Προς το περιεχόμενο

mac eject πρόβλημα

small change

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται δοκίμασες όλες τις software-based λύσεις. Αν δε σου βγαίνει καν το μηλαράκι τότε μάλλον πρέπει να το στείλεις για σέρβις (καλή τύχη αν είσαι στο ουράνιο τόξο!!)

Αν σου βγαίνει το μηλαράκι η μόνη λύση που έχω σκεφτεί είναι να κάνει boot από εξωτερικό firewire σκληρό!

Δημοσ.

Ela omws pou de vgainei... amesws meta ton hxo ths ekkinhshs mou vgazei gkriza o8onh.To skeftomoun ki egw na dokimasw na vrw kapoıon me e3wteriko sklhro h mesw diktyou h kati tetoio, alla poly fovamai oti den exei nohma efoson den kanei kan prospa8eia gia start up.

Oso gia to ouranio to3o... eimai sto e3wteriko, me mhxanhma apo to ouranio to3o. Exete kamia idea ti paizei me tis eggyhseis sto e3wteriko? 8a epikoinwnhsw mazi tous th deutera na mou poune. An prepei na to steilw prwta ellada kai meta sto ouranio to3o 8a mai tyxeros an mou er8ei gia prwtoxroniatiko dwro...

Δημοσ.

χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται με τις εγγυήσεις της Apple, υπάρχει το ενδεχόμενο να σου αντικαταστήσουν το laptop εξ ολοκλήρου ? Διότι, εξ όσων γνωρίζω φίλε small change, αρκετά σε έχει ταλαιπωρήσει το συγκεκριμένο μηχανάκι.....

Δημοσ.
1. Αν κρατήσεις πατημένο το left mouse button κατά την εκκίνηση, θα αναγκάσεις τον υπολογιστή να κάνει eject το CD, πριν αρχίσει να αναζητά bootable volumes.

Θα πρέπει να είναι το αριστερό κουμπί ενός ποντικιού συνδεδεμένου με καλώδιο και ακόμα καλύτερα να είναι της Apple.

Έχω πάθει δυο φορές το ίδιο και στην εκκίνηση συνδέω το Mighty Mouse και κάνω τη δουλειά μου με το αριστερό κουμπί, ενώ υπό κανονικές συνθήκες χρησιμοποιώ ασύρματο της Logitech. Βέβαια εγώ έχω Mighty Mouse γιατί έχω desktop mac... :-|

Δημοσ.

Ο επίλογος της ιστορίας:

Το μηχάνημα φτιάχτηκε εντός εγγύησης στο τοπικό Apple Center. Αρχικά ανοίξανε τα σωθηκά του και αφαίρεσαν το CD, οπότε και το μηχάνημα έκανε επιτέλους start up. Παρ'όλα αυτά το optical drive έκανε καπρίτσια και μου το αντικατέστησαν. Προφανώς ήταν προβληματικό. Δύο σχόλια για την όλη υπόθεση: 1) Τα εύσημα στη Rainbow (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) που επικοινώνησε άμεσα με την τοπική Apple και με έστειλε συστημένο, χωρίς να ψάχνω να βρω σε ποιον να πάω και να μπλέκω σε περιπέτειες γενικότερα 2) παρά ταύτα υπάρχει η υποψία (και από τους εδώ τεχνικους, αν και απόδειξη δε μπορεί να υπάρξει) ότι κάτι στραβό έγινε στην πρώτη επισκευή- για να μην παίρνει αέρα ο στραβός... Υποτίθεται στην Αθήνα το'χανε αλλάξει, να μου 'κατσε σκάρτο ανταλλακτικό, ε, όσο να'ναι είναι μεγάλη γκαντεμιά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έστω και αργά, αφού με ταλαιπώρησε αρκετά ένα ολόκληρο βράδυ, βγήκε με τη χρήση ταυτότητας που κάτι ανασήκωσε μέσα, ακολουθώντας οδηγίες κάποιου ομοιοπαθή σε MBP forum...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...