Προς το περιεχόμενο

Τελικά Ati και XGl στο Edgy γινεται???


Dklearhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή έχω ψάξει αρκετές ώρες στο internet για αυτό το θέμα και αντί να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γίνονται όλο και πιο μπερδεμένα.Το σίγουρο είναι ότι με Nvidia δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όσων αφορά τις ati για να παίξει το περίφιμο xgl υπάρχει κάποιος τρόπος ή περιμένουμε νέους drivers της ati???Επίσης με τους παρόντες drivers πώς γίνεται να ενεργοποιήσω το 3dacceleration για να παίζω κανα παιχνιδάκι στο cedega.

 

Υ.Γ.:Τελικά το Edgy δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απ'όσα διόρθωσε στο dapper διότι και xgl και παιχνίδια έπαιζα στο dapper....:-? :-? :-?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν πήγα στη σελίδα που μου είπες αλλά τελικά είχα ξαναπάει σ'αυτήν και ακολουθώντας τις οδηγίες το αποτέλεσμα είναι να ξεκινάει κανονικά ο beryl αλλά όμως να έχω ενα white cube desktop πρόβλημα που απ' όσο είδα υπάρχει και σε άλλους.Οπότε η ερώτηση μου είναι: έχει δουλέψει σε κανέναν από εδώ?? Υπάρχει εναλλακτικός οδηγός με δοκιμασμένα αποτελέσματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ τελικά δουλεψε ήθελε να κανω kill ένα task.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως να γράψε τις εξής εντολες στο session ώστε να εκτελουνται και να μην χρειάζεται να τις γραφω στο terminal καθε φορά που κάνω login

 

Το αρχικό είναι αυτό

Xgl -fullscreen :1 -ac -accel glx: pbuffer -accel xv: pbuffer & sleep 2 && DISPLAY=:1

# Start XFCE

exec xfce4-session

 

και θέλω να προσθέσω τις εξής εντολές

sudo kill xfmw4 &

exec beryl-manager &

exec xfdesktop &

exec xfce4-taskbar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...