Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καθένα έχει διαφορετικό origin story (dwarf Noble/Commoner - Human Noble - City Elf - Dalish Elf - Magi). Από την Ostagar και μετά η ιστορία είναι η ίδια για όλους.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι καθένα έχει διαφορετικό origin story (dwarf Noble/Commoner - Human Noble - City Elf - Dalish Elf - Magi). Από την Ostagar και μετά η ιστορία είναι η ίδια για όλους.

Στην ουσια γινονται ολοι gray warden?

Και μετα την ostagar εχω πολυ δρομο ακομα για το campaign?:P

Δημοσ.

Ε ναι όλοι Gray Warden.

Η Ostagar είναι στην αρχή έχει πολύ ψωμί το παιχνίδι. Εγώ έχω κλείσει 71 ώρες και ακόμα δεν έχω τερματίσει το πρώτο play through μου :P. Η διάρκεια του εξαρτάται βέβαια από το πως παίζει ο καθένας αλλά γενικά πρόκειται για μεγάλο game.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, το site του παιχνιδιού γράφει σχετικά (για μέσα στις γιορτές) για το Return to Ostagar.

Με το Lucky Stone, μάλλον με βλέπω να πηγαίνω στον character creator, μέσα από το παιχνίδι δεν βλέπω άκρη. Αν ξέρει κανείς κάτι (δείτε αναλυτικότερο το πρηγούμενο μήνυμά μου παρακαλώ, ας πει

Δημοσ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!

Οχι παλι return to Ostagar!!! Το μισησα αυτο το μερος σε τετοιο βαθμο που σχεδον το παρατησα σε εκεινο το σημειο. Επρεπε να το παιζω σε -πολυ- μικρες δωσεις για να μην μου σπαει τα νευρα.

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω πρόβλημα στην ozrammar δεν μπορώ να μιλήσω με κανένα από τους δύο διάδοχους του θρόνου γιατί δυστυχώς από ότι φαίνεται το έπαιζα double agent και τώρα δεν μπορώ να συνεχίσω! Είχες κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Τασούλη να με πάρεις τηλέφωνο να σου πω τι να κάνεις νια νια νια :lol:

Λοιπόν, καταρχάς δεν μιλάς με κανέναν από τους συν διεκδικητές του θρόνου παρά μόνο με τους τσάτσους τους μέχρι τουλάχιστον να διαλέξεις μεριά. Διαλέγεις μεριά κάνοντας τα quest που σου δίνουν για να αποδείξεις την loyalty σου. Και εγώ στην αρχή ήμουν μπούρου μπούρου και με τους δυο μετά διάλεξα τον νόμιμο διάδοχο (ψωμί ελιά και dworf για βασιλιά :P)

Κοίτα και τα p.m. σου σου στέλνω έναν οδηγό μήπως και σε βοηθήσει καθόλου :o

Δημοσ.
Ναι, το site του παιχνιδιού γράφει σχετικά (για μέσα στις γιορτές) για το Return to Ostagar.

Με το Lucky Stone, μάλλον με βλέπω να πηγαίνω στον character creator, μέσα από το παιχνίδι δεν βλέπω άκρη. Αν ξέρει κανείς κάτι (δείτε αναλυτικότερο το πρηγούμενο μήνυμά μου παρακαλώ, ας πει

Θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα χαρακτήρα με το character creator (όχι το ingame) και να τον "ανεβάσεις" στο ίδιο profile που χρησιμοποιείς και για το παιχνίδι. Αμέσως μετά λογικά θα κατεβάσει το dlc του lucky stone

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα χαρακτήρα με το character creator (όχι το ingame) και να τον "ανεβάσεις" στο ίδιο profile που χρησιμοποιείς και για το παιχνίδι. Αμέσως μετά λογικά θα κατεβάσει το dlc του lucky stone

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το υποψιαζόμουν, αλλά ήλπιζα πως θα γλίτωνα το download.

Επίσης, θερμή παράκληση προς όλους, τα spoiler της υπόθεσης, έστω και νωρίς στο παιχνίδι, κρύβετέ τα πίσω από το ανάλογο tag.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης, θερμή παράκληση προς όλους, τα spoiler της υπόθεσης, έστω και νωρίς στο παιχνίδι, κρύβετέ τα πίσω από το ανάλογο tag.

τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

Δημοσ.

Ok, τελειωσα το παιχνιδι χθες το βραδυ. Χμμμμ δεν ηταν τοσο διασκεδαστικο οσο περιμενα τελικα. Περιμενα σιγουρα περισσοτερα απο τη Bioware. Mass Effect ηταν σαφως αρκετα ποιο καλο για τα δικα μου δεδομενα ως παιχνιδι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατέβηκε το character generator αλλά κάθε φορά που κάνω upload κάποιο χαρακτήρα, μου βγάζει "timed out while accessing online storage" ή κάτι τέτοιο.

Απωθημένο θα μου καταλήξει αυτό το δαχτυλίδι :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...