Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ikaruga no offense αλλά είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν. Σχεδόν σε κάθε topic μνημονεύεις κάτι από το χθες και QQιδίζεις σε εκνευριστικό βαθμό.

Σήμερα μου κατέβηκε ένα daggερι ως dlc. Ορίστε έχουμε και τσάμπα dlcs :devil:. Να έλεγε και από που το παίρνουμε καλά θα ήταν.......

To QQ που το ειδες? Και περαν τουτου αν κατι δεν καταφερνει να ξεπερασει κατι που βγηκε στο "παρελθον" που λες τοτε πως πρεπει να το κρινω εγω? DLC τζαμπα ειχαμε απο εκεινη την εποχη κιολας επισης τζαμπα, δεν ειναι κατι καινουργιο και μαλιστα packs ολοκληρα.

P.S. Για να λες κατι τετοιο φανταζομαι δεν εχεις παιξει ποτε BG2 ετσι δεν ειναι?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια απο τις κυριες ενστασεις μου στο κατα τα αλλα εξαιρετικο παιχνιδι, ειναι, η ελλειψη πληθωρας items

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.

Που δεν τα καταφερνει μπροστα στο BG2

- Στους διαλογους και στις προφορες των φυλων αν και ειναι καλοι γενικα. Οχι σε επιπεδο BG2 ομως.

- Στο οτι τα μελη μεταξυ τους δεν εχουν διαφωνιες που σκοτωνουν

- Στο μεγεθος και ποικιλια του κοσμου

- Στους κακους που δεν ειναι σε καμια περιπτωση στο ιδιο επιπεδο του BG2

- Ιντριγκες, προδοσιες, guilds, χειραγωγηση που δεν υπαρχει σχεδον καθολου στο Dragon Age

- Περιορισμενος αριθμος πλασματων και εχθρων

- Οχι αρκετα οπλα και gear γενικα

- Real time ενεργειες δεν υπαρχουν στο Dragon Age (παραδειγμα να σφαξω ετσι επειδη γουσταρω ενα ολοκληρο χωριο) και να υπαρχουν και αναλογες επιπτωσεις απο τις ενεργειες αυτες

- Κοσμος που αλλαζει με τον καιρο βαση του τι κανεις και των αποφασεων σου

Ξέχασες το humor. Το DAO έχει μερικούς αστείους διαλόγους όσον αφορά το σκυλί

και στο camp και στο δρόμο, αλλά καμμία σχέση μπροστά σε Minsc και Edwin.

Άσε που δεν υπάρχει πουθενά Miniature Giant Space Mabari.

1) Μέχρι και θηλυκή φωνή είχαν για την Edwina.

2) Για να πας στο Spellhold έπρεπε ή να σκοτώσεις τον μάγο ή να πείσεις τον

βασιλιά των πειρατών ότι είσαι τρελός. Πως να τον πείσεις ? Στέλνεις τον Minsc

Και άπειρες άλλες στιγμές γέλιου

ε όχι και παρελθόν :P

http://social.bioware.com/project/386/

Γαμάτο θα είναι αυτό. Γίνεται όμως ? Ο κόσμος του DAO είναι απλοϊκός σε σχέση

με DnD.

Δημοσ.
μια απο τις κυριες ενστασεις μου στο κατα τα αλλα εξαιρετικο παιχνιδι, ειναι, η ελλειψη πληθωρας items

Για το DRagon Age λες ετσι? Δεν εχει πληθώρα items αλλά δεν με χαλάει μιας και με τα παρα πολλά αντικείμενα προσωπικά χάνω τον μπουσουλα...δεν ξέρω τι να οπλίσω για να πετύχω αυτο που θέλω..Βέβαια, αυτο με τα λίγα items μπορει αργότερα να διορθωθει με dlc...

ΕΑ: Ολα τα λεφτα θα σας πάρω ρεεε.....

Certain Interested Parties: Θείουυυ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Δημοσ.
To QQ που το ειδες? Και περαν τουτου αν κατι δεν καταφερνει να ξεπερασει κατι που βγηκε στο "παρελθον" που λες τοτε πως πρεπει να το κρινω εγω? DLC τζαμπα ειχαμε απο εκεινη την εποχη κιολας επισης τζαμπα, δεν ειναι κατι καινουργιο και μαλιστα packs ολοκληρα.

P.S. Για να λες κατι τετοιο φανταζομαι δεν εχεις παιξει ποτε BG2 ετσι δεν ειναι?

Έχω παίξει κάθε rpg που βγήκε από την αθλιότητα που ακούει στο όνομα dagerfall και μετά. Δεν συμπεριλαμβάνονται φυσικά τα ανατολικά rpg τα οποία έχω πει πολλάκις πως μου προκαλούν αηδία.

Μένοντας προσκολλημένος στο παρελθόν δεν μπορείς να χαρείς τίποτα κατά την προσωπική μου άποψη.

Για τους περισσότερους τσάμπα είναι και το παιχνιδάκι ολόκληρο όχι μόνο το dlc. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς. Να μην μπούμε σε τέτοια αντιπαράθεση όμως έτσι? To τι κάνει κάθε εταιρία με τα games της είναι δικό της λογαριασμός. Αν θέλει να πλουτίζει ας προσφέρει υλικό της προκοπής και ας το κάνει, το ότι επιλέγει να δώσει έστω και ένα dagger free δεν θα της το προσάψουμε και ως κατηγορία.

Να υποθέσω και εγώ πως το BG το πήρες από πειρατή? Ε ναι αλίμονο αν όσοι το αποθέωνετε είχατε και από μια αυθεντική κόπια ίσως σήμερα να έβγαινε μια ακόμα συνέχεια του και όχι το "QQ δεν είναι σαν το BG" DAO......

Δημοσ.

Δεν ξέρω γενικά τι κάνει ο κόσμος τα παιχνίδια που μου αρέσουν τα έχω αυθεντικά..Συνήθως αν γινεται παιζω με No cd για να μη καταστρεφω τα δισκάκια..Τεσπα η πειρατεια δεν είναι θέμα προς συζητηση αυτη τη στιγμή..Γιατι με μια ερωτηση ποσοι έχουν αυθεντικο Λειτουργικό και Office και λοιπά προγράμματα θα βρεις αμέτρητους Jack Sparrow και πληρωμα για να επανδρώσεις όλες τις γαλέρες και βαπόρια που έχουν περάσει απο τη θάλασσα ever...Αλλα για τα παιχνίδια γενικά αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε πρέπει να ανταμοίβουμε τις καλές προσπάθειες και να μαυρίζουμε το εύκολο κέρδος..Αν για παράδειγμα μια εταιρέια πουλήσει 1000000 κομματια και το dlc για το game το αγοράσανε 10 μπορεί να αναθεωρήσει την πολιτική της ή απλά να στραφεί αλλού..Σιγουρα καθέ σοβαρή εταιρεία αναθεωρει στοχους επικοινωνει με τους πελάτες και μοιράζει τη διαφορά..Τεσπα αυτα ειχα να πω..ΣΥΓΝΩΜΗ αν κουρασα με το μπουρου μπουρου...

Δημοσ.
Έχω παίξει κάθε rpg που βγήκε από την αθλιότητα που ακούει στο όνομα dagerfall και μετά. Δεν συμπεριλαμβάνονται φυσικά τα ανατολικά rpg τα οποία έχω πει πολλάκις πως μου προκαλούν αηδία.

Αρα λοιπον εσυ οταν θελεις να κανεις συγκριση μεταξυ παιχνιδιων πως την κανεις? Ειμαι σιγουρος οτι και η δικη σου συγκριση ακουγεται σαν QQ. Ειναι αστειο να λεμε οτι καποιος QQ επειδη κανει συγκρισεις η λεει τη γνωμη του. Αν ειναι ετσι τοτε να χαρακτηρισουμε παντως τυπου παραπονο σε QQ και να τελειωνουμε εκει.

Μένοντας προσκολλημένος στο παρελθόν δεν μπορείς να χαρείς τίποτα κατά την προσωπική μου άποψη.

Τι παει να πει προσκολλημενος στο παρελθον? Το BG2 ειναι η δεν ειναι χαλαρα το καλυτερο του ειδους ever? Το να κανω συγκρισεις δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χαρω τα νεα παιχνιδια. Οι συγκρισεις υπαρχουν για να δουμε που πηγαμε μπροστα, που μειναμε εκει που ειμαστε και που καναμε βηματα πισω. Αν δεν υπηρχαν αυτες οι συγκρισεις τοτε θα υποδεχομασταν με ανοιχτες αγκαλες ολα τα παιχνιδια και θα τα συγκριναμε μονο με παιχνιδια της ιδιας χρονολογιας.

Για τους περισσότερους τσάμπα είναι και το παιχνιδάκι ολόκληρο όχι μόνο το dlc. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς. Να μην μπούμε σε τέτοια αντιπαράθεση όμως έτσι? To τι κάνει κάθε εταιρία με τα games της είναι δικό της λογαριασμός. Αν θέλει να πλουτίζει ας προσφέρει υλικό της προκοπής και ας το κάνει, το ότι επιλέγει να δώσει έστω και ένα dagger free δεν θα της το προσάψουμε και ως κατηγορία.

Να το δωσει free ναι, να το εχει στην ακρη για να το δωσει ετσι για να φανει καλη (μην ξεχνιομαστε για πια εταιρια publish μιλαμε) ειναι εντελως αλλο ασχετα αν δεν την κατηγορησε κανεις. Απλα λεω οτι DLC ειχαμε και παλιοτερα πραγμα που θα ξερεις ηδη με τα BG και Neverwinter nights.

Να υποθέσω και εγώ πως το BG το πήρες από πειρατή? Ε ναι αλίμονο αν όσοι το αποθέωνετε είχατε και από μια αυθεντική κόπια ίσως σήμερα να έβγαινε μια ακόμα συνέχεια του και όχι το "QQ δεν είναι σαν το BG" DAO......

Κακως υπεθεσες τοτε γιατι πετυχες ανθρωπο απο τους "αλλους" ειδικα στα RPG μου που αγαπω (και οχι μονο). Οπως ειπα ομως αν θεωρω ενα παιχνιδι ηδη εξαιρετικο (οπως εχω ηδη πει πολλες φορες για το DAO) δεν με εμποδιζει σε τιποτα να κανω τις συγκρισεις μου.

Εσυ θελεις να μου πεις οτι παιζεις τα παντα ρουφοντας απλα σαν σφουγγαρι οτι σου πασαρουν και μαλιστα τα απολαμβανεις ολα το ιδιο και δεν προβαινεις και σε συγκρισεις κιολας? Κομματακι δυσκολο το κοβω για καποιον που λεει οτι εχει παιξει ολα τα western RPG που βγηκαν ως τωρα.

Δημοσ.

OnTopic λοιπον παίζω δευτερη φορά το παιχνίδι (1η με Warrior Human Noble) με μια Dalish Elf Rogue και ενω δεν είχα κανένα προβλημα μέχρι την τελευταία μάχη πλέον με πετάει αρκετες φορές έξω ειδικά όταν πάω να κάνω save...Το αποτέλεσμα είναι να παίζω τη ρημάδα την τελευταία μάχη εδώ και δυο μέρες και να προχωράω σα χελώνα...Εχει κανεις ι΄δεα τι φταίει...εχω δοκιμασει τα πάντα και δεν έχω προσθεσει ή αφαιρέσει τιποτα καινουριο....Πριν απο αυτό όλα ήταν μια χαρά.....Τα νευρα μου...:mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ζητώ εξαρχής συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί ήδη, αλλά επειδή το thread έχει πολλά spoilers, απέφευγα ως σήμερα να το παρακολουθώ συστηματικά.

Λοιπόν, βλέπω στο site της Bioware ότι όσοι παίκτες ανεβάσουν στο network ένα πορτραίτο που έφτιαξαν με το character creator, αποκτούν πρόσβαση σε ένα απλό αλλά χρήσιμο δαχτυλίδι.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: πρέπει να κατεβάσεις το ξεχωριστό character creator, ή μπορεί να γίνει και με ανέβασμα πορτραίτου από το in-game (δηλαδή το ίδιο ουσιαστικά) character generator;

Και πάλι συγγνώμη αν η ερώτηση έχει απαντηθεί (ή η απάντηση είναι εξοργιστικά προφανής).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Keep the great feedback coming folks - and if you do have any issues please make sure you check out the platform specific tech support forum, there are a lot of fixes or workarounds already available until we can get that into a formal patch.

Speaking of which I'm very happy to say that patch 1.02 is all but wrapped up! We hope to get that out to you early next week, possibly Monday, barring any last minute hick-ups.

As always, we'll make that available here on social (as well as other sites) and include the full fix notes. 1.02 addresses a lot of issues including Balancing and general Gameplay (such as the Daggers Dex issue), Plot related issues (such as folks losing their DLC items after Dwarf Noble), as well as bringing to PC some of the fixes found & made during console development after PC was locked.

As mentioned before, as part of the process there were also some issues that were pulled from 1.02 for a variety of reasons and moved to 1.03 so as not to hold up this patch. That work is now underway as well - please keep letting us know on the tech forum of anything else you are encountering.

For consoles, work is underway for the first title update (patch) which we hope amongst other things, to address the 360 achievements bug for those early DLC players on that platform.

Have a great weekend folks.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/9/index/114300/11 ---)5ο post

Patchάκι την προσεχή Δευτέρα όπως όλα δείχνουν :-)

Δημοσ.

Να ρωτησω,

αρχησα το campaign με elf rogue...

Ηδη εχω παιξει καποιες ωρες ...

αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ξεκινησω αλλο race ειναι διαφορετικο το campaign?

Δηλαδη για καθε race(human,elf,dwarf) εχουν φτιαξει και διαφορετικη ιστορια?

btw στο campaign με ta elfs ειμαι μετα την μαχη που εγινε με τον ing,εχω γινει ηδη gray warden,και τωρα θα πρεπει να ψαξω new allies για τον πολεμο εναντιον των dark spawns(δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτος ειναι ο εχθρος :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...