gherudos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι 5 ευρώ η διαφορά αλλά 12 ευρώ λιγότερα κοστίζει το φοιτητικό,τα χαρτιά και η γραφειοκρατία μου πήραν περίπου 1 ώρα,είναι πολύ απλό,μια εγγραφή κάνεις και την στέλνεις με FAX στον provider μαζί με τη βεβαίωση σπουδών που ούτως η άλλως στη δίνουν με κάθε εγγραφή.
Panagiotisn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μα κι εσείς τί το θέλετε το φοιτητικό? Δώστε κάτι παραπάνω και κάντε ότι θέλετε, σε όποια εταιρία θέλετε, και σε ότι πρόγραμμα θέλετε...Και όλα αυτά γιατί? Για να γλυτώσετε 10 ευρώ το μήνα? Ήμαρτον... μη βιαζεσαι φιλε μου... τα ιδια ακριβως ισχυουν κ στα αλλα προγραμματα συνδεσεων. κ εσυ εχεις υπογραψει παρομοια δηλωση για προστασια δικαιωματων. Να ρωτήσω κάτι;Αν βάλω το φοιτητικό της ΗOL θα έχω ανάλογο πρόβλημα; Δηλαδή δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω p2p εφαρμογές ή torrents ή οτιδήποτε σχετικό; Σε ένα μήνα λήγει η σύνδεσή μου και ψάχνω τι να βάλω τώρα, σκεφτόμουν το φοιτητικό της ΗOL κυρίως γιατί δεν απαιτείται σύμβαση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (οπότε αν προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον μπορώ να αλλάξω) αλλά και επειδή δε θέλω να περιμένω πάλι 1 μήνα μέχρι να κόψουν αυτή τη σύνδεση και να ενεργοποιηθεί η επόμενη από άλλο provider. Αλλά αν είναι για τα 5 ευρώ που είναι φθηνότερο να σου περιορίζουν τη σύνδεση δεν αξίζει! δε νομιζω. σχεδον απιθανο το θεωρω. καλα θα κανει το παιδι που εκανε το αρχικο post να ρωτησει αλλους συναδελφους του αν εχουν το ιδιο προβλημα ή ειναι μεμονωμενο. εγω δεν εχω ακουσει τιποτα παρομοιο σε φοιτητικες συνδεσεις ως τωρα. μια χαρα κατεβαζουν ολοι
takis456 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι;Αν βάλω το φοιτητικό της ΗOL θα έχω ανάλογο πρόβλημα; Δηλαδή δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω p2p εφαρμογές ή torrents ή οτιδήποτε σχετικό; Καταρχήν η HOL έχει περιορισμό (traffic shaping) για τα p2p προγράμματα. Άρα μήπως πρέπει να ψάξεις κάποιον άλλον provider? Γιατί λογικά, αν ο περιορισμός υπάρχει ακόμα, θα ισχύει και για τις φοιτητικές συνδέσεις.
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Καταρχήν η HOL έχει περιορισμό (traffic shaping) για τα p2p προγράμματα. Άρα μήπως πρέπει να ψάξεις κάποιον άλλον provider? Γιατί λογικά, αν ο περιορισμός υπάρχει ακόμα, θα ισχύει και για τις φοιτητικές συνδέσεις. Δεν ισχύει...έχω φοιτητικό από HOL και τα torrents παίζουν κανονικά...
pegasos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Καταρχήν η HOL έχει περιορισμό (traffic shaping) για τα p2p προγράμματα. Άρα μήπως πρέπει να ψάξεις κάποιον άλλον provider? Γιατί λογικά, αν ο περιορισμός υπάρχει ακόμα, θα ισχύει και για τις φοιτητικές συνδέσεις. H HOL εφαρμόζει Traffic shaping μόνο στους πελάτες της, στις συνδέσεις μέσω diodos δεν το εφαρμόζει απλά γιατί το bandwidth δεν είναι δικό της αλλά του Grnet.
thdrs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημα με τις συχνές διακοπές του φίλου μας δεν έχει να κάνει με την πολιτική του Δίοδος. Οι "περιορισμοί" στα ports που αναφέρονται είναι θεωρητικό δικαίωμα του ιδρύματος από το οποίο παίρνεται η ΙΡ, για την προστασία του ιδρύματος από τυχόν ακραίες καταχρήσεις (παρόμοιο δικαίωμα έχουν και οι ISPs - fair use policy). Μέχρι σήμερα δεν έχει αφαρμοστεί κανένας περιορισμός. Θα είχε γίνει χαμός, άλλωστε! Εγώ πιστεύω ότι οι αποσυνδέσεις του (ενός και μόνου φίλου) έχουν να κάνουν με το μόντεμ του. Παρακαλούμε να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα των δοκιμών και να μη βάζει στο μιαλό του σενάρια συνωμοσίας. Οι υπεύθυνοι του δίοδος και των πανεπιστημίων δεν είναι πια τρελοί να θέλουν να βασανισουν τους φοιτητές, για τη διευκόλυνση των οποίων έφτιαξαν το πρόγραμμα.
pao132003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Γιατί λέτε ότι θέλετε; Μερικοί μιλάνε λες και είναι εγκάθετοι από τις εταιρίες και προσπαθούν να μας αποτρέψουν από το φοιτητικό internet. Γραφειοκρατία; Μια βδομάδα; Τι εξωπραγματικά είναι αυτά; Μια ώρα μου πήρε κι αυτό γιατί δεν έχω φαξ στο σπίτι! Και σε λιγότερο από μια βδομάδα είχα dsl με το ταχύτατο δίκτυο της ΕΔΕΤ χωρίς κανένα περιορισμό και πληρώνοντας πολύ λιγότερα από όσους δεν είναι φοιτητές. Κάποιοι θα ζηλεύουν τώρα, αλλά τι να κάνουμε, εμείς οι φοιτητές έχουμε άλλα έξοδα και προβλήματα... Φυσικά το ts από τη hol δεν επηρεάζει τους συνδρομητές του ΔΙΟΔΟΣ!
Gantalf_4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 gherudos τα ΤΕΙ εδω Καβαλα δεν εχουν τιποτα τετοιο, περιορισμους και φοιτητικα. Μαλλον καπου αλλου ειναι το problem σου.
CyberWalker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καταρχήν ξεκίνα σε παρακαλώ με το να διαμορφώσεις έναν καλύτερο τίτλο για το θέμα που άνοιξες γιατί ΠΡΙΝ ακόμα το ψάξεις θεωρείς δεδομένο ότι υπάρχει απάτη! Μήπως είσαι δημοσιογράφος;! :razz: Anyway, άκου τον parsifal! Και πες μας ποια είναι η σχολή σου να δούμε αν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε και εξέφρασε το ίδιο πρόβλημα και στο http://www.adslgr.com αν θες να έχεις ικανοποιητικές πιθανότητες να πάρεις μια γρήγορη και έγκυρη απάντηση.
gherudos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά είπαμε ΤΕΙ καβάλας,και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά που γράφω,αυτά μου είπαν οι άνθρωποι της ΟΤΕΝΕΤ αυτά σας λέω!!! Ορίστε σας είπα και τον provider μου.
Gantalf_4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 gherudo ξερω ατομα με οτενετ και φοιτητικο εδω στην Καβαλα. Δεν εχουν κανενα προβλημα με τιποτα...Η Οτενετ οτι μ@λακια της κατεβει λεει...
CyberWalker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή τι σου είπαν στην ΟΤΕΝΕΤ, ότι είναι απάτη;! Έλεος!
capthookb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πρόβλημα με τον εξοπλισμό σου έχεις. Αν θες το πιστεύεις, αλλιώς ψάχνε για φαντάσματα.
thes1os Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Η Οτενετ οτι μ@λακια της κατεβει λεει... Έχεις ένα δίκιο αν σου είπαν μαλακίες στην ΟΤΕΝΕΤ. Για έναν όχι και τόσο περίεργο λόγο στην ΟΤΕΝΕΤ προσπαθούν να διαβάλουν το φοιτητικό ίντερνετ. Μην τους ακούς, απλά βρήκαν την ευκαιρία να μεταθέτουν τθις ευθύνες απο πάνω τους! Είχα το ίδιο σχεδόν πρόβλημα με εσένα στην ΟΤΕΝΕΤ κατα την περίοδο που γινόταν εδώ οι αναβαθμίσεις. Απο τότε κανένα πρόβλημα.
gherudos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 άλλαξα εξοπλισμό και δοκιμάζω,θα σας πώ σε λίγες ώρες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.