Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για speedfan

totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτρεξα το speedfan κ μου βγάζει ένδειξη AUX 119c κ μια φλόγα νααα.Ακόμα έβγαλε Aux0fan 0rpm k Aux1fan 2909rpm.Τα υπόλοιπα είναι 30-35c.Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι το αux κ πόσο αξιόπιστο ειναι το speedfan?

Δημοσ.

φιλε επειδή το προγραμματάκι ανάλογα το hardware βλέπει και διαφορετικά πράγματα αυτό το aux μαλών είναι η 3πινη υποδοχή γκάι ανεμιστήρα και το chipset τις μητρικής σου χωρίς όμως να βάζω το χέρι στη νααααα φλόγα σου

όσο για το aux τώρα που έχεις χτυπήσει 119 C αφού δεν κάηκες ακόμα καλά είσαι όχι πλακα κάνω δεν ξέρω ακριβώς τι είναι το δείχνει και σε μένα αλλα κοντά στους 250 αλλα αφού δεν έχεις τέτοια θερμοκρασία μέσα στο pc σου ...

τώρα πάλι χωρίς σιγουριά είναι κάτι με το ACPI των Pc αυτό το Aux xxxC οποτε μην δίνεις πολύ σημασία. σαν πρόγραμμα το speedfan εμενα δείχνει ενα βαθμο πάνω από τις ενδείξεις του bios και σε λίγο καιρό που θα πάρω και θερμόμετρο θα δούμε ποσο καλο είναι και το speedfan και το bios

Δημοσ.

Πράγματι απ'οτι διαβασα πολλές φορές δείχνει φλόγες κ μεγάλες θερμοκρασίες όταν δεν αναγνωρίζει hardware.K εμένα δείχνει περίπου θερμοκρασίες μητρικής.

Δημοσ.

1ον) Που στο καλό κολάει αυτό το ερώτημα/θέμα με την ενότητα Extreme PC ρε φίλε ?

2ον) Αν έκανες μια αναζήτηση θα έβλεπες ότι έχει αναφερθεί χίλιες φορές.

Οι άσχετες ενδείξεις εμφανίζονται όταν το SpeedFan βλέπει τις input/output του Monitoring Chip που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον κατασκευαστή της μητρικής σου.

Με άλλα λόγια είναι τυχαίες θερμοκρασίες/ενδείξεις, που δεν μετράνε κάτι, και φυσικά δεν είναι πραγματικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...