Προς το περιεχόμενο

Ga-8vm800m

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την gigabyte GA-8VM800M και βλεπω μεσω bios/easy tune5/cpu-z τις τασεις του επεξεργαστη(cel 330d 2.66) γυρω στο 1.34 volt(default θα επρεπε να ειναι 1.375v σωστα?).Ξερετε εαν μπορω να δωσω περισσοτερη ταση μεσω bios?Εμφανη επιλογη δεν εχει για κατι τετοιο κ ουτε εμφανιζετε με τα πληκτρα f1+ctrl...

Επισης μεσω easy tune5 μπορω να ανεβασω την συχνοτητα μεχρι 3200 για πλακα και το συστημα παραμενει σταθερο με θερμοκρασιες 55max αλλα μολις ανεβασω fsb απο bios πανω απο 146~2.9 δεν φoρτvνονται τα windows.

Στο easy tune5 παλι οι ρυθμισεις cia mib+smart fan μου παραμενουν απενεργοποιημενες...Ξερει κανεις γιατι?

Tελος δεν βρισκω πουθενα pci lock,οποτε λογικα δεν το υποστηριζει η μητρικη,σωστα?

Υ.Γ Εχω ηδη αναβαθμισει το bios...

Δημοσ.

ωρίστε φίλε μου που ζήτησες την πατέντα

πάρε ένα πολύμετρο και μετρα στα πηνία που έχει το mobo σου διπλα από τον επεξεργαστή αυτή είναι η τάση που δέχεται ο επεξεργαστής σου αν τώρα ενώσεις μια extra τροφοδοσία στο πηνειό αυτό τάση ανάλογα ποσο θες εσύ μην σε πάρω και στο λαιμό μου θα δεις οτι η τάση ανεβαίνει σε λίγο θα σου ανεβάσω φωτό να το καταλάβεις καλύτερα (αλλα πρέπει να βγάλω την μητρική από εκεί που την έχω τώρα)

Default Τάση

Πηνειό μέτρηση θετικού πόλου

prog + & -

συνδεσμολογία για τάση up (Κόκκονι Στο + Πράσινο Στο -)

συνδεσμολογία Στη Μητρική το - της Μπαταρίας στο πηνείο

τάση up 1

συνδεσμολογία

αν κολλήσετε με κολλητήρι το μικρό καλωδιακή θα έχετε συνεχεια stantad μεγάλη τάση παρέα με ένα ποτενσιόμετρο η τάση θα γίνει ρυθμιζόμενη βεβαια εγώ δεν το έκανα γιατί το νερό δεν μπορώ να το βάλω εδώ που έχω την μητρική

εδώ έχει και φωτογραφίες

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1356595#post1356595

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...