Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση καρτας γραφικων AGP...

Rikos_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενας γενικος κανονας τοποθετησης και εγκαταστασης μιας καρτας απλα να την βαλεις στο σωσωτο slot (αν και δεν μπαινει σε κανενα αλλο) να την τροφοδοτησεις με ρευμα (οσες καρτες το χρειαζονται) και τελος στο λειτουργικο να περασεις τους drivers. Τοσο απλο! Εγω παντως πηρα μια 1650pro 256mb pci-e και μια 1650pro 256mb agp. Τις δουλεψα και τις δυο στο need for speed carbon και call of duty 2. Με μεγιστες ρυθμισεις και στα δυο παιχνιδια η καρτουλες δουλευαν τελεια. Ουτε ενα σπασιμο στην εικονα ουτε ενα κολληματακι τιποτα.Ολα τελεια...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιταξε οπως και να το κανουμε η pci-e ειναι λιγο πιο γρηγορη αλλα μην φανταστεις τιποτα το ιδιατερο. Οτι πιο κανουργιο και καλυτερο. Αλλα δεν υπαρχει καποιος με γυμνο ματι να το δει. Το βλεπεις μονο με 3D mark. Βεβαιως το βασικοτερο ειναι οτι η pci-e ειναι πιο φτηνη απο την αντιστοιχη agp...

Δημοσ.

Παιδες οποιος προλαβει τον κυριο ειδε...

Το e-shop εχει την leadtek 7600gt AGP 189€ (παλι)

...για ποσες μερες ακομα????

Δημοσ.

Μεχρι να πεσουν πανω τους ολοι σαν τις μυγες και μετα να γεμισει το φορουμ ερωτησεις με θεμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΤΑΣ LEADTEK 7600GT...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε? Ειναι η pci-ex πιο γρήγορη στη συγκεκριμένη περίπτωση? Δεν ισχύει κάτι τετοιο. Εχει μεγάλα περιθώρια το agp 8X

Δημοσ.

Γιατι ειχες leadtek με προβλημα? Και εγω αυτη πηρα (οταν τις πρωτοεφεραν)

και εχω αριστες εντυπωσεις.

τωρα pci-e και agp απ οτι εχω δει εχουν ιδιες επιδοσεις (απο internet tests)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...