DIMITRISG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ψαχνω ένα πρόγραμμα για screenshots που να μπορώ να γράψω και κάτι στην εικόνα ή να σημειώσω κάτι Ευχαριστώ
player74 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 me arketa programmata epeksergasias eikonon mporeis na kaneis add text paint shop acdsee photoshop ktl auta men einai emporika alla an psakseis tha vreis kai free. akoma kai to paint twn windows exei add text. twra gia programma pou kanei kai ta dyo den kserw. fantazome oti prepei na yparxoun se styl opos travane photo i cameres kai vazoun kai hmeromhnia
DIMITRISG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ok ευχαριστώ , και για screenshot θα ψάξω , και ότι μου πέσει Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιο ;
DIMITRISG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Πως δουλεύει; το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα
EKTELESTES Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Για 1 χόυφτα δολλάρια μπορείς να αγοράσεις κάμποσα προγραμματάκια που κάνουν την δουλειά. Εάν όμως δώσεις λίγα δολλάρια ακόμα, θα μπορέσεις να πάρεις κάτι επαγγελματικό. Πάντως οι 2 παραπάνω προτάσεις έχουν τις καλές, τις κακές, αλλά και τις...άσχημες πλευρές τους.. Εαν παρόλα αυτά επιμένεις να είσαι ο...Παράνομος Josey Wales μπορείς να να ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο και να βρεις κάτι καλό χωρίς να κινδυνεύεις να σε...Κρεμάσουν ψηλά... Εάν ύστερα απο όλα αυτά δε βρεις τπτ να κάνεις την δουλειά σου..τότε είσαι πραγματικά...Ασυγχώρητος...
BalDwin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πως δουλεύει; το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα Αφού το πατήσεις,άνοιξε τη Ζωγραφική των windows και πάτα Ctrl+V. Κι αν θες να το σώσεις,πάτα Save as και διάλεξε ό,τι θες (jpeg κλπ).
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Για 1 χόυφτα δολλάρια μπορείς να αγοράσεις κάμποσα προγραμματάκια που κάνουν την δουλειά. Εάν όμως δώσεις λίγα δολλάρια ακόμα, θα μπορέσεις να πάρεις κάτι επαγγελματικό. Πάντως οι 2 παραπάνω προτάσεις έχουν τις καλές, τις κακές, αλλά και τις...άσχημες πλευρές τους.. Εαν παρόλα αυτά επιμένεις να είσαι ο...Παράνομος Josey Wales μπορείς να να ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο και να βρεις κάτι καλό χωρίς να κινδυνεύεις να σε...Κρεμάσουν ψηλά... Εάν ύστερα απο όλα αυτά δε βρεις τπτ να κάνεις την δουλειά σου..τότε είσαι πραγματικά...Ασυγχώρητος... Μεγάλε μεφτιαξες τώρα Αφού το πατήσεις,άνοιξε τη Ζωγραφική των windows και πάτα Ctrl+V.Κι αν θες να το σώσεις,πάτα Save as και διάλεξε ό,τι θες (jpeg κλπ). Τί μ*λ*κ*ς είμαι δεν το ήξερα ότι γίνεται και έτσι !!!
kanenas_allos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πολύ καλό είναι το SnagIt. Αλλά δεν είναι δωρεάν (για τα καλά παιδιά).
User_32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιο ; >[[url=http://www.wisdom-soft.com/products/screenhunter.htm]x[/url]] ScreenHunter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.