green_beret Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Εχω το εξης προβλημα. Κανω format και καθως εχω διαλεξει δισκο για να γινει η εκγατασταση και εχει αντιγραψει τα αρχεια που ειναι απαραιτητα για να ξεκινηση η διαδικασια της εγκαταστασης ζητα την 1η επανεκκινηση. Αφου κανει επανεκκινηση μου βγαζει σε dos το μηνυμα "error loading operating system". Ειχα μια υποψια οτι μπορει να εφτεγε το cd των Windows αλλα δεν ηταν αυτο. Εκανα και bios update και εβαλα καινουργιους SATA οδηγους αλλα ματαια. Ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος και εχει γινει format κανονικα σε αυτον. Ειναι Segate 250GB Sata. Εχω κανει τα παντα. Για βοηθηστε λιγο αν μπορειται γιατι εχω φορτωσει...
giannisk1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Έχες ρυθμίσει στο BIOS να κάνει boot απο τον συγκεκριμένο σκληρό; Και εγώ είχα προβλήματα με τον sata σκληρό μου αλλά έβαλα την δισκέτα με τους drivers κατα την εγκατάσταση των Windows,και δούλεψαν κανονικά.
sret Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα μπες στο bios και αλλαξε το auto στο σκληρο σε lba και αν δεν δουλεψει σε chs.
green_beret Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Φιλε giannisk1 μονο αυτον τον δισκο εχω πανω. Sret θα δοκιμασω και αυτο που λες αν και εχουν αρχισει να μου μπαινουν υποψιες για την μνημη. Ετοιμαζομαι για νεα επεμβαση εντος ολιγου. Θα σας ενημερωσω αν γινει κατι παντως.
dll.hal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 με σχεδον το ιδιο προβλημα,χτυπημενο το ενα slot της μνημης...
green_beret Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον τελικα ο Sret ειχε δικιο. Στις ρυθμισεις του σκληρου στο bios αντι για auto εβαλα large επειδη ο δισκος ηταν 250αρης και δουλεψε. Κουφο αλλα δουλεψε. Φιλε Sret σ'ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.