ptsak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Θέλω να εγκαταστήσω το Alcohol και προς το τέλος της εγκατάστασης μου πετάει 1 error και μου ξεγκαταστεί το πρόγραμμα. Τί στο καλό γίνεται? Συγκεκριμένα μου λέει Internal error 25009
blueviper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ένας από τους άγραφους κανόνες του διαδικτύου επιβάλλει να αγνοείς εκείνον που "βιάζει" απαντήσεις, σε προβλήματα μάλιστα που είναι θεωρητικά αστεία. Φαντάζομαι θα ζήσεις κι αν δεν κατορθώσεις να βάλεις σε λειτουργία το Alcohol 120%, οπότε δε βλέπω καμιά επιτακτική ανάγκη υπενθύμισης μετά το πέρας μισάωρου από το αρχικό σου post. Μην υπερβάλλουμε! Αν μάλιστα η πρεμούρα ήταν υπέρμετρη, θα μπορούσες να είχες χρησιμοποιήσει το Google (όπως απλώς έκανα ο ίδιος), για να καταλήξεις σε απάντηση από το επίσημο site του Alcohol. Φυσικά το έτοιμο είναι πάντα καλύτερο.
ptsak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Καλά οτι και αν λες ευχάριστώ για την απάντηση! όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ!
blueviper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και καλά κάνεις...μην απορήσεις την επόμενη φορά όμως αν δε λάβεις καν απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.