Προς το περιεχόμενο

Adsl και fax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

μπορώ με pstn adsl να έχω συνδεδεμένο και το fax μου [πολυμηχάνημα] ταυτόχρονα;Αν ναι πως γίνεται; Αν όχι ποια είναι η λύση για να έχω σε λειτουργία και το fax;

θενκς

Δημοσ.

efoson den milas gia fax mesw pc,ta pragmata einai poly apla.syndeeis to polymhxanhma sthn thlefwnikh priza,opws kai prin me thn diafora oti paremvaleis ena filter...an h priza sou den exei dyo thyres rj-11 pare apo ena katasthma me elektrologika enan adaptora me ena arseniko kai 2 thylika rj-11..einai pamfhtinos (mexri 1 euro)

Δημοσ.

ναι για πολυμηχάνημα πρόκειται...και η τηλεφωνική μπρίζα δέχεται μόνο ένα κλιπ το οποίο μέχρι τώρα το είχα συνδέσει στο πολυμηχάνημα και απο εκεί με άλλο καλώδιο το πήγαινα στη συσκευή...

αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να βάλω έναν αντάπτορα στην μπριζα για να φεύγουν δυο κλιπ, σωστά;το ένα όπως και πριν και το άλλο στο modem...σωστά;

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να βάλω έναν αντάπτορα στην μπριζα για να φεύγουν δυο κλιπ, σωστά;το ένα όπως και πριν και το άλλο στο modem...σωστά;

ευχαριστώ πολύ

prin to polymhxanhma mallon xreiazesai kai filter,den eimai sigouros...

Δημοσ.

Φίλτρο οπωσδήποτε θέλει. Εκτός κι αν χρειάζεται splitter(οπότε δε θέλει φίλτρο) επειδή μοιράζει τη γραμμή στο ίδιο δωμάτιο σε pc και σε fax. (Έτσι, τουλάχιστον δείχνουν οι οδηγίες στα φυλλαδιάκια της otenet κτλ)

Δημοσ.

Που το βρίσκω το φίλτρο; Πως μπορώ να σιγουρευτώ αν θέλει και splitter; Υπάρχει περίπτωση να θέλω και τα δυο; Είναι ακριβά;

ευχαριστώ

Δημοσ.

kane to allo pou einai poly pio aplo.pare apo kapoio oteshop to exhs:adaptor me ena arseniko rj-11 kai 2 thylika.ton adaptora ton vazeis sthn priza toy thl.etsi apo mia ''trypa'' h priza apoktaei 2.sthn mia vazeis to kalwdio pou paei kateytheian sto pc kai sthn allh afou paremvaleis ena filter vazeis kalwdio gia to polymhxanhma.kostos ante 5 euro to poly.kai etsi to kathena douleyei xehwrista kai eisai mia xara

Δημοσ.

Σιγουρα θελει φιλτρο.

Ειτε θα βαλεις DSL splitter (διαχωριστης που απο την μια ειναι και φιλτρο), ειτε απλο διαχωριστη + φιλτρο πριν το πολυμηχανημα. Καλυτερα βαλε εναν DSL διαχωριστη, υπαρχουν και φτηνοτεροι απο 10€ αν ψαξεις σε καταστηματα ηλεκτρονικων, εγω βρηκα με 4.5 €. Προσεξε μονο να ειναι PSTN DSL spliter αν εχεις PSTN γραμμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...