rsgr2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Kalispera! Gnwrizei kapoios an to TOSHIBA A100-906 mporei na syndethei me projector ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 an eixei thyra gia exwterikh othonh nai..einai i idia pou uparxei stis kartes grafikwn twn desktop....ap'oti vlepw sto site exei TV-out (s-video) pou shmainei oti mporeis aneta na to syndeseis me tv projector alla oxi exwterikh othoni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfista Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πιστεύω ότι θα συνδέεται κανονικά και με εξωτερική οθόνη. Μου φαίνεται κουλό να κατάργησαν την vga port που έχουν τα παλαιότερα laptop. Εγώ με αυτή συνδέω πάντα τον acer με τον projector. Με την S-video είχα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ouuouououuoups...sorry to eida twra molis...fysika kai exei syndesh me exwterikh othonh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.