konandrio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παντρεύομαι σε 7 μήνες και ψάχνω το blus τραγούδι που θα χορέψω με την γυναίκα μου.
Sellers Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το ''Δεν θέλω την συμπόνια κανενός''... Πλακίτσα κάνω...Να ευτυχίσετε... Το θες και ελληνικό ε? Τα μόνα ελληνικά Blues τα άκουσα απο Σιδηρόπουλο, αλλά δεν λέει... Θα ξεσηκωθούν τα συμπεθέρια για επανάσταση...
Harkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 σε ελληνικό θα πρότινα Πέγκυ Ζήνα - Μαζί σου (ταιριάζει στιχουργικά σχετικά νομίζω) ή (δε ξέρω και τα γούστα σας) Ορφέας Περίδης - Το Wals
MariaTs. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ότι Ονειρευόμουν - Δέσποινα Βανδή! Ακούστε το κι αν σας ταιριάζει... υιοθετήστε το για την μεγάλη στιγμή! Η ώρα η καλή!
DimitRi_Del Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ότι Ονειρευόμουν - Δέσποινα Βανδή!Ακούστε το κι αν σας ταιριάζει... υιοθετήστε το για την μεγάλη στιγμή! Η ώρα η καλή! To έχω ακούσει σε 3 γάμους που έχω πάει τα τελευταία 2χρονια!!! +1 από μένα. ps:Πρέπει να έχει γίνει τις μόδας
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Τότε βάλε το "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες απόλαυση" χεχεχεχε... Πέρα απ'την πλάκα, να ζήσετε και να ευτυχίσετε. Καλύτερα να διαλέξεις κάτι πιο ιδιαίτερο και ασυνήθιστο, παρά κάτι που έπαιξε σε πολλούς γάμους. -"όλα δικά σου μάτια μου"- Πουλόπουλος -"πάθος"- εκείνος κ εκείνος ("..να νυχτώνει, να χαράζει κι εγώ δίπλα σου να λέω δε με νοιάζει, όπου πας εσύ να'μαι κι εγώ.." ) -"έχεις τον τρόπο"-Σαββιδάκης
a123xxsp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Στο δικό μου πάντως προτιμήσαμε Μαρινέλλα - Μα εσύ ποτέ... Περνούν τα καλοκαίρια κι οι γιορτές μας Όλα σαν τρένα βιαστικά και δεν ξαναγυρνούν Περνούν τα πρωινά κι οι Κυριακές μας Όλα σαν σύννεφα γοργά και δεν ξαναγυρνούν Μα εσύ ποτέ να μη χαθείς Ποτέ ποτέ απ' τη ζωή μου Γιατί κυλάς όπως το αίμα στο κορμί μου Μου δίνεις δύναμη και νόημα να ζω
konandrio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις ευχές, στο γάμο ενός φίλου έπαιξε ΡΙΦΙΦΙ-Φίλα με, πάθαμε όλοι πλάκα, θέλω να ακούσω κι άλλα να σται όλοι καλά.
raziels Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ελληνικό Blues Από τους BluesWire, από Θεσσαλονίκη είναι το συγκρότημα
konandrio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ελληνικό Blues Από τους BluesWire, από Θεσσαλονίκη είναι το συγκρότημα Πού να τους βρω ; Σκέφτομαι για (Δάντη-Στην Προηγούμενη ζωή)
dimitris74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 den afineis to elliniko na rikseis ena bowie wild is the wind. akouse to, des tous stixoun kai ase ta ypoloipa
DIMITRISG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μετα το γάμο θα σε χασουμε απο το φορουμ (να 'ρχεσαι στα κρυφα που και που) Μου αρεσε το "ολα δικα σου ματια μου" που αναφερθηκε εχει μια ωραια εκτελεση του Ρεμου Μου αρεσει και το "Δεν ζω χωρις εσενα" Τζενη Βάνου αλλα μου αρέσει πολυ η εκτέλεση της Αρβανιτάκη , Δεν μου ρχονται αλλα στο μυαλό, μπλόκαρα ...να ζήσετε !
raziels Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Πού να τους βρω ; Σκέφτομαι για (Δάντη-Στην Προηγούμενη ζωή) στα καλά κεντρικά δισκοπολεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.