Προς το περιεχόμενο

Αγορα Core2Duo Laptop

R_Barrichello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την περιοδο ενδιαφερομαι να αγορασω Laptop.

Το θελω για να τρεχω κυριως σχετικα βαριες εως πολυ βαριες εφαρμογες (Autocad, Ansys, Matlab) και ενιοται να παιζω και κανενα παιχνιδι.

Το προβλημα μου ειναι οτι ειχα διαβασει στο forum κατι σχετικο με την πλατφορμα centrino και οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για core2duo. Ισχυει κατι τετοιο? Αν ναι πως ονομαζεται η νεα πλατφορμα και ποτε αναμενεται? Θα εχει τοσο σημαντικη διαφορα στην ταχυτητα? Απο καρτες γραφικων τι εξελιξεις περιμενουμε και ποτε?

Κοινως το ερωτημα μου ειναι: Να αγορασω Laptop τωρα η να περιμενω και ποσο να περιμενω? Το Laptop το χρειαζομαι αρκετα αλλα δεν πεθαινω κιολας αν περιμενω λιγο ακομα.

Τελος και sorry αν σας πρηζω, εχετε να μου προτεινετε ενα καλο laptop μεχρι 1600-1700??

Δημοσ.

ti noima exei na perimeneis??kai otan erthei i stigmi tha sou poune perimene ligo akoma tha vgei ekeino i to allo kok... prosopiki mou apopsi: pare kati kainourio nai, to opoio omos na exei dokimastei k ligo...

Δημοσ.

R_B επειδή είμαι και εγώ στην αγορά για κάτι αντίστοιχο του laptop που ψάχνεις και εσύ, για διαφορετική εφαρμογή όμως, έχω κατάληξει στο LG P1-J002HS. Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και πες μου εντυπώσεις.

Δημοσ.

Damn! Δεν το είχα προσέξει. Κρίμα γιατί μου φαινόταν ιδανική λύση σε αυτή την τιμή. Πιστεύω προς τα Χριστούγεννα πάντως θα δούμε τρελά μηχανήματα.

Δημοσ.

Τελικα υπαρχει κανενα Core2Duo Laptop με επεξεργαστη της σειρας 7xxx , μνημη 2GB απ'τη μαμα και καλη καρτα γραφικων???? Απ'οσο εχω διαβασει εδω δεν εχω δει κατι τετοιο.

Δε με νοιαζει, ας κανει και 2000€ αλλα υπαρχει???

Δε ζηταω και δισκο 7200RPM γιατι τοτε θα εκανα ονειρα...

(Απαντηση Πλαισια γιατι δε βαζουν 7200RPM δισκους απο μαμα: Εχουν καταργηθει γιατι ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια...Δε με νοιαζει του λεω, εγω θελω 7200...Δε φερνουμε 7200 δισκους πια...)

Δημοσ.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905052

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905536

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905047

Και τα 3 θέλουν επιπλέον RAM (το πρώτο έχει 512, το δεύτερο/τρίτο 1024).

Έχει κι άλλα 2 Toshiba με την σειρά Τ5... C2D σαν το Sony και λίγο πιο φθηνά

Δημοσ.

Εγω στο δικου μου toshiba προσθεσα αλλα 512 μνημης. Τωρα σε οτι αφορα την επιλογη σου πιστευω οτι με τα σημερινα φορητα μηχανηματα μπορεις ανετα να βαλεις τα καινουργια Βιστα οταν κυκλοφορησουν αλλα δεν χρειαζεται να ξοδεψεις πολλα χρηματα, με 1000 ευρω μπορεις να βρεις ενα διπηρυνο που θα κανει ανετα δουλεια...

Δημοσ.

Ωραιο το toshiba αλλα ξεχασα να πω οτι θελω και 17αρα οθονη...Sorry!

Λοιπον υπαρχει κατι καλο? Καρτα γραφικων η καλυτερη που θα βρω ειναι η 7600?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαίρετε παιδιά, ψάχνω και γω το τελευταίο δίμηνο για ένα laptop και πάνω που κατέληξα στον Acer Aspire 5920G-601G16MN με 970 ευρώ από το Πλαίσιο πέσανε πάνω μου γνωστοί και φίλοι και με κατατρομοκράτησαν με τα γνωστά για την αντιπροσωπία. Αυτό που με εντυπωσίασε στο παραπάνω φορητό είναι η κάρτα γραφικών του, η NVIDIA GeForce 8600 up to 512MB. Η 8600 είναι πολύ καλύτερη της 8400; Οι ATI Radeon HD2600 που έχουν κάποια άλλα αξίζουν ή όχι; Ναι ξέρω, ξεφεύγω από το topic αλλά είμαι νέος χρήστης και βιάζομαι να φύγω, να στήσω τη παρέα λιγότερο από ώρα. Sorry:o

Δημοσ.

R_B φτιαξε ενα συστημα μονος σου Dell inspiron 1720 , Scalabrine λες το οικονομικο οριο καθως και ποιες θα ειναι οι εργασιες του υπολογιστη.

Δημοσ.

Η 8600gt ειναι αρκετα καλυτερη απο την 8400.

Η Αti 2600 ειναι ελαχιστα πιο αργη απο την 8600gt.

Χιλιες φορες να παρεις τον toshiba 1m8 ,παρα αυτον τον φθηνιαρικο φορητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...