Nikoxi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρες.. Προφανώς απορειτε με το τιτλο του post mou.... Ναι...Θελω να χαλάσω τη samsung Syncmaster 15'' που έχω στο γραφειο, για το απλούστατο λόγo: θέλω μεγαλύτερη!!! Φυσικα δεν πρέπει να είναι εμφανές ότι το έβαλα το χεράκι μου...:twisted:
User_32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ρε φιλε τι ερώτηση είναι αυτή;;; φυσικά πλακα κανεις, έτσι ;
a123xxsp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 α) μπαινόβγαζε την στην πρίζα κάθε 5 δευτερόλεπτα β) αν έχεις πρόσβαση σε μετασχηματιστή υψηλής δώστης 40-50βολτ παραπάνω γ) πάρτην μαζί σου μια μέρα στο γήπεδο... (κατα προτίμηση σε ντέρμπι)
clopier Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ωραία πες ότι τι χάλασες ..μετά όμως...είσαι σίγουρος ότι θα είσαι καλύτερα με την νέα 15" crt (άντε 17") ?
kattistt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Βασικα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα σου δωσουν μεγαλυτερη ή ακομα και οτι θα σου δωσουν παλι TFT? προσωπικα, εδω στο γραφειο οποιος χαλασε την οθονη του, του εδωσα παλι crt... και δεν ξαναειδε tft...
gvarel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πες τε μου ενα τροπο να βάλω φωτια στην εταιρεια που δουλευω για να κλείσει και μετα να με προσλαβουν διεθυντη στην νεα εταιρεία που θα διμιουργηθει μετα την καταστροφη.
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Α ρε νεο-ελληνα πως καταντησες για λιγα ευροπουλα..
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρες.. Προφανώς απορειτε με το τιτλο του post mou.... Ναι...Θελω να χαλάσω τη samsung Syncmaster 15'' που έχω στο γραφειο, για το απλούστατο λόγo: θέλω μεγαλύτερη!!! Φυσικα δεν πρέπει να είναι εμφανές ότι το έβαλα το χεράκι μου...:twisted: apo to na bgaleis kana pin apo to bisma kai na xasei xromata kai den tha fenetai oti exei bgei pin mexri na rixeis kamia stagonitsa nero.kaneis den mporei na sou pei kati kai oute mporei kaneis na katalavei oti epese mia athoa stagona nerou.tora den to kovo na sou pernoun megaliteri.na ise euxaristimenos pou exeis 15 tft .se alla grafeia exoun 14 crt .min ta theloume kai ola dika mas.na ekaiges mia crt ok alla na kapseis mia 15 tft to theoro ipervoli.
gassim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 τι του την πέσατε έτσι του ανθρώπου; για να θέλει να το κάνει κάτι θα ξέρει. Μπορεί να έχουν στο γραφείο καμιά αποθήκη ολοκαίνουριες οθόνες και να περιμένουν να χαλάσουν οι παλιές για να τις βγάλουν απο τα κουτιά, αυτό θα συμβεί σε 5 χρόνια οπότε και οι "καινούριες" παλιές θα είναι πια......λεμε τωρα.
kattistt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Βρε δεν του την πεσαμε απλα του εξηγουμε πως εχουν καποια πραγματα! Αυτος φταιει που ειναι φιλοδοξος??? Θελει να γινει βεζυρης στην θεση του βεζυρη!
spell1977 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 δεν πιστευω να περιμενεις αλλαγη απο εγγυηση samsung? Γιατι θα σου φερουν 15" ή 17" αλλα refurbished
PlaStiK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Παλιά άκουγα για προγράματα παρακολούθησης των υπολογιστών υπαλλήλων, για κάμερες στα γραφεία και άλλα τέτοια και μου σηκωνότανε η τρίχα, αλλά με αυτά που διαβάζω εδω μέσα ώρες ώρες κοντεύω να γίνω φασιστάκι...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μου αρεσει που του απαντατε κιολας καποιοι...μετα απορουμε γιατι εχουμε κακο after sale support στην Ελλαδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.