FocusX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Όλα αυτά, τί σχέση έχουν με το Dragon Age; !!!!!!!!! Έλα ντε...
DarkKnight Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καμμία, απλώς υπάρχουν πολλοί που αναπολούν τα πραγματικά rpg και τα συγκρίνουmε με το DAO...
IoannisMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Όλα αυτά, τί σχέση έχουν με το Dragon Age; !!!!!!!!! Άμεσα καμία, έμμεσα όμως από τη στιγμή που το DAO προβάλλεται ως ο <<πνευματικός διάδοχος>> του Baldur's Gate πολύ μεγάλη. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι τι σημαίνει κορυφαία rpg εμπειρία. Υπακούοντας όμως στους κανόνες του forum πατάω φρένο εδώ, όποιος επιθυμεί μπορεί να βρεί ότι θέλει στα παραπάνω links.
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 λολ αυτο ειναι το Baldur's Gate θυμαμε οταν μου το ειχε παρει η αδερφη μου ολο το κουτι ητανε μεσα ολη η σειρα με τα expansion.... τσαμπα λεφτα εχε δωσει ουτε μια ωρα δεν ειχα κλεισει ητανε παλουκι και ειμουνα μικρος τοτε ισα ισα ειχα τερματισει το dark alliance 3 φορες
raven3x7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ορισμενοι νομιζω οτι πρεπει να σταματησουν να τρολλαρουν αυτο το thread.
Azerothe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια εβαλλα το παιχνιδι και ολλα καλα,αλλα πολλυ δυσκολο ρε αδερφακι μου...μια απορια..αν βαλλω το patch v1.01b θα γινει πιο ευκολο και αν ναι ποσο???και μια αλλη για να βαλλω αυτο το patch πρεπει πρωτα να βαλλω το v1.01a η δεν χρειαζεται..και κατι ακομα..θα πρεπει να το ξαναξεκινησω απο την αρχη???
FocusX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τελευταίο είναι το 1.02a. Δε χρειάζεται να βάλεις τα προηγούμενα, ουτε να το ξαναρχίσεις από την αρχή.
DarkKnight Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ορισμενοι νομιζω οτι πρεπει να σταματησουν να τρολλαρουν αυτο το thread. μπα δεν υπάρχουνε τα Trolls τα φαγαμε στο baldur's gate...
dimi5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα ... εχω το dragon age και οταν παταω το run μου βγαζει οτι κατι λειπει απο το παιχνιδι...(the program cant start because physxloader.dll is missing from your pc.try reinstalling the prgram to fix this promblem...)το ξανα εγκατεστησα αλλα ματαια...μπορειτε δλδ ξερει καποιος να με βοαηθήσει? ευχαριστω...
kostacurtas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 BioWare: Return to Ostagar release postponed to update test plans BioWare has revealed that its DLC for Dragon Age: Origins, Return to Ostagar, is to be delayed a bit longer. Apparently, BioWare wants to make sure that it’s released bug-free, so that it will not have to be pulled once more. To ensure that it will not happen again, online producer Fernando Melo stated that the team’s currently updating the test procedures for all formats. “[Dragon Age] is an incredibly large, very deep and complex game, making it virtually impossible to test every system and permutation possible for each update/DLC,” Melo wrote apologetically on the official forums. “When testing any large endeavor like that, we depend on selectively targeting systems related to the changes being made, prioritized by order of perceived risk. Unfortunately we did not foresee the changes being made to impact the systems it did, which is how something seemingly so visible still managed to avoid the dev team, and multiple test cycles of seasoned QA all through our internal teams, and EA and MS cert teams, and ultimately ended up out to the public. “To help us avoid similar problems in the future, we’re updating all our test plans across all platforms to take additional edge cases into account, as well as committing to more detailed test passes that will also prevent something like this happening again. “Short term, this means another delay across all platforms for the immediate console patches and Return to Ostagar DLC releases as this is a substantial increase in test coverage, and that time is needed to do so and ensure there are no other knock on issues with either the main game, the updates or the DLC.” Melo stated that thefor Xbox 360 version was “currently in testing”, and “looking very good” at the moment. Last week the DLC was pulled from Live a day after release due to a title update causing specialization classes to not work properly in the original game.
vdanasto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα ...εχω το dragon age και οταν παταω το run μου βγαζει οτι κατι λειπει απο το παιχνιδι...(the program cant start because physxloader.dll is missing from your pc.try reinstalling the prgram to fix this promblem...)το ξανα εγκατεστησα αλλα ματαια...μπορειτε δλδ ξερει καποιος να με βοαηθήσει? ευχαριστω... Μήπως έχει να κάνει με τον PhysX driver; Αυτός εγκαθιστάται με τον driver της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να βάλεις την τελευταία έκδοση.
Azerothe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 λοιπον παιδια εχω το παιχνιδι απο τον θειο...δοκιμασα να του βαλλω το patch ολλα καλα αλλα μετα δεν μπαινει και μου ζηταει να βαλλω το αυθεντικο ...αν ξαναπερασω το crack μπαινει αλλα λογικα δεν ισχυει το patch... υπαρχει κατι που μπορω να κανω ?????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 το αγοράζεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 γιατί εξυπνάδες? από την στιγμή που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το policy του forum βοήθεια για πειρατικά games τι απάντηση περίμενες, αναλυτικό οδηγό για τον αρχάριο cracker?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα