MixalisX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Phga shmera na enwsw ta 2 partitions pou eixa tou sklurou mou, sto deutero partition d: eixa olla ta my documents. doulepsa me to partition manager 8.0 Kata tin diadikasia mou parousiastike error diakopike h diergasia. Apotelesma na brethei keno to 2o partion! Exasa ta panta arxeia, photo's kai pano ap olla tin DIPLOMATIKI MOU!!! exei kaneis idea an uparxei kapoio dunato programma gia na ta swsw???????????
Eusebius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το R-Studio είναι δυνατό εργαλείο: http://www.r-tt.com/
BalDwin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Κάνε μια αναζήτηση για "ανάκτηση δεδομένων" και άλλη μια για "data recovery" και θα βρεις πολύ υλικό.
green_beret Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Με το Get Data Back θα δεις φως ο κοσμος να χαλασει.
player74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 xoris na exw gnoseis gi auto apo auta pou exw diavasei tah elega na vgaleis ton disko opws einai kai na ton valeis panw se allo pc kai kane anaktisi dedomenon apo ekei. oso douleueis kai grafonte svinontai dedomena panw tou ginete xeiroteri i katastasi. toulaxiston periorise tis ergasies sou oso mporeis
Vatos_locos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 δοκίμασε στην χειρότερη με το undelete του partition manager
novice21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Λεβεντες μου το εχουμε πει και ξανα πει πολλες φορες.Γιατι θελετε να βασανιζεσθε με τετοια προβληματα,και με ενα σωρο αλχημιες για ανακτηση δεδομενων,που ειναι και αμφιβολου αποτελεσματικοτητας.Μια ειναι η μεθοδος για να κοιμασθε ησυχοι,ειδικα οταν προκειται για πολυτιμα αρχεια.Και η λυση λεγεται ACRONIS !!!!.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ναι ρε φιλε μου αλλα το θέμα του παιδιού δεν είναι πια θα είναι η λύση αλλα τι θα κάνει τώρα χωρίς επιθετικότητα έτσι και εγώ χρησιμοποιώ το acronis
novice21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Που ειδες επιθετικοτητα??.Καθε αλλο μαλιστα κατανοω την αγωνια του φιλου για τα πολυτιμα αρχεια του.Μια παροιμια λεει "Των φρονημων τα παιδια ,πριν πεινασουν μαγειρευουν".Οσο για το τι μπορει να κανει τωρα,συμφωνω με οσα του υπεδειξες.Και μην ξεχναμε:"το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου"
kastel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Έγω μόλις αυτή τη στιγμή μετά από μια ταλαιπωρία 5 μερών συμμαζεύω το PC μου. Χτύπησε ο δίσκος του λειτουργικού και χάθηκε το το partition του backup δίσκου (μεγάλη γκαντεμιά, δεδομένα backup 120GB, στο αέρα). Ευτυχώς έκανα recovery με το GetDataBack και τα μόνα που δεν ανέκτησε ήταν κάποια αρχεία tiff, και 3 αρχεία video (στο σύνολο 18GB μιας και τα tiffs είναι της τάξης του 2GB περίπου το καθένα τεράστιας σημασίας για μένα). Μετά δοκίμασα το EasyRecovery και τελικά το μόνο που δεν κατάφερα να ανακτήσω από τα 120GB ήταν ένα video 730MB. Σημαντικό για τα δύο αυτά προγράμματα που δοκίμασα είναι οτι και τα 2 έκαναν καταπληκτική δουλειά αλλά το πρώτο δεν υποστηρίζει ελληνικά και όλα τα αρχεία που είχαν ελληνική ονομασία μετά την ανάκτηση γράφονταν "κινέζικα". Που ειδες επιθετικοτητα??.Καθε αλλο μαλιστα κατανοω την αγωνια του φιλου για τα πολυτιμα αρχεια του.Μια παροιμια λεει "Των φρονημων τα παιδια ,πριν πεινασουν μαγειρευουν".Οσο για το τι μπορει να κανει τωρα,συμφωνω με οσα του υπεδειξες.Και μην ξεχναμε:"το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου" Φίλε novice21 κι εγώ φρόνιμος ήμουν και έκανα 2 δίσκους RAID mirror για ασφάλεια (πανάθεμά με) και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν μια εβδομάδα τώρα να ταλαιπωρούμαι.
novice21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Παιδες,το bacup σε partitιon,στον ιδιο δισκο,ειναι επικινδυνο.Το πιο σιγουρο ειναι σε εξωτερικο δισκο USB,που δεν ταλαιπωρειται οπως ο IDE,γιατι ειναι "κοιμωμενος",και τον "ξυπναμε",οποτε, και εαν τον χρειαστουμε.Επισης για πολυ ιδιαιτερα αρχεια,καλο θα ειναι παραλληλα με τον δισκο USB,και ενα backup σε CD/DVD,αν και αυτα δεν εχουν και πολυ μπεσα μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα.Ειμαι παθων.
Kiriakoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Easy-Recovery Professional Just the best! Also with Raids!
Johnnie Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φίλε MixalisX, ξεκίνησες μία τόσο ριψοκίνδυνη διαδικασία χωρίς backup και μάλιστα σε τόσο σημαντικά για 'σένα αρχεία Θα μαστιγωθείς 20 φορές στην πλατεία για παραδειγματισμό... Πέρα απ'το black humor, δοκίμασες τη λειτουργία "Undelete Partition" τού Partition Manager ; Aν ναι, και δεν έγινε τίποτα, η μόνη λύση είναι προγράμματα τύπου Easy Recovery (αυτά που ανέφεραν και οι προηγούμενοι) αλλά είναι μια διαδικασία που θέλει μεγάλη υπομονή... :sad: 8) 8) 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.