Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει κανένα από τα παραπάνω, ίσως γι' αυτό να έχω και τόσο διαφορετική άποψη από εσένα. Είπαμε RTS Mega Fan, μέχρι να εξαφανιστούν από το χάρτη και να σταματήσω να παίζω. Με τον τομέα των RPG άρχισα ν' ασχολούμαι μετά το WoW, όπου και έμαθα να παίζω rpg games.

Τοτε δεν εχεις καποιο εκτεταμενο μετρο συγκρισης και θεωρω το γεγονος οτι δεν εχεις παιξει τα παλια BG και NWN τυχη και μεγαλη ατυχια ταυτοχρονα (για το BG περισσοτερο).

Πλάκα-πλάκα για φαν του D&D που έχει να παίξει campaign κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό, τέτοια παιχνίδια (Baldur's, Icewind, NWN, Temple of Elemental Evil κλπ) είναι το καλύτερο υποκατάστατο -και το NWN το πρώτο δεν με χάλασε καθόλου (τα Icewind Dale είναι σε φάση "you gotta chop, chop, chop, chop as much as you want", τα Baldur's είναι από άλλο πλανήτη, το Temple of Elemental Evil νομίζω ότι έχει πιο μεγάλο τίτλο απ' ότι διάρκεια :P).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τερμάτισα. Το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά κουράζει, με αποκορύφωμα την πόλη των dwarfs, όπου αν δεν ήθελα να το τερματίσω, θα το σταματούσα εκεί, αλλά αν και οξύμωρο, δεν σε αφήνει να το παρατήσεις.

Πέραν τούτου, το παιχνίδι είναι διαμαντάκι. Εκπληκτικό combat system, φοβερό story με έντονα στοιχεία LOTR και WoW που αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας του σεναριακά.

Με χάλασε η έλλειψη voice over στις συζητήσεις που κάνω εγώ, καθώς επίσης και η μάχη στον archdemon, όπως επίσης και τα χαζοσκιτσάκια που ακολουθούν τον τερματισμό, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει animation για κάθε ιστοριούλα που περιγράφει.

Ειδικά η μάχη με τον archdemon είναι πραγματικά για γέλια, καθώς δεν προϋποθέτει καθόλου skills και δεν έχει ίχνος πρωτοτυπίας.

Από την άλλη δεν είναι καθόλου εθιστικό και αυτό είναι προς τιμήν του, γιατί ένα παιχνίδι πρέπει να παραμένει παιχνίδι και να μην μετατρέπεται σε mind controller.

Τέλος, νομίζω ότι αξίζει περισσότερο το game με warrior, παρά με mage. Χάνει συνέχεια aggro το tank και τρέχεις σαν την αδερφή να ξεφύγεις.

Κάτι που δεν βρήκα ποτέ, παρά το γεγονός ότι τερμάτισα το παιχνίδι:

Extra slots για το inventory μπορείς να πάρεις? Εννοώ με extra bags κλπ

Και σαν mage δεν κατάφερα να ξεκλειδώσω ούτε ένα specialization. Γιατί?

Δημοσ.
Το τερμάτισα. Το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά κουράζει, με αποκορύφωμα την πόλη των dwarfs, όπου αν δεν ήθελα να το τερματίσω, θα το σταματούσα εκεί, αλλά αν και οξύμωρο, δεν σε αφήνει να το παρατήσεις.

Πέραν τούτου, το παιχνίδι είναι διαμαντάκι. Εκπληκτικό combat system, φοβερό story με έντονα στοιχεία LOTR και WoW που αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας του σεναριακά.

Με χάλασε η έλλειψη voice over στις συζητήσεις που κάνω εγώ, καθώς επίσης και η μάχη στον archdemon, όπως επίσης και τα χαζοσκιτσάκια που ακολουθούν τον τερματισμό, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει animation για κάθε ιστοριούλα που περιγράφει.

Ειδικά η μάχη με τον archdemon είναι πραγματικά για γέλια, καθώς δεν προϋποθέτει καθόλου skills και δεν έχει ίχνος πρωτοτυπίας.

Από την άλλη δεν είναι καθόλου εθιστικό και αυτό είναι προς τιμήν του, γιατί ένα παιχνίδι πρέπει να παραμένει παιχνίδι και να μην μετατρέπεται σε mind controller.

Τέλος, νομίζω ότι αξίζει περισσότερο το game με warrior, παρά με mage. Χάνει συνέχεια aggro το tank και τρέχεις σαν την αδερφή να ξεφύγεις.

Κάτι που δεν βρήκα ποτέ, παρά το γεγονός ότι τερμάτισα το παιχνίδι:

1)Extra slots για το inventory μπορείς να πάρεις? Εννοώ με extra bags κλπ

2)Και σαν mage δεν κατάφερα να ξεκλειδώσω ούτε ένα specialization. Γιατί?

1)Ναι μπορείς με +10,μάλλον δεν τα βρήκες αν κ είχε κ σε αυτόν στο camp σ:P

2)Έπρεπε να κάνεις κάποια πράγματα π μάλλον δεν βρήκες.

Arcane Warrior

* Arcane Warriors are mages who have channeled magic into their bodies, making them more effective fighters.

* This can be taught by cooperating with a spirit trapped in a phylactery in the Lower Ruins section of the Brecilian Ruins.

Blood Mage

* Blood Mages pursue a darker path of magic that is fueled by blood.

* This specialization can only be learned by making a deal with the Desire Demon in Redcliffe Castle.

Shapeshifter

* Shapeshifters are mages who have learned to alter the form of their bodies.

* This can be taught by Morrigan, if her approval towards the Warden is not high. It can also be learned by a manual sold by Varathorn in the Dalish Camp in the Brecilian Forest.

Spirit Healer

* Spirit Healers draw on the help of the benevolent spirits of the fade to focus on healing their allies.

* This can be learned by buying a manual from the Wonders of Thedas shop in Denerim, from Levi Dryden in Soldier's Peak, and from the Quarter Master in the Circle Tower.

http://dragonage.wikia.com/wiki

Δημοσ.

Μιας και θα βγει σε λιγο καιρο η επεκταση του παιγνιδιου,ειπα να το εγκαταστησω ξανα,το ντι ελ σι που εχει να κανει με την οσταγκαρ δουλευει κανονικα η εκδοση που εχει βγει ή οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια,στον πυργο που παω για να πω στους μαγους να βοηθησουν στις μαχες,που εχει καταλειφθει απο "πνευματα"....τι διαολο κανω στο σημειο που σηκωνοντε αυτοι που ειναι στο πατωμα;Βγενει ενα bossακι και μου μαμαει τα παντα :S

---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:23 ----------

Aκυρο:-Dδεν εχω ιδεα πως την εφαγα....:lol:

Τωρα ειναι ακομα πιο παλουκι :/

Επεξ/σία από UpToDate_
Δημοσ.

Βγηκε το awakening :-D

στα γνωστα-αγνωστα μερη ;)

Αν το εχει περασει κανενας ας πει τι γινεται με τα dlc γτ υπαρχει η φημη οτι δεν δουλευουν πλεον.

Δημοσ.
Βγηκε το awakening :-D

στα γνωστα-αγνωστα μερη ;)

Αν το εχει περασει κανενας ας πει τι γινεται με τα dlc γτ υπαρχει η φημη οτι δεν δουλευουν πλεον.

Σε πληροφόρησαν λάθος. :P

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι

1ον μπορείς να το μάθεις από άλλα μέλη του party

2ον από βιβλία που αγοράζεις

3ον μέσω διαφόρων quest

Δημοσ.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι

1ον μπορείς να το μάθεις από άλλα μέλη του party

2ον από βιβλία που αγοράζεις

3ον μέσω διαφόρων quest

:rolleyes:Μαλλον θελω ακομα:P

Τωρα ειμαι παγιδευμενος σε ενα ονειρο απο εναν δαιμονα:S

Δημοσ.

Μου έφερε δώρο το Awakening ο θείος μου ο Ξυράφης , αλλά στους διαλόγους μου τρώει το κάτω μέρος του γράμματος "b". Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...