναι σπαστικό. Με το που αρχίζει το παιχνίδι και βρίσκεις την κοπελίτσα δεν προλαβαίνεις να παίξεις 5 λεπτά και τσαφ πεθαίνει. Τι βρίσιμο είχα ρίξει δεν λέγεται. Άσχετο. Έχει παίξει κανείς Awakening από την αρχή ? Όλο λέω θα το αρχίσω και όλο παίζω BGII και βαριέμαι να το αρχίσω. Κάτι θυμάμαι ότι αν το αρχίσεις από την αρχή έχεις Warden από Orles οπότε σε αντιμετωπίζουν όλοι καχύποπτα και είναι διαφορετική η ιστορία. Εγώ είχα κάνει import από το κανονικό Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από imitheos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 έτσι αβέρτα τα spoilers
imitheos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 έτσι αβέρτα τα spoilers Έχεις δίκιο. Το διόρθωσα. Χωρίς αυτό να μου δίνει δίκιο βέβαια, ήταν ήδη 4-5 post με το συγκεκριμένο θέμα για αυτό δεν έβαλα από την αρχή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 δεν το είπα συγκεκριμένα σε σένα, θα έκανα quote
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ααα εγω το ξεκίνησα λολ για να μαι ειλικρινής επειδή δεν πολύ μπαίνω στο section πέρα από το wow thread , δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό το θέμα spoiler στα game threads. anyway το έκανα edit , αλλά ειναι κανα 2-3 replιes με quotes κτλ
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Χθές κάθισα και τελείωσα τα δύο νέα dlc για το dragon age. Το πρώτο που παίρνεις το μέρος των darkspawn αν και είχε καλή παρουσίαση νομίζω σαν story δεν έπρεπε να το βγάλουν καθόλου. Αν και είχε χαβαλέ να χειρίζεσε τα darkspawn είναι τελείως άκυρο να σκοτώνεις όλους του ήρωες του κανονικού τίτλου και να αλλάζεις τελείως το story. Σύν ότι δεν κρατάει παραπάνω από μισή ώρα. Το δεύτερο όμως dlc με την leliana έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρων και το story του είναι μια χαρά παρουσιασμένο. Εχεί πλάκα που σε κάθε νέο χαρακτήρα που εμφανίζετε σου πετάει και μια κινηματογραφική οθόνη παρουσίασης του. Αξίζει περισσότερο σαν dlc γιατί βλέπεις και το back story ενός από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.
chrisde Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για όσους δεν γνωρίζουν: Βγήκε καινούριο DlC: Golems of Amgarrak Δεν με ενθουσιάζει η προοπτική ενός ακόμα Dwarven quest στο σιχαμερό Ozrammar αλλά πρέπει να το δούμε κι αυτό, δεν πρέπει;
Massiv0r Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Απο οσα διαβασα ειναι κυριως για αυτους που τους ενδιαφερει το Combat System του παιχνιδιου, αρκετα πιο δυσκολο απο το κανονικο, η τα προηγουμενα.
Arcanaloth Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μόλις τέλειωσα και το Golems of Amgarrak. Δεν με ενθουσίασε ούτε αυτό το DLC. Το θετικό ήταν ότι ξαναέπαιξα με τον χαρακτήρα με τον οποίο είχα τελειώσει το DAO και το Awakenings και που μου είχε λείψει. Η ιστορία σαν ιστορία δεν με ενθουσίασε. Είχε κάποια creepy κομμάτια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Συνολικά πρέπει να μου φαγε κανά 3ωρο, ίσως και παραπάνω να το τελειώσω, αλλά έψαξα τα πάντα εξονυχιστικά, γενικά δεν βιάζομαι να τα τελειώνω τα DLCs. Στις μάχες το ξεφτιλίσανε λίγο, προσωπικά και πάντα μιλώντας για το nightmare επίπεδο πολλές φορές δυσκολεύτηκα. Μιλάμε για έναν dual sword weilding fighter, 33 lvl και ο οποίος έχεις τα τοπ items του παιχνιδιού με τα τοπ enchantments πάνω. Είχα συνηθίσει απλά να ορμάω και να αφήνω τον χαρακτήρα να πετσοκόβει ό,τι βρει μπροστά του, αλλά εδώ αυτό όχι απλά δεν γίνεται αλλά θα σε γλεντήσουν στις μάχες οι αντίπαλοι. Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και ξαφνικά πέφτουν 15 top lvl spells επάνω σου, φωτάκια δεξιά αριστερά, φωτιές, κεραυνοί και πριν καταλάβεις καν τι παίχτηκε "your journey ends here..." Για να καταλάβετε ένας Revenant π.χ. (με τους οποίους πολλοί είχανε προβλήματα στο αρχικό game) εδώ δεν θεωρείται καν goblin, σε ένα απλό δωμάτιο μπορεί να έχει ένα μεγάλο boss που να πετάει άντερα από spells και 5-6 "βοηθούς" που ο καθένας να είναι σαν 5 revenants μαζί. Παρόλ' αυτά βγαίνουν οι μάχες, απλά θέλει λίγο περισσότερη προσοχή και στρατηγική. Γενική εντύπωση: ΔΕΝ με ενθουσίασε. Για την ακρίβεια το μόνο dlc που μου άρεσε, ήταν το προηγούμενο, το Leliana's Song. Αρκετά δυνατή ιστορία με έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες μου στο παιχνίδι. Εκείνο που δεν κατάφερα καν να τελειώσω από βαρεμάρα ήταν εκείνο που έπαιρνες την μεριά των darkspawn, το βρήκα ελεεινό προσωπικά και χωρίς κανένα νόημα.
flamelab Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ΠΟΛΥ δύσκολο το Golem's of Amgarrak. Πήγα να το ξεκινήσω σε medium difficulty, με νεο χαρακτηρα (rogue), και μου αλλαξαν τα φωτα. Το ξαναξεκίνησα με import τον mage μου από το παιχνίδι, και σώθηκε η κατάσταση (Inferno). Μακάρι να'χα σκεφτεί να'χω αντί για ηλεκτρικές επιθέσεις, επιθέσεις πάγου, γιατί με Blizzard+Tempest, δημιουργείται νεο spell -> Storm of the Century.
flamelab Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ΠΟΛΥ δύσκολο το Golem's of Amgarrak. Πήγα να το ξεκινήσω σε medium difficulty, με νεο χαρακτηρα (rogue), και μου αλλαξαν τα φωτα. Το ξαναξεκίνησα με import τον mage μου από το παιχνίδι, και σώθηκε η κατάσταση (Inferno). Μακάρι να'χα σκεφτεί να'χω αντί για ηλεκτρικές επιθέσεις, επιθέσεις πάγου, γιατί με Blizzard+Tempest, δημιουργείται νεο spell -> Storm of the Century.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα