chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις τέλειωσα το return to ostagar. Μικρό και αυτό σε διάρκεια αν και έχει μερικές φοβερές επικές στιγμές. Σου δίνει και μια πολύ καλή armor καθώς και ένα πάρα πολύ καλό one hand sword. Καλό 5€ κοστίζει αλλά θα το τελειώσετε μέσα σε μια ώρα..
Sir Pretender Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πρώτο μου post εδώ, καλώς σας βρήκα. Δεν έχω προλάβει ακόμα να τελείωσω το Return to Ostagar αφού μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσα την campaign του αρχικού τίτλου -γενικώς τα RPG θέλω να τα ξεκοκαλίζω, να είμαι βέβαιος όταν θα δω τα credits (κοινώς, όταν θα τα τερματίσω) ότι θα έχω πάρει το 100% των όσων έχουν να μου προσφέρουν. Από τα όσα βλέπω πάντως, για 'μένα προσωπικά, αξίζει τα λεφτά του. Για να πω την καθαρή μου αλήθεια, τα τελευταία χρόνια είχα... στερηθεί κάπως τα RPG -καθ' ότι D&D fan, είχα να ζήσω μια αρμόζουσα (για 'μένα πάντα) εμπειρία από τον καιρό του Neverwinter Nights 2 (κάτι Witcher, κάτι Two Worlds, δεν με άγγιξαν καθόλου) οπότε με το που βγήκε το Dragon Age: Origins έπεσα με τα μούτρα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει (προς Θεού κιόλας), αλλά σίγουρα για 'μένα είναι το καλύτερο RPG των τελευταίων ετών. Μου τη δίνει λίγο η στρατηγική της BioWare να μας "τα παίρνει" κάθε λίγο και λιγάκι με DLC και expansions αλλά ελλείψει ανταγωνισμού... κομμάτια να γίνει. Εγώ πάντως ήδη περιμένω το sequel. Ο κόσμος είναι φανταστικός και προσφέρεται για τρελές αλχημείες... //Άσχετο: ξέρετε μήπως γιατί δεν φαίνεται η υπογραφή μου; :S
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ γιατί θυμάμαι ότι είχες γράψει τα καλύτερα για το Witcher ? Welcome btw Πέτρο στο insomnia!
Sir Pretender Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Χαίρετε, χαίρετε, καλώς σας βρήκα (ναι, ναι, άργησα λίγο αλλά τελικά τον βρήκα τον δρόμο)! Λοιπόοοον, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, προς Θεού δεν λέω ότι το Witcher ήταν κακό. Ή ότι δεν ευχαριστήθηκα το Two Worlds. Ή ότι δεν κόλλησα ακόμα και με το Dungeon Lords -γνωστό και ως "φυτεία bugs και glitches". Όλα τους τα έπαιξα και τους αφιέρωσα αρκετές ώρες, αλλά κανένα δεν νομίζω να έβρισκε θέση σε μια κουβέντα μου μετά από πέντε-δέκα χρόνια -αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Είναι λίγο... "ναι μεν αλλά". Έχω ένα τρελό κόλλημα με τα RPG που μου θυμίζουν pen & paper που έχω παίξει. Θες γιατί τα sessions των tabletop RPG (ειδικά αυτά με ένα συγκεκριμένο party) είναι από τις πιο έντονες και παρεΐστικες εμπειρίες που έχω; Μπορεί, dunno. Όπως και να 'χει λοιπόν, παιχνίδια που με παραπέμπουν εκεί, έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου: Icewind Dale, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, ακόμα και το απελπιστικά μικρό Temple of Elemental Evil (Grayhawk αλλά μας κάνει), ακόμα και το απαράδεκτο Dungeons & Dragons Online (όσο έπαιξα τέλος πάντων) και φυσικά το κορυφαίο όλων, το παιχνίδι που θεωρώ ως μακράν το καλύτερο (από κάθε άποψη) που έχω παίξει ποτέ μου, το ανυπέρβλητο Planescape Torment. To Dragon Age: Origins μπορεί να μη βασίζεται σε D&D setting, έχει όμως όλα τα στοιχεία που θα έβρισκε κανείς (εγώ στην προκειμένη περίπτωση) σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο κόσμος του είναι φοβερός και όπως προείπα, περιμένω πως και πως το/α sequel(s) -αν εκμεταλλευτούν το setting στη BioWare μπορούν να μεγαλουργήσουν.
FocusX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ μαζί σου, ήδη προχώρησα σε προπαραγγελία για το awakening, ο καιρός γαρ εγγύς Και μέχρι τότε μια που και σ'εμένα αρέσει ο κόσμος του θα διαβάσω και τα 2 βιβλία του gaider για ορεκτικό.
emperor318 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Πώς σπάω κλειδαριές από σεντούκια ρε παιδια?????
jase Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει σε rogue να ανεβάσεις το Lockpick. Αν δεν κάνω λάθος για να μπορείς να ανοίξεις τα πάντα θες Lockpick lvl4 και cunning 30..
emperor318 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Με πολεμιστές και μάγους που έχω στην ομάδα δεν γίνεται? Και κάτι ακόμα, η μπάρα στα δεξιά των πορτραίτων, που είναι κίτρινη για τους πολεμιστές και μπλε για τους μάγους, τι παριστάνει?
jase Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Με πολεμιστές και μάγους που έχω στην ομάδα δεν γίνεται? Όχι.. Αφού δεν έχεις, καλό είναι να βρεις έναν.. Αξίζει τον κόπο γιατί πέρα από τα items, κερδίζεις και experience. Και κάτι ακόμα, η μπάρα στα δεξιά των πορτραίτων, που είναι κίτρινη για τους πολεμιστές και μπλε για τους μάγους, τι παριστάνει? Κίτρινο: stamina (σε warrior και rogue και ξοδεύεται όταν κάνουν τα abilities τους) Μπλε: mana (σε mage και ξοδεύεται όταν κάνουν τα spells τους)
emperor318 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Spells πώς κάνω γμτ; Επιλέγω spell, ο κέρσορας γίνεται σαν στόχος, και... μετα; Αμάν, ένα tutorial...
Erwdios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Spells πώς κάνω γμτ; Επιλέγω spell, ο κέρσορας γίνεται σαν στόχος, και... μετα; Αμάν, ένα tutorial... Επιλέγεις το στόχο και μετά το spell.
Erwdios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Με αριστερό κλικ ε; Ε αυτό κάνω... Και περπατάς με wasd... RPG είναι, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο, πειραματιστείτε. Το βράδυ που θα ξαναπαίξω θα σου πω for sure. Ούτε εγώ είμαι ξεφτέρι στα rpg καθότι fan των RTS, αλλά κάποια πράγματα είναι και λίγο αυτονόητα. Φιλικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα