Προς το περιεχόμενο

Server Solutions??

CyberCat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!!:-D

Σε λίγο καιρό ανοίγει ένας φίλος μου internet cafe και φυσικά θα χρειαστεί έναν server. Λόγο απειρίας πάνω σε αυτό, δεν ξέρουμε τι χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχει και πόσο θα πρέπει να βγεί. (για να μήν μας πιάσουν κότσους..)

Το δίκτυο θα έχει 15 Υ/Η και λογικά θα επιδοθούν στο counter, στο warcraft III, WoW και Lineage. Φυσικά θα έχει και άλλα, αλλά, αυτά είναι το ζουμί. Στην αποθήκη που θα προμηθευτεί τα pc πρότειναν (πολύ συνοπτικά, όχι λεπτομέρειες ακόμα) κάποιον dual core cpu στάνταρ, με 3gb μνήμη και 2 σκληρούς απο 500GB με mirror.(δεν είμαι σίγουρος αν αυτό έχει τίποτα να κάνει με το RAID...) Μία πολύ καλή μητρική ανέφεραν επίσης..

Το λογισμικό μάλλον θα είναι τα windows 2003 και η σύνδεση στο net μάλλον απο την vivodi με 16 γραμμές για 8mbs(;; η σύνδεση παίζετε)

Αλήθεια αυτό με την vivodi βγαίνει γύρο στα 100 ευρό;;

Αυτό που θέλω να ρωτίσω είναι: Πόσο περίπου θα έβγαινε ενας server για 15 Η/Υ; Πάνω απο 2000 ευρο; εκεί γύρο; και τι χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχει για να έχει καλή λειτουργία; Γιατί είναι κρίμα να πάρουμε μια μπουλντόζα για να σπάσει ένα καρύδι...:mrgreen: και ακόμα χειρότερα να σέρνετε ο server κάθε φορά που γεμίσει το μαγαζί... Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιο έτοιμο μοντέλο κάποιας εταιρείας (fijitsu κτλ) που να προτιμούσαμε με τα κατάληλα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα φιαχτά;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...