capitan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορούμε αν τελειώσει το Main Quest να συνεχίσουμε κάπως? είμαι στο παλάτι και με φωνάζουν να βγω έξω αλλά όταν βγαίνω credits και τέλος
Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορούμε αν τελειώσει το Main Quest να συνεχίσουμε κάπως? είμαι στο παλάτι και με φωνάζουν να βγω έξω αλλά όταν βγαίνω credits και τέλος Χαχα είδες που ήθελες κι άλλο? καλά το λέω εγώ οτι η μικρό ήταν το παιχνίδι η εγώ δεν χορταίνω να παίζω rpg
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορούμε αν τελειώσει το Main Quest να συνεχίσουμε κάπως? είμαι στο παλάτι και με φωνάζουν να βγω έξω αλλά όταν βγαίνω credits και τέλος Το μονο που ξερω ειναι οτι αν κανεις load το τελευταιο auto save (εχει καποιο τιτλο νομιζω ending) σε βγαζει στο camp αλλα δεν νομιζω να μπορεις να πας πουθενα.Κοιταξε το...
vocals_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Χαχα είδες που ήθελες κι άλλο? καλά το λέω εγώ οτι η μικρό ήταν το παιχνίδι η εγώ δεν χορταίνω να παίζω rpg Και τα 2 βασικά.. Και δεν χορταίνεις(γιατί είναι και παιχνιδάρα) και είναι ψιλομικρό..Βέβαια οκ εμένα με έχει βολέψει πολύ με τις ώρες που χρειάζεται.Μπαίνω,παίζω ένα 3ωράκι και αύριο πάλι άμα έχω ώρα,και βλέπω ότι το χω φτάσει σε ένα αξιοπρεπές σημείο σε λογικές ώρες.. Έχω τελειώσει όλες τις quests που μπορούσα(βέβαια έχω κάτι χαζομαρούλες να κάνω ακόμα),και dlc, εκτός από orzammar που μόλις πήγα και έχω κάνει 1-2 μικρούλες, σε 50 ώρες παιχνιδιού στο normal Επίσης είναι και αυτό που είπε ο ikaruga24 σε ένα προηγούμενο ποστ του,υπάρχουν πολλά σημεία στο παιχνίδι που αυξάνουν την διάρκεια αλλά όχι με καθαρό gameplay.. Πάντως οι "ιστορίες" που ξεκινάς με άλλες classes είναι αρκετά διαφορετικές και αξίζει να ξαναπαίξεις την ιστορία.Βέβαια καλό θα ήταν να ρίξουν και κανα dlc με καμια 50αρια items γιατί τα βαρέθηκα αυτά p.s. : ksaplostra άμα έχεις κολλήσει στο summoning font στα apprentice quarters googlare και θα βρεις αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
Bspus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έκανα χτες format για να περάσω τα win7 και ενώ κράτησα τα saves του game και μπορώ να συνεχίσω κανονικά, χάθηκαν τα achievements μου Τί χαζό ήταν αυτό! εγω προσθεσα dlc, ολα οσα εχουν βγει και μου ελεγε μετα οτι το % completed του παιχνιδιου ηταν 1%. Τωρα συνεχιζει απο κει να αυξανεται
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εκανα install το Baldurs Gate 2 με το patch που ανεβαζει την αναλυση σε πλαισια για Wide οθονες 19" - 24" ετσι για να κανω αμεσες συγκρισεις το ενα με το αλλο μιας και εχω να παιξω Baldurs Gate 2 απο το 2005. Πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι η ατμοσφαιρα του Baldurs Gate απλα δεν πιανεται ακομα και σημερα. Δεν πιστευω ποτε να υπαρξει RPG που σου δινει την ιδια αισθηση οπως αυτο απο καθε αποψη. Μουσικη απιστευτα αψογη και δενει τελεια με το medieval σκηνικο του παιχνιδιου και ειναι το μοναδικο σημειο που το Dragon Age κοιταει στα ματια το Baldurs Gate 2. Γενικα επιασα τον εαυτο μου να παιζω Baldurs Gate 2 περισσοτερο τωρα παρα το Dragon Age (και το BG2 το εχω παιξει συνολικα πανω απο 1000 ωρες ειδικα αν σκεφτεις οτι την πρωτη φορα BG2 + TOB εκανα 240 ωρες για να φτασω στο τελος). Για οποιον θελει να ξαναπαιξει BG2 και να συγκρινει αμεσα με το Dragon Age το Widescreen Patch ειναι απαραιτητο. Σημεια που το Dragon Age ανετα κοιταει στα ματια το BG2 - Μουσικη - Χαρακτηρες με πολυπλοκο backround που θελεις να μαθεις - Συμβαντα στο χαρτη, ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει - Καλοφτιαγμενες περιοχες με διαφορες μεταξυ τους Που δεν τα καταφερνει μπροστα στο BG2 - Στους διαλογους και στις προφορες των φυλων αν και ειναι καλοι γενικα. Οχι σε επιπεδο BG2 ομως. - Στο οτι τα μελη μεταξυ τους δεν εχουν διαφωνιες που σκοτωνουν - Στο μεγεθος και ποικιλια του κοσμου - Στους κακους που δεν ειναι σε καμια περιπτωση στο ιδιο επιπεδο του BG2 - Ιντριγκες, προδοσιες, guilds, χειραγωγηση που δεν υπαρχει σχεδον καθολου στο Dragon Age - Περιορισμενος αριθμος πλασματων και εχθρων - Οχι αρκετα οπλα και gear γενικα - Real time ενεργειες δεν υπαρχουν στο Dragon Age (παραδειγμα να σφαξω ετσι επειδη γουσταρω ενα ολοκληρο χωριο) και να υπαρχουν και αναλογες επιπτωσεις απο τις ενεργειες αυτες - Κοσμος που αλλαζει με τον καιρο βαση του τι κανεις και των αποφασεων σου Και πολλα ακομα που ετσι και τα βαλω σε λιστα θα κατεβασω σεντονι και δεν θελω. Κοντος ψαλμος αληλουια το Dragon Age οσο καλο και υπεροχο και αν ειναι δεν μπορει να πιασει BG2. Οχι ακομα. Εχουμε ακομα για να πιασουμε αυτο το επιπεδο.
FocusX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή το ζητούμενο του DA ήταν να πιάσει το BG? Με κάποια από τη λίστα σου δε συμφωνώ, το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις κόλλημα με το BG (απολύτως δικαιολογημένο) αλλά δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένεις κάτι ανάλογο σήμερα, για πολλούς λόγους. Anyway, εγώ σήμερα ολοκληρωσα το 1ο μου playthrough, ξεκινάω και πάλι στο hard και με rogue αυτή τη φορά.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ηταν? Ποσο καιρο περιμενουμε 3D RPG στο επιπεδο του BG2 και δεν το παιρνουμε? Με τι απο τη λιστα δεν συμφωνεις και γιατι δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενω κατι αναλογο σημερα δεδομενου οτι εγινε πριν χροοοονια με το BG2 και ακομα και απο Neverwinter Nights ασχετα αν αυτα υπολοιπονταν ως προς την ηθοποιια, την ατμοσφαιρα και το scale των περιοχων (δηλαδη σπιτακια στο μεγεθος του παικτη και τετοια, σαν μινιατουρες)? Δεν ειναι μονο κολλημα. Ειναι αμεση συγκριση μεταξυ τους ως προς του τι προσφερουν και οχι ως προς τον κοσμο τους (Forgeten Realms VS all). P.S. Μονο η ιδια η μανα του BG2 μπορει να πιασει αυτο "ονειρο" και γι αυτο κανω και αμεσα τη συγκριση αυτη.
nikoleon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή την περίοδο βλέπω ότι συμμετέχετε στο thread πολλοί έμπειροι του είδους, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω κι εγώ την άποψή μου. Είναι το πρώτο παιχνίδι του είδους που δοκιμάζω ποτέ και πραγματικά με έχει καθηλώσει! Αν και είμαι αρκετά έως πολύ άσχετος και παίζω στο easy, εν τούτοις το tutorial και γενικότερα η δομή του παιχνιδιού το κάνουν πολύ φιλικό για τον αρχάριο. Δηλώνω εντυπωσιασμένος. Επόμενο στη σειρά μπαίνει το The Witcher Enchanted Edition, που, και πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενά σας είναι εξίσου καλό, αν όχι και καλύτερο.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι διαφορετικο το Witcher. Καλυτερο ή χειροτερο ειναι μαλλον περισσοτερο θεμα γουστου. Γενικα το Dragon Age ειναι ποιο καλοφτιαγμενο και εχει μαλλον περισσοτερα να κανεις απο το Witcher. Και τα 2 ειναι εξαιρετικα ομως παρα το πολυ αργο ξεκινημα του Witcher. Ξερω ατομα να φανταστεις που παρατησαν το παιχνιδι πριν καν μπουν στην κεντρικη πολη Vizima. Το μονο μεγαλο μειον του Witcher ειναι οι γυναικες που τις εχουν απλα σαν πορνες και τα loading times που ειναι αρκετα μεγαλα ακομα και στην εκδοση Enchanced (στην παλια δεν παιζει να το παιξεις το παιχνιδι).
nikoleon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι διαφορετικο το Witcher. Καλυτερο ή χειροτερο ειναι μαλλον περισσοτερο θεμα γουστου. Γενικα το Dragon Age ειναι ποιο καλοφτιαγμενο και εχει μαλλον περισσοτερα να κανεις απο το Witcher. Και τα 2 ειναι εξαιρετικα ομως παρα το πολυ αργο ξεκινημα του Witcher. Ξερω ατομα να φανταστεις που παρατησαν το παιχνιδι πριν καν μπουν στην κεντρικη πολη Vizima. Το μονο μεγαλο μειον του Witcher ειναι οι γυναικες που τις εχουν απλα σαν πορνες και τα loading times που ειναι αρκετα μεγαλα ακομα και στην εκδοση Enchanced (στην παλια δεν παιζει να το παιξεις το παιχνιδι). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. Όπως και να'χει θα το δοκιμάσω κι αυτό. Dragon Age προς το παρόν φανατικά.
chill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ikaruga no offense αλλά είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν. Σχεδόν σε κάθε topic μνημονεύεις κάτι από το χθες και QQιδίζεις σε εκνευριστικό βαθμό. Σήμερα μου κατέβηκε ένα daggερι ως dlc. Ορίστε έχουμε και τσάμπα dlcs . Να έλεγε και από που το παίρνουμε καλά θα ήταν.......
activex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ikaruga no offense αλλά είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν.... ε όχι και παρελθόν http://social.bioware.com/project/386/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ε όχι και παρελθόν http://social.bioware.com/project/386/ This would first mean remaking all of the areas, and later scripting the story as the original. This has already been attempted with the NWN and NWN2 engine toolsets, but never finished. Στοίχημα ότι το ίδιο θα γίνει κι εδώ.
Nikosgiann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αυτο δηλαδη ειναι διαφορετικο με τις ανακοινωσεις περι BG 3? wikipedia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα