Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 τα DLC δεν είναι expansions ακριβώς...
manost Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Όταν σε μία μάχη σκοτωθούν όλοι όσοι σε ακολουθούν, υπάρχει τρόπος πριν σκοτωθείς κι εσύ να 'αναστηθούν';
N.I.C Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μήπως υπάρχει καμιά επιλογή να γυρνάς την κάμερα χωρίς να χρειάζεται να πατάς το δεξί κλικ; Μόνο με το ποντίκι δηλαδή
EKTELESTES Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, η γραμματοσειρά σε 1920 x 1080 σε 40" TV είναι απαράδεκτα μικρή, όπως και τα Icons του Interface. Καμια λύση έχετε βρεί σε αυτό η να ρίξω την ανάλυση; Ακριβώς σε τέτοιο μέγεθος κι εγώ, είναι όντως πολύ μικρή η άτιμη.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ξεχασα να ρωτησω, χθες που ημουν για πρωτη φορα στο Camp (εκει που ειναι και τα dwarf με το enchantment) ηταν και ενας τυπος που μου ελεγε για τον Soldiers Peak. Ακριβως σε εκεινο το σημειο ειχε και σε παρενθεση (dowloadable content). Τι παιζει με αυτο? Αν το κανουμε τωρα (με του θειου την εκδοση) θα αντιμετωπισουμε προβλημα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 μα τέτοια rpg σε tv? κρίμα είναι... στην tv παίζεις άλλα games
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 To site του multirama δεν δουλεύει? Γιατί προσπαθώ να κάνω login και μου βγάζει συνέχεια άκυρο κωδικό, μετά δεν μου στέλνει email όταν επιλέγω ότι ξέχασα το password και τέλος δεν μπορώ να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό με νέο email γιατί δεν στελνει ποτέ το email επιβαιβέωσεις... Γμτ νομίζω δεν θα μπορέσω να πάρω ποτέ τον κολέκτορα..
activex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 To site του multirama δεν δουλεύει? Γιατί προσπαθώ να κάνω login και μου βγάζει συνέχεια άκυρο κωδικό, μετά δεν μου στέλνει email όταν επιλέγω ότι ξέχασα το password και τέλος δεν μπορώ να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό με νέο email γιατί δεν στελνει ποτέ το email επιβαιβέωσεις...Γμτ νομίζω δεν θα μπορέσω να πάρω ποτέ τον κολέκτορα.. εμένα έκανε κανονικά Login ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:59 ---------- Μήπως υπάρχει καμιά επιλογή να γυρνάς την κάμερα χωρίς να χρειάζεται να πατάς το δεξί κλικ; Μόνο με το ποντίκι δηλαδή εγώ παίζω βασικά με A,S,D,W (A,D γυρνάει κάμερα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:59 ---------- Όταν σε μία μάχη σκοτωθούν όλοι όσοι σε ακολουθούν, υπάρχει τρόπος πριν σκοτωθείς κι εσύ να 'αναστηθούν'; λογικά θα παίρνεις αργότερα κανένα μαγικό ή φίλτρο ανάστασης.
N.I.C Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι ξέρω για το Α και D, αλλά δεν με βολεύει ιδιαίτερα γιατί παίζω με τα βελάκια(αριστερόχειρας γαρ )..
FocusX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εν τω μεταξύ το Multirama με την απλή έκδοση δίνει και t-shirt ! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0432583&catid=070201
raven3x7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ωραία...άλλα τουλάχιστο να μην πληρώναμε την έξτρα υποστήριξη DLC! θα ήταν μια δίκαιη "ανταλλαγή" Συμφωνα με ενα προσφατο Q&A session στο Kotaku θα υπαρξουν και δωρεαν DLC.
manost Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 λογικά θα παίρνεις αργότερα κανένα μαγικό ή φίλτρο ανάστασης. Κάτι το οποίο βοηθάει (όχι και πολύ στο σημείο που είμαι και δεν μπορώ να σκοτώσω έναν μάγο, με τίποτα) είναι στα tactics να βάλεις σε κάθε έναν από το party σου εντολή, όταν το life του φτάσει πχ. το 20%, να πιει φίλτρο.
activex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Κάτι το οποίο βοηθάει (όχι και πολύ στο σημείο που είμαι και δεν μπορώ να σκοτώσω έναν μάγο, με τίποτα) είναι στα tactics να βάλεις σε κάθε έναν από το party σου εντολή, όταν το life του φτάσει πχ. το 20%, να πιει φίλτρο. Αυτό το έχω κάνει Επίσης πειραματίζομαι ακόμα με την επιλογή παικτών και βρήκα αρκετά βολικό να στέλνω μπροστά τα γομάρια μου ενώ εγώ κοντρολάρω ως κύριο χαρακτήρα τη μάγισσα (του σεναρίου) από ασφαλή απόσταση. Ίσως σε βοηθήσει κάτι τέτοιο μιας και θα έχεις μια παραπάνω ευκαιρία για health spell στους αντιστοίχους παίκτες που κινδυνεύουν. Ανάλογα και τη class έχεις βέβαια (εγώ παίζω με human warrior οπότε βολεύει)
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ποσο πιανει στο σκληρο μετα την εγκατασταση παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα