parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παρακαλώ, ειρήνη υμίν. Σκοπός δεν είναι να την "πούμε" στον gherudo, αλλά να βρει λύση στο πρόβλημά του. Φίλε μου, γιατί δε δοκιμάζεις να περάσεις νεότερο firmware από το site της Sagem? Αν κ έτσι δε γίνει κάτι, στη θέση σου θα προσπαθούσα να δανειστώ από κάποιον γνωστό έναν router για δοκιμές. Τα USB ADSL Modems δεν είναι τόσο αξιόπιστα στις συνδέσεις τους όσο οι routers... ***(Edit): Ποστάραμε την ίδια ώρα! Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί λύση...
asxetoula Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καταρχήν η HOL έχει περιορισμό (traffic shaping) για τα p2p προγράμματα. Άρα μήπως πρέπει να ψάξεις κάποιον άλλον provider? Γιατί λογικά, αν ο περιορισμός υπάρχει ακόμα, θα ισχύει και για τις φοιτητικές συνδέσεις. Αλήθεια; Δεν έχω παρατηρήσει να εφαρμόζεται κάτι τέτοιο, μια χαρά ταχύτητες πιάνω ως τώρα. Απλά θέλω να δω αν υπάρχουν επιπλέον περιορισμοί, αλλά δε θα ήταν άδικο; Δηλαδή τι σόι προσφορά θα ήταν; Σου κάνουν κάποια έκπτωση στην τιμή αλλά και στην ταχύτητα;!
thdrs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 άλλαξα εξοπλισμό και δοκιμάζω,θα σας πώ σε λίγες ώρες.... Πάντως ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός. Από τίποτα δεν βγαίνει ότι υπάρχει καμία "μεγάλη απάτη του φοιτητικού ιντερνετ". Το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε με τέτοιους τίτλους είναι να σπρώχνουμε καλόπιστους φοιτητές σε ακριβές συνδρομές ή (το χειρότερο) εκτός ιντερνετ. Κρίμα...
gherudos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά είναι όλα ΟΚ,τελικά έφταιγε το modem,από τη στιγμή που το άλλαξα δεν ξαναπαρουσίασε κανένα πρόβλημα.Το λάθος δεν ήταν δικό μου και ζητώ συγνώμη για τον παραπλανητικό τίτλο αλλά για όλα φταίνε οι υπάλληλοι της ΟΤΕΝΕΤ,αυτοί επέμεναν πως έφταιγε το ΤΕΙ,τι να πω ρε παιδιά....
seitan2102 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εμ... πάντως δυο φίλοι μου που βάλαν φοιτητική adsl έλεγαν πως αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στην ταχύτητα και αξιοπιστία της σύνδεσης, αναφέρουν συχνές διαποπές στην σύνδεση και κάτι τέτοια. Εγώ προσωπικά δεν πήρα την φοιτητική. Για κάποιο λόγο δεν μου γέμιζε το μάτι... Πλήρωσα λίγα λεφτά παραπάνω βέβαια.
capthookb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο, δε θα το έκαναν με disconnect.
skoy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Επιδη δεν διαβασα εκτενως ολες τις σελιδες, δεν ξερω αν εχει υποθει, και αν ναι sorry... λοιπον, ενας φιλος με οτενετ ειχε προβλιμα στο upload (Δεν ανεβαινε τιποτα) σε γνωστα """μερη"""... Η λυση? Onion Router, ειναι free νομιζω προγραμμα που μπερδευει την IP με οπου να 'ναι στον πλανιτη... Και ανεβαζε κανονικοτατα οσο το ειχε ανοιχτο... Δοκιμασε το, αν και παλι εχεις προβλημα, τοτε δεν φταιει ο ISP σου...
thdrs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά είναι όλα ΟΚ,τελικά έφταιγε το modem,από τη στιγμή που το άλλαξα δεν ξαναπαρουσίασε κανένα πρόβλημα.Το λάθος δεν ήταν δικό μου και ζητώ συγνώμη για τον παραπλανητικό τίτλο αλλά για όλα φταίνε οι υπάλληλοι της ΟΤΕΝΕΤ,αυτοί επέμεναν πως έφταιγε το ΤΕΙ,τι να πω ρε παιδιά.... Τότε, πρέπει να διορθώσεις άμεσα τον τίτλο του θέματος, για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στην αλήθεια...
gherudos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τότε, πρέπει να διορθώσεις άμεσα τον τίτλο του θέματος, για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στην αλήθεια... Δεν μπορώ να το κάνω αυτό,δεν γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.