atose Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Kαλημερα. εχω εναν σκληρο δισκο excelstor τον οποιον μολισ τον βαλω στο μηχανημα (λειτουργικο XP) τον αναγνωριζει αμεσως σαν συσκευη.ομως οταν παω ο υπολογιστης μου δεν τον εμφανιζει σαν εικονιδιο.αυτο γινετε μονο με τον συγκεκριμενο δισκο.εχω βαλει maxtor και ολα καλα. οποιος μπορει ας βοηθησει pls ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
giannisk1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Είναι κανούργιος σκληρός;Του έχεις φτιάξει partitions? Αν πας Control Panel-Administrative Tools-Computer management-Disk management,εκεί θα μπορέσεις να του φτιάξεις partitions.
atose Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 τον συγκεκριμενο δισκο τον ειχαν σαν δευτερο σε ενα μηχανακι που εδωσα.μεσα εχω διαφορα αρχεια.και ενω στην διαχειρηση συσκευων τον βλεπει οταν πηγαινω στο π υπολογιστης μου δεν τον εμφανιζει.τον εβαλα με εξωτερικο κουτι usb παλι τα ιδια εχω πολλα αρχεια για να τα παρω με recovery τι να κανω SOS!!!
atose Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 To problhma sunexizetai enw anagnwrizei ton disko den mou emfanizei eikonidio.sos paideia exw arxeia pou an ta xasw xathika. thanks
boom123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Είναι κανούργιος σκληρός;Του έχεις φτιάξει partitions?Αν πας Control Panel-Administrative Tools-Computer management-Disk management,εκεί θα μπορέσεις να του φτιάξεις partitions. opws leei k o filos an pas ekei pera tha mporeseis na allakseis to driver letter tou diskou gia na ston emfanizei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.