nikoskon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά τα φώτα σας!!! Από όσο γνωρίζω τα αρχεία με κατάληξη *.sis είναι εφαρμογές για κινητά Symbian δηλαδή κάποια NOKIA. Προσφάτως αγόρα το Sony Ericsson W850i το οποίο από όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζει αρχεία *.sis . Πριν λίγο που ήμουν για καφέ,είχα ξεχάσει ανοιχτό το Bluetooth ύστερα από μια ανταλλαγή αρχείου με ένα φίλο. Κάποιος άγνωστος μου έστειλε μια εφαρμογή *.sis και αντί να πατήσω το "όχι" για να μην γίνει λήψη,πάτησα το "ναι" για αποδοχή της.Σε κλάσμα δευτερολέπτου πατάω επανηλλημένα το "ακύρωση". 1.Υπάρχει περίπτωση να το έχω λάβει; 2.Η συσκευή μου υποστηρίζει αρχεία *.sis; 3.Να αγχωθώ μην γίνει το κινητό μου κόσκινο, ή όχι;
Jimmy_BlinD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 κοίτα, ότι έκανες m....a, έκανες!! ... απλώς κάνε μια αναβάθμιση στο κινητό και διέγραψε ότι έχει μέσα...γιατί απλά... κάτι θα έχει μπει... πολλοί μάγκες το κάνουν αυτό... στέλνουν .sis files σε κινητά μέσω μπλούτ.. και μετά έχουν διάφορα remote accesses. Βέβαια πολύ έχουν μείνει με την φαντασία στο χέρι... και για όσους ξέρουν, απαντάνε... !εμένα πρόσφατα μου έστειλαν ένα σισ στο σόνυ που έχω και επειδή το μαραφέτι δεν γινόταν να μπεί...του στέλνω απάντηση: "Ρε φίλε τι το προσπαθείς...αφού δεν το κατέχεις" και πρέπει να μεινε λίγο... χεχεχε
firewalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει περίπτωση εφαρμογή για Sympian OS να εκτελεστεί σε κινητό μη Symbian. Δες στον φάκελο Others, ίσως είναι εκεί. Στο k700 που έχω στείλει παλλές φορές sis αρχεία για δοκιμή τα "πετάει" στον φάκελο others. Edit: Μόλις ξαναδοκίμασα να στείλω προγράμματα sis στο k700. Δεν τα δέχεται καθόλου τελικά. Τα απορρίπτει πριν αρχίσει η μεταφορά. Δοκίμασα και μετονόμασα μια εικόνα jpg σε .sis και αυτό το αρχείο το απέρριψε. Δοκίμασε από κάποιον υπολογιστή να κάνεις το ίδιο με μια εικόνα. Αν την απορρίψει τότε δεν "έπιασες" τίποτε.
j0j0gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 κοίτα, ότι έκανες m....a, έκανες!! ... απλώς κάνε μια αναβάθμιση στο κινητό και διέγραψε ότι έχει μέσα...γιατί απλά... κάτι θα έχει μπει... πολλοί μάγκες το κάνουν αυτό... στέλνουν .sis files σε κινητά μέσω μπλούτ.. και μετά έχουν διάφορα remote accesses. Βέβαια πολύ έχουν μείνει με την φαντασία στο χέρι... και για όσους ξέρουν, απαντάνε... !εμένα πρόσφατα μου έστειλαν ένα σισ στο σόνυ που έχω και επειδή το μαραφέτι δεν γινόταν να μπεί...του στέλνω απάντηση: "Ρε φίλε τι το προσπαθείς...αφού δεν το κατέχεις" και πρέπει να μεινε λίγο... χεχεχε ti ton agxwneis bre ton an8rwpo k su
Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 στο w850i δεν παίζει να παίρνει .sis. Αυτά είναι μόνο για τα νόκια. Το κινητό σου δεν έχει τπτ, χαλάρωσε. Αυτοί τα στέλνουν σε όποιον βρουν με την σκέψη ότι θα έχει symbian κινητό... εσύ κατα τύχη , "ατύχησες"...
x_vagos_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δεν θα πάθεις τπτ... Απλά διέγραψε το αρχείο... Λογικά στο Others θα είναι ή στο Applications [ εμένα με το παλιό K750, εκεί πήγε, αλλά δεν επηρέασε κάτι... ]
nikoskon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Το αρχείο δεν υπάρχει πουθενά...
getty Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δουλειά δεν έχει ο κόσμος στέλνει ιούς, πολύ τελειωμένα άτομα-κινητόβλακες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.