lotusgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 οκ φίλε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα πάρω και εγώ το icy box να είμαι ήσυχος..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 πηρα το My Book 320GB Premium απο Γραμμη στη Στουρναρη με 166€. Μπορω να πω οτι ειναι αψογο και αθορυβο. Εχει 2 θυρες firewire και μια usb2. Εχει επισης κι ενα power button στο κουτι με ενα ωραιο μπλε φως. Συνισταται ανεπιφυλακτα, αν και δε ξερω αν εχουν μεινει κι αλλα
deker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Το έχω ξαναπεί και σε άλλο post.Το icy box είναι κορυφαίο. Έχω 3 SATA WESTERN DIGITAL 320 GB ο καθένας σε 3 icy box αγορασμένα από το πλαίσιο και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα εδώ και σχεδόν 11 μήνες. Ούτε θερμοκρασίες ανεβάζουν ούτε τίποτα. Στο προτείνω άφοβα.
Nikb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εμένα γιατί δεν μου βλέπει ένα WD 20GB (!!!) που θέλω να πάρω κάτι data? Μόλις βάλω την USB στο PC σβήνουν τα εφε!!! Ξέρετε κάτι?
punky Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μπορω να πω οτι ειναι αψογο και αθορυβο. Εχει 2 θυρες firewire και μια usb2. Εχει επισης κι ενα power button στο κουτι με ενα ωραιο μπλε φως. Συνισταται ανεπιφυλακτα Επειδή βαρέθηκα τα ξεκούδουνα κουτιά, ετοιμαζόμουν να πάρω μια λύση πακέτο. Αλλά με πρόλαβαν και μου κάναν δώτο το MyBook των 400GB (είμαι συμπαθής στον κύκλο μου, τι να κάνω; ). Ούτε eject, ούτε write delayed ούτε τίποτα. Κλείνω το pc και κλείνει κι αυτό αυτόματα. Συμφωνώ με τον Τάσο.
Lemuria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και γω που εχω κουτακι της vipower αλλα ντ' αλλων γινονται. Δεν μπορειι με τιποτα να βρει τον σκληρο αν και εμφανιζει κανονικα το εικονιδιο στη διαχειριση συσκευων και παρ' ολο που ειναι διαμορφωμενος δεν μου δινει προσβαση. Πηρα icy box κι ολα οκ!!!
paravatis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 icy box k ksero psomi!! me zesti den exeis prob giati einai aluminenio k apagei thermotita arketa kala. ego to exo k exo petaksei diaforous hdd kata kairous k eimai 100% ikanopoiimenos. M A K R I A apo vipower!! na skeftesai oti esy eisai vrykolakas k to vipower einai skordo!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.