ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Downloading now!! Δεν μπορω την αναμονη.....
EKTELESTES Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ναι, όταν πάω στα XP, πετάει το παιχνιδάκι, δε ξέρω τι διάολο γίνεται. ---OFF TOPIC---- 2 πράγματα μόνο μου τη σπάνε στα XP, το άθλιο Multi-tasking και το χάλια search. Όλα τα άλλα είναι μια χαρά.
raven3x7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 play-asia???!! Τι site είναι αυτό...και γιατί όλοι δεν το έχουν και το έχουν στην κίνα? US και Ασια release date ηταν 3/11. Επίσης η Ασιατικη CE ειναι σε ξύλινο κουτί
Whiteyez Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορετικά stories κάθε race;
Aleksiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Σε XP τελικά δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ 5.1 ήχος και το παιχνίδι πετάει. Γαμώ τα 7 μου μέσα, αυτό το πρόβλημα με τον 5.1 το έχουν από το περασμένο Ιανουάριο και ακόμα να το φτιάξουν. Και δεν είναι μόνο η Realtek, διαβάζω για πολλές κάρτες με πρόβλημα να παίξουν 5.1 ήχο στα Windows 7.... Αν κάποιος το τρέχει με 5850/5870 σε Windows 7 x86 χωρίς προβλήματα, ας ποστάρει. ΩΩΩΩΩΠ! Μόλις βγήκε το Divinity 2 !! εγω είμαι με 4850 και είναι μια χαρά
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ!!! Installing now. Με βλεπω αυριο να δηλωνω ασθενεια για να μην παω στη δουλεια αλλα δεν θα κερδισω κατι γιατι τοτε θα φορτοθω τη γυναικα οποτε παλι στα ιδια θα ειμαι....
tsioudiver Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορετικά stories κάθε race; Ναι, εξι backgrounds που επιλέγεις κατά τη δημιουργία χαρακτήρα τα οποία πέρα απο το διαφορετικό ξεκίνημα του καθενός έχουν και σχετικό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια της ιστορίας.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδια τι επος ειναι αυτο? Τι εκαναν παλι οι ανθρωποι? Πραγματικα τρομερη δουλεια. Το πηρα αποφαση, αυριο δηλωνω ασθενεια !!!
tsioudiver Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Άσχημο πράγμα η γρίπη, ikaruga! Περαστικά (για την δουλειά λέω)! Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, για να μην πω μεγαλύτερα λόγια. Ώρα να ξυπνήσει απ'ότι φαίνεται ο ωραίος κοιμωμένος RPGας μέσα μας!
Xorxhs! Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 για να δουλεψει το 5.1 σε windows 7 θα πρεπει να κανετε windows update και να βαλετε τους προτεινομενους drivers..
Inler Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εγω ακομα ειμαι στο download..Σαν ποιο rpg μοιαζει αν μοιαζει σε καποιο; Γιατι με Pro-2K10-Res5 να δουμε τι θα πρωτοπαιξουμε.....
ikaruga24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Σκεψου Mass effect διασταυρωμενο με Neverwinter Nights 2 (σαν gameplay) αλλα μοιαζει πολυ σε Baldurs Gate απο πολλες αποψεις. Το Witcher μολις απεκτησε σοβαρο αντιπαλο.
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τελικά βρήκα τι γίνετε με την collector. Η ΕΑ έκανε ξανά το θαύμα της. Εβγάλε την collector μόνο για αμερική ενώ για εμάς μας έβγαλε μόνο για xbox!! Εκεί στην EA πρέπει να το έχουν χάσει τελείως. Ποιός θα πάει να πάρει κλασικό rpg collector σε κονσόλα??!! Δεν μας χε.. λέω με το xbox μας τα έχουν κάνει μη πω και εγώ πως με την crap hardware κονσόλα τους που την αβαντάρουν και όλοι.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) για να δουλεψει το 5.1 σε windows 7 θα πρεπει να κανετε windows update και να βαλετε τους προτεινομενους drivers.. Πάρα μα πάρα πολλές κάρτες έχουν πρόβλημα με το 5.1 σε windows 7, αν δεις ακόμα και το site της Microsoft, πολλές γνωστές κάρτες δεν είναι καν συμβατές. 1ον, εγώ μιλάω για Realtek alc883 και για άλλες Realtek onboard κλπ. Απ όσο ψάχνω στο google, κανείς δεν έχει καταφέρει να πάρει ΚΑΝΟΝΙΚΟ 5.1 ήχο σε Win 7. Όλοι με πατέντες... Όταν κάνεις εγκατάσταση τα Win 7, περνάνε δικούς τους drivers, οι οποίοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με 5.1 Θα το δοκιμάσω τώρα όμως να δω αν βρίσκει νέους. Υ.Γ Το δοκίμασα, έβαλε τους δικούς του, δε δουλεύουν σωστά, ξανά τα ίδια. Τπτ, μου φαίνεται η μόνη λύση είναι η αγορά καμιας Xonar DX που είναι σε οκ τιμή και ήδη επίσημα συμβατή. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2009 από EKTELESTES
Merdock Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αύριο πρωί βάζω λεφτά στη κάρτα και πάω και αγοράζω τη συλλεκτική από το play-asia. Ξέρετε πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα