Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα επαιξα απο το προηγουμενο save και δεν πηγα σε αυτο το σημειο πηγα απο ενα αλλο και οταν τα εκανα ολα τα υπολειπα

πηγα παλει εκει και ενω βαζω νερο απο την πηγη σε ενα μπουκαλι και το πηγαινω και το βαζω πανω σε ενα κουτι(δεν θυμαμε πως ειναι)δεν εμφανιοζετε τιποτα και δεν μου ανοιγη την πορτα :mad:

τα εχω κανει ολα!!!

το προσφερω το πινω το ξαναγεμιζω το ξαναπινω και τιποτα φοβαμε μηπως μετα τον ποιασει κανενα ξοψιμο εν ωρα μαχης :P

ΥΓδεν ξερω αμα λεμε το ιδιο αλλα πριν πας εκει σκοτωνεις εναν μαγο μου βαραει κατι ηλεκτρισμους και αν δεν πας κατευθιαν η συναιχια ειναι ενας μαγος δικο σου και σκοτωνεις κατι λυκανθρωπους που ητανε σε μια μαγισσα δεντρο

και μετα σκοτωνεις τον μαγο και εχει κατι δεντρα για βοηθεια

ΥΓαυτα ουφφφ :fear:

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα βήματα αν θυμάμαι καλά είναι ...

παίρνεις νερό απο την πηγή στο μπουκάλι, αφήνεις το μπουκάλι στο βωμό, προσεύχεσαι, πίνεις το μισό από το μπουκάλι, και τέλος παίρνεις το μπουκάλι και ρίχνεις το υπόλοιπο νερό στην πηγή!

(η σειρά ειναι ακριβής)

Δημοσ.

οκ θα το κανω τωρα

sorry αν σας κουραζω αλλα στη ζωη μου 2 παιχνιδια εχω παιξει τετοιου ειδους αλλα ητανε ποιο ευκολα

dark alliance 1,2 ps2

και oblivion 4 :o

---------- Προσθήκη στις 22:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:21 ----------

ρε φιλε για να μην ηξερα οτι ειμαι εγω ο θεος θα ελεγα εσενανε :P

ευχαριστω μολις το εκανα ναιιιι θα τελειωσω μια αποστολη ολοκληρη :P

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε :P

το φάντασμα που αναφερόμουν (και έλεγες ότι σκότωσες) βρίσκετε μέσα απο την πόρτα που προσπαθούσες να ανοίξεις!

(και η φωτογραφία εκεί με παραπέμπει) τώρα πως γίνεται εσύ να είσαι απέξω και να μιλάμε για το ίδιο σημείο...:o

έκτος και αν παίζει κάτι με τις διαφορετικές επιλογές/διαδρομές (ή κάπου το χάσαμε τελείως!)

όπως και να έχει...τέλος κάλο, όλα καλά ;)

Δημοσ.

θα κολησε το game γιατι οταν ειχα παει στην αρχη εκει στο νερο δεν ηξερα πως γινοτανε και λεω δεν βαριεσε ουτε η 1 ουτε η τελευταια αποστολη θα ειναι που αφινω στην μεση :lol:

και παω να φυγω και κανει ενα γρηγορο load και με βαζει εκει που εχω την φωτο με κλειστει την πορτα :P

με λιγα λογια το παιχνιδι με κλειδωσε μεσα :lol:

ΥΓμου θυμισε μερικα bug του dark alliance :P

Δημοσ.
Τελικά το Ostagar κυκλοφόρησε;

Βασικά... διέρρευσε στο νετ. Προφανώς από κάποιον της ΕΑ που μισούσε τις αργοπορίες.

Εμένα πάντως με ψιλιάζει το γεγονός ότι το κρατάνε ακόμη και ΔΕΝ το έχουν κυκλοφορήσει επίσημα, ούτε δίνουν ημερομηνία κυκλοφορίας... :rolleyes:

Μπας και του βάλουν επιπλέον υλικό ή αλλάξουν τη ροή ή κάτι άλλο ??? Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το κρατάνε αν είναι ΟΚ, όταν ένα σωρό κόσμος περιμένει πώς και πώς να τους τα ακουμπήσει για να το κατεβάσει μέσω του Downloadable Content του παιχνιδιού.

Για να δούμε... :P

Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχει λογος να το κρατανε. Strategic agressive release λεγεται. Ακριβως οπως πολοι developers "κρατανε" πισω τις κυκλοφοριες των παιχνιδιων τους (βλεπε Capcom για 1 μονο παραδειγμα).

Δημοσ.

Ε, δημιουργούν ζήτηση τεχνητά, προκαλούν σούσουρο και κουβέντα (aka hype) και έτσι εξασφαλίζουν μεγαλύτερες πωλήσεις.

Αλλά για να το κρατάνε πάει να πει ότι ίσως να φτιάχνουν (προς το καλύτερο) και κάτι, οπότε... who knows...

Δημοσ.

Επειδη δεν ειχα υπομονη το εβαλα και το επαιξα....Δεν κρατάει ουτε μια ωρα...και το συγκεκριμένο ειναι Fully Bugged....στο τελος η αποστολη δεν ολοκληρωνοταν και κατα τη διαρκεια ειχε ενα σωρο glitches κωλουσα εγω οι εχθροι σε τοιχους σε πατωματα κλπ...Το μονο καλο που έχει ειναι οτι βρίσκεις πολυ ενδιαφεροντα items...αλλα τιποτα αλλο....

---------- Προσθήκη στις 02:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ----------

και τι σ***α το πτώμα του Duncan εξαυλώθηκε?? δεν το βρισκεις πουθενα...αν ειναι ετσι η τελικη εκδοση καηκαμε.....

Δημοσ.

Το πάτωμα είχε ένα δύο σημεία που κολλούσες όντως.Το q τελείωσε κανονικά για μένα.

Μικρούλι ήταν, με κάποια ωραία ατμοσφαιρικά στοιχεία.Φαίνεται ότι θέλει polish ακόμα.

και τι σ***α το πτώμα του Duncan εξαυλώθηκε?? δεν το βρισκεις πουθενα...αν ειναι ετσι η τελικη εκδοση καηκαμε.....

Είναι ανησυχητικό όντως, αλλά για άλλους λόγους! :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...