Sorana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 καλημερα, ηθελα τη βοηθεια σασ για την αγορα ενος εξωτερικου σκληρου δισκου. Πηγα εχθες να παρω το Icy Box και ενα σκληρο 250GB απο το πλαίσιο αλλα ο πωλητης με απετρεψε λεγοντας οτι θα υπερθερμενεται το κουτακι γιατι δεν εχει ανεμιστηρακια και θα μου καψει το σκληρο...μου ειπε οτι αυτα τα κουτακια κανουν μονο για μικρουσ σκληρουσ που δεν ανεβαζουν τοσο θερμοκρασιες και μου προτεινε το my book essential 250GB. Και ρωταω εγω.. 1) ισχύει αυτο που μου λεει η ειναι αρλουμπες? 2) το my book δεν θερμενεται, αφου ουτε αυτο εχει ανεμιστηρακια... 3) ξέρει κανεις αν υπαρχει κουτι με ανεμιστηρακια? ευχαριστω προκαταβολικα....
Sorana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 υπαρχει κανενας που να μπορει να βοηθήσει,γιατι θελω να επιλεξω σημερα ενα απο τα δυο....thanx
Markknopfler Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εγώ φίλε Sorana έχω περίπου 6 μήνες ένα δίσκο Seagate 250gb και το Ιcy Box και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Προφανώς ήθελε να σου πουλήσει το myBook ή ήταν απλά άσχετος.Μην πάρεις κανένα κουτί της μάρκας ViPower ότι και να κάνεις πάντως γιατί εμένα μου κατέστρεψε 2 δίσκους τους οποίους ευτυχώς μου άλλαξαν..
Sorana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 να σου πω την αληθεια κ εγω ετσι καπως το καταλαβα, μαλλον προς το ice box προσανατολιζομαι, γιατι απο ενα ψαξιμο που εκανα, το my book δεν ειναι κ το πλεον αξιοπιστο....ευχαριστω παντως για την απαντηση.
Markknopfler Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πρότιμησε να έχει και firewire το κουτί που θα πάρεις γιατί είναι πολύ πιο σταθερή.Εγώ έχω αυτό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από ταχύτητα και συνδεσιμότητα..
lotusgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 έχω έναν seagate 200gb και ένα κουτί της vipower.. και όποτε το συνδέω κάνει έναν παράξενο θόρυβο και δεν λειτουργεί καθόλου..σαν να σβήνει και να ξανανοίγει ο σκληρός... είναι το κουτί ελλατωματικό ή ο δίσκος?
Markknopfler Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 κολλάει και το pc όταν το ανοίγεις?κι εμένα κάτι τέτοια μου έκανε ένα κουτί της ViPower και τελικά μου χάλασε το δίσκο.αν δεν έχει χαλάσει ήδη ο σκληρός σου στείλτο κουτί όσο είναι καιρός γιατί θα κλαις τα δεδομένα σου..
lotusgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 το pc είναι οκ. Σύνδέω το usb, κάποιες φορές τον αναγνωρίζει το σκληρό αλλά τις πιο πολλές φορές κάνει κάτι θορύβους και ενώ τον έχει βρεί μου βγάζει ένα write delayed κάτω δεξιά και εξαφανίζεται το εικονίδιο του σκληρού απο το my computer...παράξενα πράγματα...
Finn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 +1 κι απο μένα για το icy box. 160GB δίσκος δουλευει μια χαρά!
tsipouro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ...οτι θα υπερθερμενεται το κουτακι γιατι δεν εχει ανεμιστηρακια και θα μου καψει το σκληρο... Εγώ αυτό που έχω διαβάσει (ακόμη και εδώ στο Insomnia) είναι ότι το υλικό από το "κουτάκι" έχει επιλεγεί λόγω της ικανότητας θερμοαπαγωγής.
nik7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 kai ego me kouti tis germanikis, kanena problima... paliotera eixa kati koutia tis chronos pou kathe 10 mines mou ekege tin epafi firewire... anyway ... to theam einai oti to icy box einai kai apo metalo apagogiko (thermotitas) opote sigoura tha einai kalitero apo to allo(pou mallon tha einai plastiko-den ksero den perno kai orko...) ase pou sto icy box mporeis ana pasa ora kai stigmi na valeis ton opiondipote skliro mesa ... eno sto allo ama to anoikseis tha xaseis egiisi ... elpizo na voithisa oti allo thes epeidi to exo psaksei poli pes mou... episis sinarmologisi panefkoli... kai enas pou einai pio kato apo arxarios to katafernei ... opote min se anisixei (an to fovase)... asxeto egrafa to minima kai den eixa dei oti taftoxrona me epiveveone o tsipouro
Compaq99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Exo parei to icy box sata version me sklhro WD 250gb 16mb buffer.Leitoyrgei apsoga xoris provlhma thermokrasias kai o sklhros einai ekseretika athoryvos.O diskos efarmozei pano sta pleyrika toixomata alouminioy opote den xreiazetai kai anemhsthraki.Parto me kleista matia
desertman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 το media markt έχει προσφορά τον my book 250GB 99 ευρώ...
Markknopfler Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 lotusgr αυτά είναι τα πρώτα σημάδια, ξεφορτώσου το εν λόγω κουτί όσο είναι καιρός γιατί θα χάσεις πολύ πράμα από δεδομένα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.