polidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Loipon mages ena filaraki theli na agorasi mia USB tv karta h video karta oste na tin sindesi me to laptop tou kai na kanei engrafes. Alla epidi den exei kai poli idea apo afta theli na kanei direct capture se DIVX h XVID. Pies kartes einai axiopistes gia amesi engrefi se Divx? Exei dokimasi kapios na protinei? To palikari dinei mexri 60-80 ? Gia na do protaseis. THANKS
MoUCLAs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Φιλος γραφει με την καρτα της Plextor.. με πολυ καλή ποιότητα και αξιοπιστια επίσης.. εδω και αρκετό καιρό.. θα την συνιστουσα ανεπιφύλακτα.. Όλες σχεδον οι καρτες γράφουν σε ότι φορματ θέλεις αρκει να έχεις ΚΑΙ τον αντιστοιχο επεξεργαστή. Για να γραφει καποιος καλά σε XviD θέλει πολύ καλό μηχανημα. Υπαρχει μια "κάρτα" που έχει hardware chipaki αλλά έχει και 4 εκατοστάρικα.. κάτι άλλο δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου..
polidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Pio medelo einai Kai poso paei peripou to mali? Kaneis alos kamia kali kai dokimasmenei? P.s Apo epexergastiki isxi ta paei malon kala den nomizo na exei provlima me AMD 3200.
MoUCLAs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ο φίλος έχει την Plextor ConvertX PX-M402U.. γυρω στα 80 ευρα βλέπω οτι έχει.. Καλός είναι ο 3200.. αλλά άμα θέλεις να πετύχεις όσο το δυνατον καλύτερο αποτέλεσμα είναι καλύτερα να το γραψεις σε mpeg και μετά με το δημοφιλές και πολύ κααλό AutoGK ή GordianKnot να το μετατρέχεις σε ότι μέγεθος θέλεις.. γιατι πολύ απλά πρεπει να έχεις εμπειρία για να δείς ποσο bitrate θέλει ενα πρόγραμμα/εκπομπή για να πετύχεις καλή ποιότητα.. ενω με το Mpeg , το έχεις γύρω στα 7000 με 10000κβπσ αναλογγα τι γράφεις και μετά το συμπιέζεις.. και με εννα τετοιο επεξεργαστή η συμπίεση είναι περίπου στα 70 λεπτά για ένα πρόγραμμα των 45λεπτών..
polidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Exei dikio kai ego afta tou ipa ton diko mou alla Apo tin mia den skampazei kai apo tin ali den exei kai poli elefthero xrono kai katalaveneis oti theli kati etimo se andigrafes DIVX kai na exei kiolas kai ikanopioitiki piotita. Ara pame se lisi kalis kartas oste na ypostirizei tin amesi engrafi se divx xoris perita(Engrafes kai sinpieseis meta)
MoUCLAs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μα και το συστηματακι που γράφει κατευεθειαν οπυ σου λεω σε DivX , και εχει και 400 εκατοστάρια , σου κανει 1.5Gb τα 45 λεπτά.. οπότε μετά πάλι encoding θελεις.. άσε που έτσι και αλλιώς θα πρεπει να ασχοληθεις μαζι του , ή δεν θα κόψεις της διαφημίσεις? Και πίστεψε με πιο πολύ χρόνο σου τρώει να κόψεις διαφημίσεις παρά να το βαλεις στο AutoGK και να το συμπιέσεις.. το τελευταίο είναι 4 στανταρ κλικ...
polidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ok file mou na se kala gia tin voithia. Tha metafero afta pou ipes ston diko mou kai tora ti tha epilexei na kanei provlima tou einai. THANKS
deker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε να δεις την κάρτα της Pinnacle που δίνει το e-shop. Την έχει ένας φίλος και είναι αρκετά ευχαριστημένος από ότι μου είπε.Δεν έχω δει ο ίδιος τι παίζει αλλά βασίζομαι στα λόγια του.Α νομίζω ότι κοστίζει λίγο παραπάνω από 80 ευρώ!!!!
polidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ok file tha ti kitaxoume kai afti. THANKS
polidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Εγω διαφωνώ για Pinnacle.. Gia pio logo. Dikeologiseto ligo. Gia na doume ti paizi. P.s Paidia koitao tis protaseis sas mazevo stixeia oste na ta doso sto filaraki mou kai na apofasisi telika pia tha pari
deker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Κοίτα φίλε MoUCLAs, το ότι διαφωνείς χωρίς να εξηγείς γιατί, δεν λέει και πολλά.Δεν θέλω να επιβάλλω να πάρει αυτή που είπα εγώ μιας και δεν την έχω δοκιμάσει ο ίδιος αλλά θα μπορούσες να δώσεις κάποιες πληροφορίες για να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι.Και σαφώς η κάρτα της Pinnacle είναι και πιο ακριβή για τα δεδομένα που έθεσε ο Polidis αλλά από ότι είδα τα χαρακτηριστικά της είναι κλάσης ανώτερη απο αυτή που πρότεινες εσύ. Υ.Γ. Λοιπόν από ότι κοίταξα τελικά η κάρτα που σου έλεγα είναι στα 95 ευρώ. Είναι η PINNACLE SYSTEMS PCTV DVB-T PRO 250E USB.Αρκετά καλή για να κάνει τη δουλειά του ο φίλος σου χωρίς βέβαια να αγγίζουμε τα όρια του επαγγελματισμού. Φιλικά...deker
MoUCLAs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητέ μου φίλε deker , καταρχήν η κάρτα που προτείνεις , PINNACLE SYSTEMS PCTV DVB-T PRO 250E USB , είναι γαι ΨΗΦΙΑΚΑ κανάλια και όχι για αναλογικά πχ MEGA , ANT1 , ALPHA κτλ.. Εκτός αυτού οι Pinnacle είναι γενικά περίεργες κάρτες.. βγάζουν προβλήματα είτε με το software είτε με το σήμα.. είτε με άλλα hardware.. Αυτή που σου πρότεινα για usb , αν και εδώ είμαι κάθετος ΟΧΙ USB τιβι κάρτα , είναι δοκιμασμένη απο άτομο που γράφει καθημερινα 2 με 5 ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα.. Αυτά , εγω μια γνώμη είπα , the choice is yours..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.