Azerothe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 να σε ρωτησω με το patch γινεται πολυ πιο ευκολο???αξιζει δηλαδη να το παρω αυθεντικο γιατι τωρα μου φαινεται παλουκι?
dimi5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 να σε ρωτησω με το patch γινεται πολυ πιο ευκολο???αξιζει δηλαδη να το παρω αυθεντικο γιατι τωρα μου φαινεται παλουκι? το εκανα αλλα παλι δεν δουλευει..εχω ΑΤΙ και εβαλα την τελευταια εκδοση ..
Azerothe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 το εκανα αλλ παλι δεν δουλευει τι εννοεις δεν καταλαβα?τι εκανεσ και δεν δουλευει???
dimi5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 το εκανα αλλα παλι δεν δουλευει..εχω ΑΤΙ και εβαλα την τελευταια εκδοση .. ok ρε παδια το διωρ8ωσα
imitheos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 BioWare: Return to Ostagar release postponed to update test plans Εγώ πάντως δοκίμασα αυτή την έκδοση που "κυκλοφόρησε" και δεν διαπίστωσα κανένα bug. Όλα λειτούργησαν απροβλημάτιστα. (Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά θα φύγω φαντάρος και δεν μπορώ να περιμένω να το αγοράσω. Ήθελα να το δω τώρα ) Έχω ήδη τελειώσει το παιχνίδι και φόρτωσα ένα save στην περιοχή που συστήνει οπότε δεν μου φάνηκε τίποτα το ιδιαίτερο. Σαν ιστορία δεν έδωσε αυτά που περίμενα. Πάντως κάποιος που θα το παίξει κατά την διάρκεια του κανονικού του παιχνιδιού θα το βρει ωραίο και θα κερδίσει και κάποια ωραία αντικείμενα του βασιλιά.
reinhart84 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 (Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλάθα φύγω φαντάρος και δεν μπορώ να περιμένω να το αγοράσω. Ήθελα να το δω τώρα ) Κι εγω παω να υπηρετησω.....Αστα...Δεν περναει ο καιρος χωρις Video Games Απο κατι φιλους που υπηρετουν ηδη τα απογευματα που βγαινουν εξω λιωνουν σε κατι Ιντερνεταδικα.....:lol: Για το return to ostagar oυτε εγω περιμενα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 να σε ρωτησω με το patch γινεται πολυ πιο ευκολο???αξιζει δηλαδη να το παρω αυθεντικο γιατι τωρα μου φαινεται παλουκι? αν θυμάμαι καλά ναι, γίνεται πιο εύκολο
chek2fire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν και κατά την γνώμη μου συνεχίζει να είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να έχεις και μια εμπειρία σε rpg για να σετάρεις σωστά τους χαρακτήρες και το team σου αλλιώς δεν βγαίνουν οι μάχες με τίποτα. Ακόμα θέλει και σωστή στρατηγική με συνεχή pause.
Azerothe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 λοιπον παιδια παραγγειλα το παιχνιδι αυθεντικο τελικα.να σας ρωτησω θελει ενεργοποιηση μεσω internet γιατι δεν εχω για να ξερω τι θα κανω...
sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν και κατά την γνώμη μου συνεχίζει να είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να έχεις και μια εμπειρία σε rpg για να σετάρεις σωστά τους χαρακτήρες και το team σου αλλιώς δεν βγαίνουν οι μάχες με τίποτα. Ακόμα θέλει και σωστή στρατηγική με συνεχή pause. το παιχνιδι ειναι πολυ ευκολο αρκει να εχεις 3 μπρατσομενους μπροστα και την αλλην την μαγισσα πισω... ολα τα αλλα ειναι ευκολα κανεις τις μαγειες δεν θυμαμε ονομα αλλα... παγωνεις μετα τους καις και μετα ηλεκτρισμο μεχρι να ξεπαγωσουνε εχουνε πεθανει το δυσκολο και που στο κατανταει βαρετο ειναι πως πρεπει να ψαχνεις για τις αποστολες ειδικα αμα δεν ξερεις και αγγλικα
SilverCloak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 sozz, θα μας τρελάνεις! Χωρίς patch, όσο πιο πολλούς μάγους είχες μαζί, τόσο πιο εύκολο ήταν. Cone of Cold, Blizzard, Crushing Prison, Force Field... αδιανόητα δυνατά. Κάπου είχα διαβάσει 3 wizards--> easy, 2 wizards-->medium, 1 wizard-->hard, 0 wizards--> impossible. Και συμφωνώ απόλυτα. Όσο για το θέμα με τα Αγγλικά... Εγώ έμαθα Αγγλικά μέσα από τα rpg (Pen&Paper). Πήγαινα μεν φροντιστήριο αλλά δεν διάβασα σχεδόν ποτέ... (εντάξει, για το Proficiency έπρεπε να δω και λίγο γραμματική). Δεν δυσκολεύτηκα ποτέ και πήρα όλα τα διπλώματα για πλάκα. Το λεξιλόγιο μου, είναι πολύ ανώτερο από γνωστούς μου με 1 και 2 Proficiency και με Α. Τι θέλω να πω... Μήπως να μετατρέψεις αυτό σου το πρόβλημα σε κίνητρο? Και να κερδίσεις κάτι από τη διαδικασία; Γιατί δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να ξέρεις Αγγλικά... Σε καμία περίπτωση δεν είναι Diablo φάση. Έχεις παίξει λιγότερο από το 1/3 του παιχνιδιού.
Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τι κι αν το λανσάρισμα του Return to Ostagar εξελίχθηκε σε σήριαλ; Η BioWare δεν πτοείται και στο Steam ήδη ξεκίνησαν τα preorders για το επερχόμενο expansion του που θα τιτλοφορείται Dragon Age: Origins – Awakening. Όσοι λοιπόν αδημονείτε για τα διάφορα extras του Awakening και του Dragon Age: Origins γενικότερα, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα απ’ το μαγαζί της Valve (το τιμούμε δεόντως κάθε Παρασκευή στα «Παζαρέματα» όπως θα έχετε προσέξει) και να το «κλείσετε» από τώρα για παν ενδεχόμενο. Πόσο μακριά να ‘ναι η 16η Μαρτίου πια…; Των φρονίμων τα παιδιά άλλωστε… πηγή: byteme.gr
sozz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 sozz, θα μας τρελάνεις!Χωρίς patch, όσο πιο πολλούς μάγους είχες μαζί, τόσο πιο εύκολο ήταν. Cone of Cold, Blizzard, Crushing Prison, Force Field... αδιανόητα δυνατά. Κάπου είχα διαβάσει 3 wizards--> easy, 2 wizards-->medium, 1 wizard-->hard, 0 wizards--> impossible. Και συμφωνώ απόλυτα. Όσο για το θέμα με τα Αγγλικά... Εγώ έμαθα Αγγλικά μέσα από τα rpg (Pen&Paper). Πήγαινα μεν φροντιστήριο αλλά δεν διάβασα σχεδόν ποτέ... (εντάξει, για το Proficiency έπρεπε να δω και λίγο γραμματική). Δεν δυσκολεύτηκα ποτέ και πήρα όλα τα διπλώματα για πλάκα. Το λεξιλόγιο μου, είναι πολύ ανώτερο από γνωστούς μου με 1 και 2 Proficiency και με Α. Τι θέλω να πω... Μήπως να μετατρέψεις αυτό σου το πρόβλημα σε κίνητρο? Και να κερδίσεις κάτι από τη διαδικασία; Γιατί δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να ξέρεις Αγγλικά... Σε καμία περίπτωση δεν είναι Diablo φάση. Έχεις παίξει λιγότερο από το 1/3 του παιχνιδιού. 1 εγω μιλαω για εμενα μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα στην αρχη που ειχα φτιαξει εναν μαγο ειχα... και τον διεγραψα και αρχισα αλλο 2 για τα αγγλικα δεν εχουμε παρει ολη Proficiency εγω ουτε μια ταξη δεν εχω παει και ουτε θα παω
IoannisMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τι κι αν το λανσάρισμα του Return to Ostagar εξελίχθηκε σε σήριαλ; Η BioWare δεν πτοείται και στο Steam ήδη ξεκίνησαν τα preorders για το επερχόμενο expansion του που θα τιτλοφορείται Dragon Age: Origins – Awakening. Όσοι λοιπόν αδημονείτε για τα διάφορα extras του Awakening και του Dragon Age: Origins γενικότερα, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα απ’ το μαγαζί της Valve (το τιμούμε δεόντως κάθε Παρασκευή στα «Παζαρέματα» όπως θα έχετε προσέξει) και να το «κλείσετε» από τώρα για παν ενδεχόμενο. Πόσο μακριά να ‘ναι η 16η Μαρτίου πια…; Των φρονίμων τα παιδιά άλλωστε… πηγή: byteme.gr Kαι να δώσω επιπλέον 30 Ευρώ γιά δυνατότητες και περιεχόμενο που θα έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής στο αρχικό παιχνίδι όμως η Bioware θεώρησε ότι έπρεπε σκόπιμα να κοπούν και να δοθούν αργότερα με το αζημίωτο? Άσε δεν θα πάρω Στα αρχικά μου μυνήματα εξέθεσα την άποψη ότι το παιχνίδι έμοιαζε ημιτελές, μισό, κουτσουρεμένο και τελικά επιβεβαιώθηκα από την ίδια την Bioware η οποία πιστεύει ότι το Dragon Age σαν project θα «ωριμάσει» σε ένα χρόνο από τώρα. Αυτό γιατί τότε θα έχει διατεθεί αρκετό επιπλέον περιεχόμενο, ώστε να αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ της γενικότερης ιστορίας του παιχνιδιού, με βάση και με τα σχέδια που έχει η εταιρεία http://game20.gr/news/dragon-age-to-come-of-age-in-one-year-0430/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Game20+%28Game+2.0%29 5 χρόνια προετοιμασίας για ένα overhyped παιχνίδι το οποίο όμως μέσα σε ένα μόλις χρόνο και με κάμποσα 30άρια επιπλέον θα γίνει ότι έπρεπε να είναι ένα χρόνο πριν, καλά μιλάμε γιά πολύ δούλεμα. Συμπέρασμα, μετά από ένα χρόνο όταν το DAO θα είναι πλέον ώριμο σύμφωνα με την Bioware το αγοράζουμε σε collection μορφή που θα μας έρθει και πολύ πιό οικονομικά και μέχρι τότε ο <<θείος>> να είναι καλά
greenmachine Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ το ξεκίνησα χθες..Αν και μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά γραμμικό (σε στυλ jade empire-ίδια εταιρεία νομίζω)..Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα rpg, αλλά το μεγάλο κόσμο και τις επιλογές του oblivion δε θα τις έχει, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα