Rikos_69 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Γεια σε ολους. Εχω ενα συστημα με AMD 3000+ Barton m/b MSI K8NDL μνημη KINGSTON 1024mb και δισκο 160gb SEAGATE. H καρτα που εχει πανω ειναι μια ASUS ATI 9600XT 128mb. Ποια ειναι η γνωμη σας να αλλαξω καρτα η να το αφησω μεχρι να παρω καινουργιο μηχανημα? Αν ειναι να αλλαξω θελω να διαθεσω περιπου στα 150 ευρω...
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516113 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510551 edit: me opiadipote apo tis 2 kartes pou sou protinw tha dis arketi diafora se taxitita kai oxi mono. ella an kanis sintoma anabathmisi einai protimotero na mhn tin allaksis.
@topos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εγω θα πρωτεινα μια 6800 που μπορεις να ξεκλειδωσεις κιολας... Η ισως και μια 7600gt αλλα εκει ξεφευγεις καπως στα οικονομικα...
stm00192 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά έλεος έχουμε ήδη 4 τρέχοντα threads που μιλάμε για AGP καρτες! Δείτε αυτά τα threads και αμα δεν σας λυθεί η απορία ποσταρατε εκεί και μην ανοιγεται καινούργιο topic! Εχω βαρεθει (πιστεύω και πολλοί άλλοι) να βλεπω να ανοιγονται συνεχώς topic με τίτλο του στύλ "Καρτα AGP, τι να διαλέξω? Αξιζει? κ.τ.λ. κ.τ.λ!!!! Και επίσης βαρεθηκα να διαβάζω και να γράφω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια! Δείτε την φώτο είναι για γέλια πια!!!!!
Rikos_69 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Συγνωμη φιλε stm00192 αλλα δεν μιλας εκ μερος ολων.Αν οντως ειχες βαρεθει να τα διαβαζεις δεν θα διαβαζες ουτε αυτο το post.Λοιπον κανε την δουλεια σου και ασε οποιον θελει και δεν βαριεται να το διαβαζει και να απανταει....
danaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε Rikos_69. Όλοι αρχηγοί γίνανε... Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Αν η μητρική έχει μόνο agp4, να την κάνει κανείς την αναβάθμιση ή δε θα δει διαφορά έστω κι αν από τα 128 πάει στα 256 ή στα 512;
stm00192 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Τι να πω?? Τεσπα αμα το ανεχονται οι MODS και ολοι οι υπολοιποι εδω μέσα εμενα δεν μου πεφτει λόγος καντε οτι θέλετε απλα το θεωρώ ανούσιο και κουραστικό!!!!!
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε Rikos_69. Όλοι αρχηγοί γίνανε... Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Αν η μητρική έχει μόνο agp4, να την κάνει κανείς την αναβάθμιση ή δε θα δει διαφορά έστω κι αν από τα 128 πάει στα 256 ή στα 512; nai mporis na dis diafora kai se 4x exi arketo euros gia na mhn exeis kopsimata logo agp..
jimarass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Τι να πω?? Τεσπα αμα το ανεχονται οι MODS και ολοι οι υπολοιποι εδω μέσα εμενα δεν μου πεφτει λόγος καντε οτι θέλετε απλα το θεωρώ ανούσιο και κουραστικό!!!!! Φίλε κόψε τη χούντα....
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φίλε κόψε τη χούντα.... Ουδεν Σχολιο!!!!!!!!
@topos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει το διαφορετικο thread για καθε περιπτωση, καμια απολυτως δεν ειναι ακριβως ιδια.Την ιδια καρτα θα προτεινεις στο παλικαρι που εχει thunderbird 1,2 και την ιδια στο φιλο με τον pentium 3.2?Εξαλλου εαν μαζευαμε ολα τα σχετικα threads σε ενα θα χαναμε τι μπαλα με το ποιος ζηταει τι... Φίλε κόψε τη χούντα.... Καλο θα ηταν να μην ξεφευγουμε...
jimaniac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φίλε Rikos_69 η γνώμη μου είναι να πάρεις μια 7600, και καλές επιδόσεις έχει και στα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις κειμένεται.... Επιπλέον παρόλο που η 7600 ανήκει στη μεσαία κατηγορία θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω......στο λέω αυτό γιατί εγώ προσωπικά έχω τρελό κόλλημα με τα παιχνίδια. Πρίν απο μερικές μέρες λοιπόν έφτιαξα ένα σύστημα σε έναν φίλο μου και το μόνο πράγμα που με ξενέρωσε (δεν είχα άλλη επιλογή έπρεπε να κόψω και να ράψω προκειμένου να μην υπερβεί τον προυπολογισμού του παιδιού) ήταν η κάρτα γραφικών, μιά 7600GS της MSI και μάλιστα με παθητική ψύξη. Περιττό να σου πώ οτι μόλις μόνταρα το σύστημα και το δοκίμασα να δώ πώς πάει η καρτούλα με άφησε άφωνο στο FEAR όπου και καλά Frames έβγαζε και γαμάτη εικόνα είχε (με 2χ Antialising)..... Προχώρα για μιά 7600....ούτως η άλλως όσοι έχουμε μείνει με AGP (και εγώ μέσα) και δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να αλλάξουμε ολόκληρο υπολογιστή δεν έχουμε και πολλές επιλογές πλέον παρόλο που γίνεται μια μικρή προσπάθεια να βγαίνουν καινούργια μοντέλα και για αυτόν τον δίαυλο....
Lemuria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά έλεος έχουμε ήδη 4 τρέχοντα threads που μιλάμε για AGP καρτες! Δείτε αυτά τα threads και αμα δεν σας λυθεί η απορία ποσταρατε εκεί και μην ανοιγεται καινούργιο topic! Εχω βαρεθει (πιστεύω και πολλοί άλλοι) να βλεπω να ανοιγονται συνεχώς topic με τίτλο του στύλ "Καρτα AGP, τι να διαλέξω? Αξιζει? κ.τ.λ. κ.τ.λ!!!! Και επίσης βαρεθηκα να διαβάζω και να γράφω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια! Δείτε την φώτο είναι για γέλια πια!!!!! Συγνωμη ρε φιλε. Αλλα θα δεχομουν αυτο που λες αν ολα τα pc ειχαν τον ιδιο επεξεργαστη?! Καθε χρηστης εχει διαφορετικο συστηματακι! Αλλωστε με την ιδια λογικη ας μιλαμε ολοι σε ενα post για pci-e καρτες!!!
jimarass Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ουδεν Σχολιο!!!!!!!! Sory an σε προσέβαλα αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για off topic λες και αν κάνουμε 3 post κάτι έγινε. Εγώ μπαίνω στο forum και διαβάζω νέα και απόψεις και χαλαρώνω. Μου αρέσει να βλέπω πολλές απόψεις και διαφορετικά posts.Δε λέω να γίνει το μπάχαλο αλλά αν εσένα σε κουράζει και δεν θες να απαντήσεις, μην απαντάς.....και πάλι σορυ ΠΑιδιά πριν λίγες μέρες το πλαίσιο διαφήμιζε online asus 7600gs και τώρα ξαφνικά την βγάλανε. Θέλω να πάω σε 7600gs AGP αλλά όχι από online shop. Αξίζει τελικά η albatron που δίνει το πλαίσιο? Την έχει κανείς να μου πει απόψεις? ΜΕ ενδιαφέρει πολύ το θέμα θορύβου....
stm00192 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Sory an σε προσέβαλα αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για off topic λες και αν κάνουμε 3 post κάτι έγινε. Εγώ μπαίνω στο forum και διαβάζω νέα και απόψεις και χαλαρώνω. Μου αρέσει να βλέπω πολλές απόψεις και διαφορετικά posts.Δε λέω να γίνει το μπάχαλο αλλά αν εσένα σε κουράζει και δεν θες να απαντήσεις, μην απαντάς.....και πάλι σορυ Η συγνώμη απολύτως δεκτή, ετσι και αλλιώς τα forum για αυτο το λόγο είναι για να διαφωνούμε και για να εκθέτουμε τις απόψεις μας! Παντως η αποψή μου σε γενικό βαθμό δεν αλλάζει. Στα προηγούμενα threads για AGP καρτες αναφερονται σχεδον όλες (δεν υπαρχουν και πολλές!!!) και ποιές αντιστοιχούν σε ποια συστήματα μικρά ή μεγαλα! Οποτε ανουσιο να επαναλαμβανομαστε! Και γενικά καποια ατομα μου δίνουν την αίσθηση οτι απλα επειδή βαριούνται να διαβάζουν αλλα post ανοιγουν δικό τους και ασχολούνται μονο με αυτό χωρις ουσιαστικά να προσφέρουν τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.