Erwdios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ρε παιδες,ελεος,στον μεσαιο "nightmare" στο fade....τρωω τις 4 πρωτες εμφανισεις του δαιμονα και με μαμα η 5η.....ριχτε καμια ιδεα γτ θα το σπασω:Ρ. Θυμισέ μας πώς σε μαμά να σε βοηθήσουμε
UpToDate_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Θυμισέ μας πώς σε μαμά να σε βοηθήσουμε To 5o κατα σειρα που εμφανιζεται μετα απ'τον ψοφο του 4ου ειναι mage..εεε εκει δεν μπορω να κανω τιποτα με καμια εμφανιση...με κατεβαζει γτπ.. Ακυρο,νταξ το βγαλα^ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2010 από UpToDate_
xavier Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 τελικα υπαρχει τροπος να τα σωσεις ολα στο awakening του awakening? για πειτε καποιος που ξερει τι επρεπε να επιλεξουμε.(οχι οτι θα το ξαναπαιξω απο την αρχη, αλλα απο περιεργια)
Twisted_Wicked Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα να παιζω το awakening και σε μια σκηνη εφαγα απιστευτο ξενερωμα και το παρατησα.Συγκεκριμενα ειχα δει πριν ξεκινησω μερικα vids με τις νεους χαρακτηρες και οπως επαιζα φτανω στο joining και ψοφαει η mhairi .Αφου θα την κλασει ο χαρακτηρας με το καλημερα,γτ βγαζουν επισημο video παρουσιασης ffs;!; Δεν ειδα να εχει vid παρουσιασης ουτε ο sir jory ουτε ο daveth (βλ. πρωτο joining) ποσο μαλλον approval points... Ξεμεινα και με τον oghren για τανκ γμτ !!! :mad: Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2010 από Twisted_Wicked
Dosas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μόλις τελείωσα το awakenings, rogue archer με full dexterity είναι τελείως cheat mode, το arrow of slaying critαρει μέχρι 1600 με ό,τι να 'ναι gear, σόλαρα το περισσότερο σε nightmare για πλάκα με pots και stealth->crit->arrow of slaying ή autofire με arrow time (πώς λέμε bullet time)->stealth, κλπ κλπ. Ψιλοαπογοήτευση σε σχέση με το origins, ελπίζω σε πιο καλοστημένο dragon age 2.
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μόλις ξεκίνησα το expansion. Είχα μέρες να ακούσω αυτή την απίστευτη epic εισαγωγική μουσική του dragon age. Σαν αρχή για όσους τους άρεσε το game θα τους ενθουσιάσει το expansion. Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα..
xavier Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 tank δεν υπαρχει αλλο στα game για companion? και ο justice warrior ειναι
imitheos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ξεκινησα να παιζω το awakening και σε μια σκηνη εφαγα απιστευτο ξενερωμα και το παρατησα.Συγκεκριμενα ειχα δει πριν ξεκινησω μερικα vids με τις νεους χαρακτηρες και οπως επαιζα φτανω στο joining και ψοφαει η mhairi .Αφου θα την κλασει ο χαρακτηρας με το καλημερα,γτ βγαζουν επισημο video παρουσιασης ffs;!; Δεν ειδα να εχει vid παρουσιασης ουτε ο sir jory ουτε ο daveth (βλ. πρωτο joining) ποσο μαλλον approval points... Ξεμεινα και με τον oghren για τανκ γμτ !!! :mad: Μόλις τώρα το τέλειωσα. Και μένα με τσάτισε που πέθανε η Mhairi με το καλημέρα. Επίσης με τσάτισε που δεν μπορούσα να έχω Lelianna ή Morrigan. Όλοι περίμεναν ότι θα έχει μεγάλο παρασκήνιο με την Morrigan και δεν είδα τίποτα Θα ήθελα επίσης να αναπτυχθεί λίγο περισσότερο η ιστορία (Architect, Mother, κτλ) Μου άρεσε πάντως. Ωραίο ήταν
ksaplostra Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μόλις τώρα το τέλειωσα. Και μένα με τσάτισε που πέθανε η Mhairi με το καλημέρα. Επίσης με τσάτισε που δεν μπορούσα να έχω Lelianna ή Morrigan. Όλοι περίμεναν ότι θα έχει μεγάλο παρασκήνιο με την Morrigan και δεν είδα τίποτα Θα ήθελα επίσης να αναπτυχθεί λίγο περισσότερο η ιστορία (Architect, Mother, κτλ) Μου άρεσε πάντως. Ωραίο ήταν Αυτό θα σε βοηθήσει, Both Dragon Age: Origins Awakening and Mass Effect 2 still going strong, but it seems that this is not enough for their developer, Bioware, which plans "infinite" sequels and expansions for both franchises. "We're planning for 17 games," the studio's CEO, Dr. Ray Muzyka answered jokingly when asked how many Dragon Age sequels to expect. "Well, both Dragon Age and Mass Effect are franchises so they have different strategies and different kinds of story arcs but we plan on continuing to make games and worlds and expanding on those worlds in both franchises," he added. "Both in different ways, but we want to continue to provide content to fans, whether that be separate games or new adventures that have very different kinds of gameplay. So we have some cool stuff for both of them that we're exploring that'll be fun and different for the fans, and yet in a familiar setting at the same time." "With Mass Effect, we're constantly thinking about the trilogy. But with Dragon Age, it's more open and you can put more all over the place. Seventeen... Sixty-six? Infinite! Infinite games for the Dragon Age universe!"
imitheos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αυτό θα σε βοηθήσει, Α δεν το είχα διαβάσει αυτό. Τώρα που μας βρήκαν θα μας αρμέξουν δηλαδή
Arcanaloth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιχνιδάρα! Έχω πορωθεί πολύ άσχημα την τελευταία βδομάδα. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα από βαθμό δυσκολίας, το παίζω χωρίς patch, έκδοση 1.00 δηλαδή στο Hard. Κανά δυο reloads έκανα μόνο στην μάζη με τον Uldred και αυτό γιατί η πάγια τακτική του ντου και όπου σε βγάλει δεν δουλεύει εκεί. Κάτι Covenant, Ogre, πανοπλίες κτλ. βγήκαν για την πλάκα, η μόνη μάχη μέχρι τώρα που δεν μπορώ να κερδίσω είναι με την Flemeth, αν και ήμουν μόλις 8 lvl όταν πήγα οπότε δεν νομίζω να βγαίνει ούτως ή άλλως, διάλεξα την...άλλη οδό να ξεμπερδεύω και λέω να πάω αργότερα να την σφάξω αν και δεν νομίζω να 'χει νόημα, άσε που την πάω κιόλας. Γενικά μ' άρεσε το παιχνιδάκι, ωραία quests με εξαίρεση το Fade που με κούρασε πολύ, όχι από δυσκολία αλλά το βρήκα πολύ βαρετό. Έχει κάποιο γέλιο που ρίχνεις ξύλο με το Golem αλλά μέχρι εκεί, 2η φορά δεν θα άντεχα να το περάσω. Ξενερώνω που δεν παίζει μία μόνο και είμαι με ψιλό ό,τι να 'ναι equipment ενώ έχει ένα σωρό ωραία πραγματάκια να αγοράσεις. Πάντως με την Morrigan στην ομάδα και το Cone Of Cold της, σε συνδυασμό με την Wynn από πίσω να κάνει heal, οι μάχες όχι απλά βγαίνουν για την πλάκα αλλά είναι σχεδόν cheat. Κρίμα που μπορείς να 'χεις μόνο 3 μαζί σου, οι διάλογοι μεταξύ των άλλων μελών βγάζουν πολύ γέλιο και δεν ξέρω ποιον να πρωτοδιαλέξω. Προς το παρόν, είμαι με Morrigan, Wynn και Lelianne για να ανοίγουμε και κανά σεντούκι, main char Figher Human, όλοι γύρω στο 10 lvl. Δε με βλέπω να βγαίνω από το σπίτι για καμιά βδομάδα ακόμα.
imitheos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιχνιδάρα! Έχω πορωθεί πολύ άσχημα την τελευταία βδομάδα.η μόνη μάχη μέχρι τώρα που δεν μπορώ να κερδίσω είναι με την Flemeth, αν και ήμουν μόλις 8 lvl όταν πήγα οπότε δεν νομίζω να βγαίνει ούτως ή άλλως, διάλεξα την...άλλη οδό να ξεμπερδεύω και λέω να πάω αργότερα να την σφάξω αν και δεν νομίζω να 'χει νόημα, άσε που την πάω κιόλας. Γενικά μ' άρεσε το παιχνιδάκι, ωραία quests με εξαίρεση το Fade που με κούρασε πολύ, όχι από δυσκολία αλλά το βρήκα πολύ βαρετό. Έχει κάποιο γέλιο που ρίχνεις ξύλο με το Golem αλλά μέχρι εκεί, 2η φορά δεν θα άντεχα να το περάσω. Ξενερώνω που δεν παίζει μία μόνο και είμαι με ψιλό ό,τι να 'ναι equipment ενώ έχει ένα σωρό ωραία πραγματάκια να αγοράσεις. Πάντως με την Morrigan στην ομάδα και το Cone Of Cold της, σε συνδυασμό με την Wynn από πίσω να κάνει heal, οι μάχες όχι απλά βγαίνουν για την πλάκα αλλά είναι σχεδόν cheat. Κρίμα που μπορείς να 'χεις μόνο 3 μαζί σου, οι διάλογοι μεταξύ των άλλων μελών βγάζουν πολύ γέλιο και δεν ξέρω ποιον να πρωτοδιαλέξω. Προς το παρόν, είμαι με Morrigan, Wynn και Lelianne για να ανοίγουμε και κανά σεντούκι, main char Figher Human, όλοι γύρω στο 10 lvl. Δε με βλέπω να βγαίνω από το σπίτι για καμιά βδομάδα ακόμα. Ναι το παιχνίδι είναι πολύ καλό όντως. Η Flemeth όπως και ό,τι άλλο σου δίνει επιλογή να μην το πολεμήσεις είναι λογικό να είναι δύσκολη. Το Fade εμένα μου άρεσε (πρέπει να είμαι από τους λίγους). Το μόνο που σιχάθηκα ήταν οι σπηλιές στην Orzammar. Εγώ ήμουν Mage (Spirit Healer τα σπάει) και είχα τον σκυλάκο και τον Alistair για Fighter. Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. Που να τρέχεις έξω τώρα
skatopaido Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αν θυμαται καποιος που βρηκε τα Gauntlets of the Sentinel στο blackmarch να μου πει γιατι εχω φαει τον τοπο (πρεπει να ειναι πισω απο το veil tear πισω απο τις πετρες-κυκλο αλλα με εμποδιζει το veil,πως το περναω δεν θυμαμαι)
imitheos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αν θυμαται καποιος που βρηκε τα Gauntlets of the Sentinel στο blackmarch να μου πει γιατι εχω φαει τον τοπο (πρεπει να ειναι πισω απο το veil tear πισω απο τις πετρες-κυκλο αλλα με εμποδιζει το veil,πως το περναω δεν θυμαμαι) Νομίζω ότι όλα τα κομάτια βρίσκονται στα μπαούλα πίσω από το veil (εκτός από την armour που είναι στο πτώμα του First). Για να είναι τα μπαούλα εκεί, πρέπει όταν είσαι στο fade να χρησιμοποιήσεις μια συσκευή που λέγεται veil apparatus αφού σκοτώσεις τις 3 γκόμενες (3 συσκευές) Έτσι το θυμάμαι. Θα φορτώσω το save να δω και αν λέω χαζομάρες θα ξαναγράψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα