DarkKnight Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μαλλον θελω ακομαΤωρα ειμαι παγιδευμενος σε ενα ονειρο απο εναν δαιμονα:S Από τα πιο ωραία quest το fade!
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Eμένα μου φάνηκε τελείως βαρετό. 'Οταν το ξανάπαιξα για 2η φορά, έβαλα μόντ που παρακάμπτεις το Fade αν θέλεις. 'Οταν συναντάς το δαίμονα υπάρχει διάλογος που τον πείθεις να αυτοκτονήσει.
IoannisMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αξίζει 37€ η digital deluxe μέσω steam; Αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω καθώς με απογοήτευσε πάρα πολύ, καμία σχέση με το κορυφαίο Baldur's Gate, μπορείς να το βρείς στο Amazon.co.uk περίπου 10 ευρώ φθηνότερα http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts-Dragon-Age-Origins/dp/B002BWONIU/ref=pd_sim_vg_h__5
UpToDate_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Eμένα μου φάνηκε τελείως βαρετό. 'Οταν το ξανάπαιξα για 2η φορά, έβαλα μόντ που παρακάμπτεις το Fade αν θέλεις. 'Οταν συναντάς το δαίμονα υπάρχει διάλογος που τον πείθεις να αυτοκτονήσει. κξσδηασοθησδξ;ηαιο;σοπο;πο;ςος;:mad: Γτπ τελειως,ο μονος διαλογος που δεν εδωσα σημασια:/
vdanasto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Τι στο καλο μονο εμενα αρεσε... Κι εμένα μου άρεσε, όπως και σε πολύ άλλο κόσμο, απλά δεν ήταν αυτό το οποίο μας παρουσίαζαν (ο διάδοχος του Baldur's Gate) και γι αυτό απογοητεύτηκε πολύς κόσμος. Έγινε πολύς ντόρος πριν από την κυκλοφορία του και τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 κξσδηασοθησδξ;ηαιο;σοπο;πο;ςος;:mad:Γτπ τελειως,ο μονος διαλογος που δεν εδωσα σημασια:/ Με το μόντ που έβαλα μπαίνει αυτός ο διάλογος που παρακάμπτει το Fade. Κανονικά δεν υπάρχει.
DarkKnight Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Κι εμένα μου άρεσε, όπως και σε πολύ άλλο κόσμο, απλά δεν ήταν αυτό το οποίο μας παρουσίαζαν (ο διάδοχος του Baldur's Gate) και γι αυτό απογοητεύτηκε πολύς κόσμος. Έγινε πολύς ντόρος πριν από την κυκλοφορία του και τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ κατώτερο του αναμενόμενου. παρεξήγηση, για το fade έλεγα οτι ''μόνο εμενα αρεσε?'' , για τα υπόλοιπα που λες συμφωνω!
Erwdios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Το Fade κατ' εμέ ήταν η αποκορύφωση του game. Από εκεί και πέρα και μέχρι να το τερματίσω είχε διαρκή πτώση στην πλοκή του. Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε μάχη ανάλογη της Ostagar.
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατί η μάχη στο Denerim δεν είναι ανάλογη της Ostagar;
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατί η μάχη στο Denerim δεν είναι ανάλογη της Ostagar; Σαφως και οχι. Mobs που ψωφανε με 1 μονο χτυπημα, ορδες εχθρων "πακεταρισμενοι" οπως πρεπει για να φανε σε σειρα τα CC και να μην σου κανουν τιποτα, ο roguas μου να εχει haste αναμενο και να τρωει μονος του "ανετα" το ενα ogre πισω απο το αλλο και πολλα αλλα. Ολα αυτα στο nightmare.
IoannisMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σαφως και οχι. Mobs που ψωφανε με 1 μονο χτυπημα, ορδες εχθρων "πακεταρισμενοι" οπως πρεπει για να φανε σε σειρα τα CC και να μην σου κανουν τιποτα, ο roguas μου να εχει haste αναμενο και να τρωει μονος του "ανετα" το ενα ogre πισω απο το αλλο και πολλα αλλα. Ολα αυτα στο nightmare. Συμφωνώ απόλυτα, η Bioware το έχει χάσει το τρένο πλέον αν και ήθελα να πιστεύω ότι με το Awakening θα θύμιζε κάτιτίς από την προ-NWN περίοδο της , τελικά άνθρακες ο θησαυρός. Άντε να βγεί το Witcher 2 μπας και παίξουμε κανένα RPG της προκοπής γιατί έχω λιώσει στα mods του NWN 1+2 στο nwvault.com:-D
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σαφως και οχι. Mobs που ψωφανε με 1 μονο χτυπημα, ορδες εχθρων "πακεταρισμενοι" οπως πρεπει για να φανε σε σειρα τα CC και να μην σου κανουν τιποτα, ο roguas μου να εχει haste αναμενο και να τρωει μονος του "ανετα" το ενα ogre πισω απο το αλλο και πολλα αλλα. Ολα αυτα στο nightmare. Μισό, άλλο κατάλαβα. Στην κυρίως μάχη στην Ostagar δε συμμετέχει ο παίκτης, σε αντίθεση με το Denerim. 'H μήπως εννοείς τη μάχη στον ΠΥΡΓΟ της Ostagar;
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Παίδες έχω ένα πρόβλημα.Θέλω να βάλω το high res pack π είχε πάρει το μάτι μ εδώ αλλά όταν πάω εδώ δεν με αφήνει να κάνω register κ δεν μπορώ να το κατεβάσω.. Οπότε υπάρχει κανείς π να έχει κανα link?
UpToDate_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ρε παιδες,ελεος,στον μεσαιο "nightmare" στο fade....τρωω τις 4 πρωτες εμφανισεις του δαιμονα και με μαμα η 5η.....ριχτε καμια ιδεα γτ θα το σπασω:Ρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα