Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ άλλο πράμα δεν καταλαβαίνω, πως είναι δυνατόν να είμαι 20 lvl να είμαι λίγο πριν την τελική μάχη, μου λείπουν κάποια side quest, και στα στατιστικά να μου έχει world explored 78% και amount of dao complete 43% , εσείς ρε μάκες τι lvl φτάσατε?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dragon Age: Origins - Awakening Hands-On - First Details, Combat, and Dragons

In Awakening, the first expansion for Dragon Age, you'll play as the leader of the Grey Wardens in pursuit of a new enemy, a mysterious darkspawn general who can think, talk, and raise armies of new darkspawn, who appear to be breeding underground. Interestingly, you can import your character directly from Dragon Age and be the hero that game made you--the uniter of the scattered Wardens and enemy of the Blight. Or, you can start a new game with an entirely new character, a Grey Warden emissary from a neighboring country that was once at war with Ferelden, in which case you'll be met with suspicion and distrust even as you try to save the land...

98488120100217screen001.jpg

Δημοσ.

Θέλω να μεταφέρω τα saves από το PC που παίζω σε ένα άλλο. Αντιγράφω τον φάκελο από τα documents και είμαι κομπλέ?

Επειδή θα το αγοράσω κιόλας, με τα saves δεν θα έχω πρόβλημα, σωστά?

BTW, παιχνιδάρα, το είχα υποτιμήσει στην αρχή, αλλά πλέον έχω φτάσει στο σημείο με τα όνειρα και πραγματικά έχω αλλάξει γνώμη άρδην.

Ίσως το καλύτερο rpg που έχω παίξει.

Δημοσ.
Θέλω να μεταφέρω τα saves από το PC που παίζω σε ένα άλλο. Αντιγράφω τον φάκελο από τα documents και είμαι κομπλέ?

Επειδή θα το αγοράσω κιόλας, με τα saves δεν θα έχω πρόβλημα, σωστά?

BTW, παιχνιδάρα, το είχα υποτιμήσει στην αρχή, αλλά πλέον έχω φτάσει στο σημείο με τα όνειρα και πραγματικά έχω αλλάξει γνώμη άρδην.

Αντιγράφεις τον φάκελο Bioware απο τα my documents και είσαι κομπλέ ;) Tested:)

Δημοσ.

Άμα το δει αυτό ο ikaruga, u sir r f00ked, μόνο αυτό σου λέω :-D

sent by my superduper pc using g19 for writing and mozilla firefox as browser

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αντιγράφεις τον φάκελο Bioware απο τα my documents και είσαι κομπλέ ;) Tested:)

Thanx Morgoth :-)

:lol:

Master moaner είναι ο άτιμος... :P

Έχω δει τα post του επί του θέματος, αλλά θα τα διαβάσω αναλυτικά μόλις τελειώσω το παιχνίδι, για να έχω καθολική άποψη. Μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί πατάτα, who knows.

Μέχρι στιγμής πάντως, πραγματικά με έχει συνεπάρει και το παίζω και normal που μου έχει βγεί ο λώκος σε κάποιες μάχες για να τις περάσω. Turn based strategy RPG είναι το game, τα πάντα όλα λέμε.:-)

Το μόνο ενοχλητικό είναι τα ίδια μοντέλα εχθρών και κυρίως ότι μονομαχώ συνέχεια με ogres, κάτι που καταντάει λίγο βαρετό.

Ρε απατεώνα, σε τέτοια σημεία απόγνωσης έχεις φτάσει? Να πάμε μαζί στη Vodafone να σου δώσουν ένα iPhone να παίζεις. Αν και είμαι σίγουρος ότι με τα λεφτά που έχεις σκάσει για games, αγόραζες άνετα 1-2 32άρια iPhone. :P

Και BTW ξέρει κανείς αν υπάρχει μεταχειρισμένο το παιχνίδι σε κανένα Public να γλυτώσουμε κανένα φράγκο από το υστέρημά μας, γιατί έχουμε ξεκωλωθεί να αγοράζουμε παιχνίδια?

Επεξ/σία από Erwdios
Δημοσ.

To ειδα αλλα ειναι προσωπικη του αποψη.

Δημοσ.

Tο ρύθμισα έτσι ώστε κάθε φορά που απαντάω σε κάτι δικό σου να κοτσάρει και μια τζίφρα από κάτω :> Σε καμιά 10αριά μέρες θα λάβω ικανοποιητικό χαρτί αλλά δεν ξέρω αν μου περισσέψουν και για κινητό αν και είναι στα άμεσα σχέδια.

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει αρκετά games :lol: αλλά αυτά έρχονται από τον κουμπαρά του "ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΙΑ". Θα εκπλαγείς με το πόσα αποταμιεύεις αν κόψεις την μπουρδελοσυνήθεια. Εξακολουθώ να βάζω 4 ευρώ την ημέρα στο γουρουνάκι - το οποίο σημειωτέων κάθε φορά που του βάζεις μέσα φράγκα κάνει και OINK - οπότε το μήνα βγάζω γύρω στα 120 ευρώ να ξοδέψω σε ότι παπαριά θέλω (ήτοι games). Έχουμε κόψει τα πάντα πια άμα κόψουμε gadgets, games κλπ καλύτερα να πάρω φούμο να με βάψω μαύρο και να πάω στην αλαμπάμα να καθαρίζω καλαμπόκια σε κανέναν πλούσιο southern μεγαλοτσιφλικά :lol:

Tι να τα κάνεις τα μεταχειρισμένα ρε? Ξαναδοκίμασε εξωτερικό σε άλλο site, δεν είναι δυνατόν να σου ξανατύχει η μπουρδελοιστορία με το blah.........

sent by my superduper pc using g19 for writing and mozilla firefox as browser. QQ erwdios i m mister awesome :o

Δημοσ.
Tο ρύθμισα έτσι ώστε κάθε φορά που απαντάω σε κάτι δικό σου να κοτσάρει και μια τζίφρα από κάτω :> Σε καμιά 10αριά μέρες θα λάβω ικανοποιητικό χαρτί αλλά δεν ξέρω αν μου περισσέψουν και για κινητό αν και είναι στα άμεσα σχέδια.

Στο ξαναείπα, κάνε κράτει στα παιχνίδια για να πάρεις iPhone. :-)

Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου που παρακολουθώ καθημερινά το thread, δεν θυμάμαι να έχει ανακοινωθεί κυκλοφορία νέου τίτλου και να μην την έχεις original. :P

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει αρκετά games :lol: αλλά αυτά έρχονται από τον κουμπαρά του "ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΙΑ". Θα εκπλαγείς με το πόσα αποταμιεύεις αν κόψεις την μπουρδελοσυνήθεια. Εξακολουθώ να βάζω 4 ευρώ την ημέρα στο γουρουνάκι - το οποίο σημειωτέων κάθε φορά που του βάζεις μέσα φράγκα κάνει και OINK - οπότε το μήνα βγάζω γύρω στα 120 ευρώ να ξοδέψω σε ότι παπαριά θέλω (ήτοι games). Έχουμε κόψει τα πάντα πια άμα κόψουμε gadgets, games κλπ καλύτερα να πάρω φούμο να με βάψω μαύρο και να πάω στην αλαμπάμα να καθαρίζω καλαμπόκια σε κανέναν πλούσιο southern μεγαλοτσιφλικά :lol:

Το έκοψα τον Αύγουστο και με τα λεφτά του "ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΙΑ" γράφτηκα γυμναστήριο και κολυμβητήριο. Συνεπώς, δεν περισσεύουν λεφτά για games, αλλά το παλεύουμε. Θέλω κι εγώ κουμπαρά γουρουνάκι να σκούζει με κάθε ευρώ, πού τον βρήκες?

Tι να τα κάνεις τα μεταχειρισμένα ρε? Ξαναδοκίμασε εξωτερικό σε άλλο site, δεν είναι δυνατόν να σου ξανατύχει η μπουρδελοιστορία με το blah.........

Το παρήγγειλα από game.co.uk πριν 1 ώρα! Θα στήσω καραούλι, έτσι και πιάσω κανέναν πούστη να μου κλέβει το δέμα

sent by my superduper pc using g19 for writing and mozilla firefox as browser. QQ erwdios i m mister awesome :o

Λαμόγιο :P

To ειδα αλλα ειναι προσωπικη του αποψη.

Κοίτα, έκανα μια απόπειρα να γυρίσω πίσω, να διαβάσω τις ενστάσεις σου για το παιχνίδι, αλλά οι προηγούμενες σελίδες είναι γεμάτες spoiler χωρίς spoiler και άρχισα να διαβάζω την εξέλιξη του παιχνιδιού, πράγμα που δεν γουστάρω καθόλου. Μόλις τελειώσω το παιχνίδι, θα μπορέσω να τα διαβάσω με την ησυχία μου και θα σου πω που συμφωνούμε και που διαφωνούμε.

Δημοσ.

Να σου πω αυτο που με ενοχλησε οσο τιποτε αλλο ομως? Εξω απο αυτα που πιστευω για το παιχνιδι αυτο που με χαλασε απιστευτα ηταν το γεγονος οτι η Bioware διαφημιζε το Dragon Age σαν πνευματικο διαδοχο του Baldurs Gate. ΜΕΓΑ μαλακια καθως το Dragon Age ειναι απο αποψη σχεδιασμου ιδιο και απαραλαχτο με το Star Wars KOTOR και Jade Empire σε εναν DnDιστικο κοσμο. Ουδεμια σχεση με το σχεδιασμο του BG ή ακομα και του NWN.

Δημοσ.
Να σου πω αυτο που με ενοχλησε οσο τιποτε αλλο ομως? Εξω απο αυτα που πιστευω για το παιχνιδι αυτο που με χαλασε απιστευτα ηταν το γεγονος οτι η Bioware διαφημιζε το Dragon Age σαν πνευματικο διαδοχο του Baldurs Gate. ΜΕΓΑ μαλακια καθως το Dragon Age ειναι απο αποψη σχεδιασμου ιδιο και απαραλαχτο με το Star Wars KOTOR και Jade Empire σε εναν DnDιστικο κοσμο. Ουδεμια σχεση με το σχεδιασμο του BG ή ακομα και του NWN.

Δεν έχω παίξει κανένα από τα παραπάνω, ίσως γι' αυτό να έχω και τόσο διαφορετική άποψη από εσένα. Είπαμε RTS Mega Fan, μέχρι να εξαφανιστούν από το χάρτη και να σταματήσω να παίζω. Με τον τομέα των RPG άρχισα ν' ασχολούμαι μετά το WoW, όπου και έμαθα να παίζω rpg games.

Δημοσ.
Στο ξαναείπα, κάνε κράτει στα παιχνίδια για να πάρεις iPhone. :-)

Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου που παρακολουθώ καθημερινά το thread, δεν θυμάμαι να έχει ανακοινωθεί κυκλοφορία νέου τίτλου και να μην την έχεις original. :P

Μην ξεχνάς ότι αγοράζω αποκλειστικά από έξω και σχεδόν δαπανώ όσα χρήματα θα πήγαιναν για τσιγάρα. Δεν έχουν επηρεαστεί τα οικονομικά μου καθόλου, είναι απλά σαν να καπνίζω.....games :lol:

Το έκοψα τον Αύγουστο και με τα λεφτά του "ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΙΑ" γράφτηκα γυμναστήριο και κολυμβητήριο. Συνεπώς, δεν περισσεύουν λεφτά για games, αλλά το παλεύουμε. Θέλω κι εγώ κουμπαρά γουρουνάκι να σκούζει με κάθε ευρώ, πού τον βρήκες?

Εγώ έχω διάδρομο σπίτι μου εδώ και μια 3ετία. Τον είχα πάρει για να αθλούμαι λιγάκι μιας και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα με το κωλοτσιγάρο. Από εκεί που έκανα ένα 20λεπτο με το ζόρι, τώρα βαράω κάτι 10+km για πλάκα και είμαι μόλις 6και κάτι μήνες μακριά από το μπουρδέλο.

Το γουρουνάκι το έφερα μαζί από τις διακοπές τώρα συγκεκριμένα από που θα σου πω ψέμματα. Από κανένα πλανόδιο Γάλλο λογικά μιας και είχα πάρει σβάρνα όλα τα φεστιβάλ και είχανε ένα κάρο μαλακίτσες που χτύπαγα σε χρόνο dt :o

Το παρήγγειλα από game.co.uk πριν 1 ώρα! Θα στήσω καραούλι, έτσι και πιάσω κανέναν πούστη να μου κλέβει το δέμα

Έχε γούστο? Όταν παράγγελνα από το blah σε εμένα έρχονταν και εσύ los poulos. Τώρα που ψωνίζω από το game εγώ και μου έρχονται κανονικά λες με εσένα να έχουμε πάλι τα ίδια :devil:?

Sent by......too bored to think something clever

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει κανένα από τα παραπάνω, ίσως γι' αυτό να έχω και τόσο διαφορετική άποψη από εσένα. Είπαμε RTS Mega Fan, μέχρι να εξαφανιστούν από το χάρτη και να σταματήσω να παίζω. Με τον τομέα των RPG άρχισα ν' ασχολούμαι μετά το WoW, όπου και έμαθα να παίζω rpg games.

Τοτε δεν εχεις καποιο εκτεταμενο μετρο συγκρισης και θεωρω το γεγονος οτι δεν εχεις παιξει τα παλια BG και NWN τυχη και μεγαλη ατυχια ταυτοχρονα (για το BG περισσοτερο).

Κολλητε μου φιλε Γιαννη εσυ εισαι? (Μιας και ο κολλητος μου ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ RTS παιζει και αυτος και μαλιστα μονο τα "ρεαλιστικα").

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...