Προς το περιεχόμενο

GMail Mobile: java app για κινητά

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Google ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση του GMail Mobile, ενός προγράμματος σε java για να έχουμε πρόσβαση στο GMail από το κινητό μας.

Η λίστα με τα δοκιμασμένα κινητά είναι εδώ.

Για να το κατεβάσετε ανοίξτε με τον web browser του κινητού σας τη σελίδα: http://gmail.com/app

Εννοείται πως για να δουλέψει πρέπει το κινητό να έχει με κάποιο τρόπο πρόσβαση στο internet (μέσω gprs, wifi κλπ).

Πριν λίγο το δοκίμασα στο SE P910i (μέσω GPRS) και όντως δουλεύει μια χαρά! :)

Δημοσ.

χμμμ ενώ από Opera μπαίνω κανονικά από το java app μου λέει this program requires a working connection, check your signal :)

(πες μου σε παρακαλώ ότι παίζει και το gtalk)

Δημοσ.

Άργησα λίγο αλλά απαντώ:

Στο P910i μου, όταν ανοίγω το πρόγραμμα, βγαίνει ένα παραθυράκι που ρωτάει αν θέλω να επιτρέψω στο java midlet να "βγει" στο internet. Αφού απαντήσω θετικά, βγαίνει ένα δεύτερο παραθυράκι που μου ζητάει να πατήσω ok ή cancel για να συνδεθεί στο internet. Αφού απαντήσω κι εδώ θετικά, ανοίγει η σύνδεση GPRS του τηλεφώνου και μετά μπαίνω στο πρόγραμμα κανονικά.

Ίσως στο δικό σου τηλέφωνο δεν ανοίγει αυτόματα το GPRS (ενώ το Opera την ανοίγει). Μπορείς να δοκιμάσεις λοιπόν να ανοίξεις το Opera και μόλις μπεις σε κάποιο site (οπότε και θα έχει ανοίξει το GPRS), βγαίνεις από το Opera και ανοίγεις το Gmail.

GoogleTalk μέσα από αυτό δεν παίζει. Δοκίμασα όμως με το AgileMobile και το υποστηρίζει.

Δημοσ.

και εμένα μου βγάζει το παραθυράκι και το κάνω allow και με opera απο πίσω να είναι κανονικά στο internet αλλά δυστυχώς μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... ίσως να είναι πιο αργό το gprs μου από το απαιτούμενο και χτυπάει timeout...

Δημοσ.

Φιλε georgeadams να σε ρώτησω ποια εταιρία χρησημοποιείς γιατί εμένα με Cosmote και SE Κ750ι και ενεργόποιημένο το GPRS δεν με συνδέει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...