COZY_DOZY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ Print Protected E Books ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
COZY_DOZY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Advanced PDF Recovery Pro this document was created with e book exchange (EBX_HANDLER) 64 bit security v.4 encryption handler. the protection method is not supported. ΚΑΜΙΑ ΙΔEA?
COZY_DOZY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ Pdfcreator. ΤΑ E Books ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Pdf ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ?
COZY_DOZY Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΑ E Books. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ, ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 1. Γράφεις κεφαλαία και είναι ενοχλητικό. Μάλλον κόλλησε το Caps Lock του πληκτρολογίου σου. 2. Προφανώς το e-book που θέλεις να εκτυπώσεις είναι κλειδωμένο με κωδικό που δεν υποστηρίζεται από τα "σπαστήρια" κωδικών των αρχείων PDF. Αυτό λέει το Advanced PDF Recovery Pro: the protection method is not supported. Μάλλον ατύχησες. 3. Τo PDF Creator δεν είναι για το ξεκλείδωμα PDF, είναι για τη δημιουργία PDF.
yannis27gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Einai polles oi selides? An oxi, yparxei kai to Print Screen...
mentor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 PDF Password Remover v2.5 http://www.verypdf.com/pwdremover/index.htm To ξεκλειδώνει αστραπιαία! Εκτυπώνεις ό,τι θέλεις χωρίς κανένα πρόβλημα...
neperios_1984 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Kapoios mou xe pei kai gia ena kolpaki me to gmail oti mporeis na kseklidoseis pdf, alla den ksero polla pragmata. An ontos isxiei tha nai kali fasi..
Trapper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Βάλτο σε ένα mac να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλιώς δοκίμασε μια πλάγια μέθοδο, όπως λέει και ο yannis27gr, «φωτογραφίζοντας» με κάποιο πρόγραμμα την οθόνη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.