tromeros dennis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 καλησπέρα! όπως όλοι γνωρίζεται, ο τελικός του Champions League το 2007 θα ειναι στην αθηνα! τωρα, για να ρωτήσω, υπάρχει πιθανότητα να παραβρεθώ εκεί, χωρίς να πληρώσω αστρονομικά ποσά στη μαύρη αγορά;
tromeros dennis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 μήπως να σκάψω τρύπα; οχι ρε παιδια, δεν θελω να μπω στα τζαπε μεσα, θελω ενα εισιτήριο!
Harkon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 από ότι είδα κανά δίμηνο πριν που το έψαξα λίγο ήταν ακριβά... 100-200 ευρά περίπου.. και για το 100 δεν παίρνω όρκο..
Critter Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 100 καλα θα ειναι. Το ζητημα ειναι οτι δεν υπαρχει πληροφορηση για το ποτε θα βγουν, καθως και για τον τροπο διάθεσης.
theoritikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 100 καλα θα ειναι. Το ζητημα ειναι οτι δεν υπαρχει πληροφορηση για το ποτε θα βγουν, καθως και για τον τροπο διάθεσης. Συμφωνώ μαζί σου. Ούτε εγώ έχω ακόυσει για το πότε θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων και το πόσο θα έχουν. Επειδή οι δικοί μας, θα θέλουν ο κόσμος να πάει να δει τον αγώνα, πιστεύω πως θα έχουν και φτηνότερα εισιτήρια. Δεν έχει την ευκαιρία ο Έλληνας να βλέπει κάθε χρόνο τον τελικό στα γήπεδα του! Επίσης, σε πιο στάδιο θα γίνει η τελικός?
Harkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 στο ΟΑΚΑ θα γίνει. επίσης από ότι ξέρω τα πιο πολλά εισητήρια θα δωθούν στους φιλάθλους των 2 ομάδων του τελικού. δε θα υπάρχουν πολλά για "ελεύθερο" κοινό. μόλις ξαναβρώ τον σύνδεσμο που είχα βρει τιμές θα τον γράψω εδώ.
tromeros dennis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 επίσης από ότι ξέρω τα πιο πολλά εισητήρια θα δωθούν στους φιλάθλους των 2 ομάδων του τελικού. δε θα υπάρχουν πολλά για "ελεύθερο" κοινό.μόλις ξαναβρώ τον σύνδεσμο που είχα βρει τιμές θα τον γράψω εδώ. αυτο πιστευω κι εγω...
Kandinsky Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πήγαινε στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη ή στα γραφεία του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι......
tromeros dennis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 αρνιέμαι να πλησιάσω υποστηρικτές του Ολυμπιακού!
Harkon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 δείτε λίγο http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=38525
tromeros dennis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 οπως και με το μουντιαλ, παλη τα ιδια... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.