Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apo tin stigmi pou ta perissotera dslam einai pitarismena, poios o logos na exeis onomastikh taxitita 4mbit apo ti stigmi pou tha katevazeis opws oi upoloipoi?

ektos an sto diko sou dslam einai kalutera ta pragmata... emena pantws mono th nuxta pianw max speed.

se afto pou les den exeis adhko!extos an einai opws to eipe o dimon....;)

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

den kserw pws einai... giafto rwthsa.

pantws egw epeidh eimai kentro athina peftw se dslam me xalia taxitites. ok, den einai tragikes, alla den einai gia 768... toulaxiston thn mera. elpizw pantws na einai se dslam ths tellas ki oxi tou ote. afto einai kalo kai gia tous upoloipous giati tha apofortistei to diktio tou ote kai tha "anasanoun" oi grammes...

Δημοσ.

Μα δεν το συζητάμε ότι είναι σε DSLAM της tellas αλλιώς δεν θα ήταν LLU....και δεύτερον ο ΟΤΕ δεν προσφέρει 4mbit=4096kbps=512KB/sec ούτε χονδρική ούτε λιανική

Δημοσ.

Afto pou mou kanei tin megaliteri entiposi einai otropos pou diafimezete afto kai genika oloi oi enalaktikoi paroxeis. Den dinete emfasi stis ipiresies stin poiotita tous stis times. Mono sto XORIS OTE! Einai to pio sigouro aggistri. Kai ego afto koitao prota. Den exei ote? MESA. Ekei eferan ta pragmata oi argosxoloi monimades xaramofaides tou dimosiou.

Kati san ti kouva otan anelave o Kastro. "De ksero paidaki mou ti einai aftos o kastro i o tse gke pos ton lene oute exo diavasei marks. Aftos o poustis o mpatista na figei kai de mporei oi alloi apokleiete na einai xeiroteroi." Vevea sti kouva afto isxuei. Tora stin ellada...vlepoume.

Viva la revolucion de telecomunicaciones tromara mas

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους ας γραψω και γω δυο λογακια.Εγω παιδια εχω Tellas 1 1/2 χρονο,ξεκινησα με 384 (1/2 τιμη τοτε απο τον ΟΤΕ) και τωρα εχω 2048 συνδεση, ποτε δεν ειχα προβλημα ταχυτητας εκτος βεβαια καποιες φορες λογω αναβαθμισεων,καθε φορα που αλλαζε η τιμολογιση επεφτε η τιμη και για μενα που ημουν παλαιος χρηστης (κατι που αναφερθηκε και σε αλλο μηνυμα χρηστη) και αυτη την στιγμη που μιλαμε κατεβαζω στα +-(200..)

Εκανα αιτηση για Zisto DSL + Telephon η τιμη ειναι περιπου 47e το μηνα ΟΛΑ μεσα +φπα (σταθερα-υπεραστικα) free all day και ταχυτητα 4mbit.

Η Tellas αναφερει οτι σε εξυπηρετει απο νεα DSLam (οχι τα απαρχαιομενα της intracom) βαζει οπτικη ινα και της εχει στοιχησει το καθενα 250.000e.Δεν ξερω για το ποτε θα απαντησουν οι αλλες εταιριες γιατι και η forthnet εχει πει για 4 mbit γραμμη αλλα ποτε?πιστευω οτι η αγορα εχει αναταραχθει ,οι κερδισμενοι?ολοι εμεις,ετσι εγινε και με τις αλλες ταχυτητες,οι εταιριες κονταροχτυπιοντουσαν μεταξυ τους με αποτελεσμα να πεσουν οι τιμες πλεον σε λογικα πλαισια και να μπορεσουν πολλοι πλεον να εχουν DSL.

Δημοσ.
Εγω πάντος ξεκίνησα να κάνω αίτηση αλλά έφαγα πόρτα λόγω του ότι έχω συναγερμό στο σπίτι που επικοινωνεί με 210 τηλέφωνο....ακούγεται πάντως πολύ δελεαστική προσφορά και από ότι μου είπαν εκεί στον Ιππόδρομο θα έχει διαθεσιμότιτα σε 1 μήνα...μέχρι τότε σου δίνουν 1mbit dsl...και δεν μου είπαν κάτι για διακοπή της dsl μου...

Και εγώ ανάλογη περίπτωση έχω με συναγερμό. Ποιό είναι το πρόβλημα για κλήσεις σε τέτοια νούμερα?. Για Voip κλήσεις έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόβλημα(αλήθεια ξερει κανείς γιατί?) αλλά για ειδικά την συγκεκριμένη υποτίθεται ότι είναι PSTN. Εκτός αν έχουν στο κέντρο τους το FXS ενσωματομένο στο DSLAM τα ρίχνουν μαζί με το DSL σήμα στο ανάποδο ενός splitter(δηλαδή ένα combiner ή συνδέουν το ίδιο το splitter ανάποδα ή είναι ενσωματομένο στο DSLAM τους που είναι και το πιθανότερο), μιξάρουν το DSL και το τηλέφωνο και μόλις έρθει το ζευγάρι σπίτι σου ξαναβάζεις το splitter και νομίζεις ότι έχεις κανονικό PSTN αφού δεν βλέπεις πουθενά FXS. Δεν λέω ότι είναι έτσι αλλά το ότι ακούω ότι υπάρχει πρόβλημα σε κλήσεις τύπου fax με βάζει σε σκέψεις. Και εφόσον είναι έτσι μην ακούω ότι έχεις κανονικό PSTN. Το αν δεν ενδιαφέρει όποιον αγοράζει άλλο καπέλο. Αλλα να συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα. Αν είναι έτσι μιλάμε για το ίδιο πράγμα που κάνει και η vovodi ουσιαστικά.

Δημοσ.
Και εγώ ανάλογη περίπτωση έχω με συναγερμό. Ποιό είναι το πρόβλημα για κλήσεις σε τέτοια νούμερα?. Για Voip κλήσεις έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόβλημα(αλήθεια ξερει κανείς γιατί?) αλλά για ειδικά την συγκεκριμένη υποτίθεται ότι είναι PSTN. Εκτός αν έχουν στο κέντρο τους το FXS ενσωματομένο στο DSLAM τα ρίχνουν μαζί με το DSL σήμα στο ανάποδο ενός splitter(δηλαδή ένα combiner ή συνδέουν το ίδιο το splitter ανάποδα ή είναι ενσωματομένο στο DSLAM τους που είναι και το πιθανότερο), μιξάρουν το DSL και το τηλέφωνο και μόλις έρθει το ζευγάρι σπίτι σου ξαναβάζεις το splitter και νομίζεις ότι έχεις κανονικό PSTN αφού δεν βλέπεις πουθενά FXS. Δεν λέω ότι είναι έτσι αλλά το ότι ακούω ότι υπάρχει πρόβλημα σε κλήσεις τύπου fax με βάζει σε σκέψεις. Και εφόσον είναι έτσι μην ακούω ότι έχεις κανονικό PSTN. Το αν δεν ενδιαφέρει όποιον αγοράζει άλλο καπέλο. Αλλα να συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα. Αν είναι έτσι μιλάμε για το ίδιο πράγμα που κάνει και η vovodi ουσιαστικά.

Νομίζω πως μπερδεύτηκα λιγάκι έτσι όπως τα είπες. Αν ήταν ζωγραφιά, σίγουρα θα ήταν μουτζούρα..

Δημοσ.

Όντος δεν κατάλαβα πολύ καλά τι ενοείς SV1EOD, πάντως ξαναμίλησα με TELLAS και τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα για τον συναγερμό, έτσι έκανα αίτηση.

Γεγονός είναι πάντως ότι με Vivodi, που έχω τώρα σε PSDN, κάθε μέρα στις 16.00 με 16.15 μου κόβει την γραμμή για κανά 10λεπτο ο συναγερμός λόγω του ότι στέλνει self test στην εταιρεία που είναι συνδεδεμένος...το σήμα του είναι κάτι σαν του Fax και καταφέρνει να μου κόψει την γραμμή εντελώς για λίγο...από όσο ρώτησα...θεωρείται φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην την κόβει.

Δημοσ.

pedia mia erotisi

ta xrimata tou isp ?

tora plirono 10 euro gia isp stin forthnet se grammi tou ote 768

me to paketo pou lete me 45 euro ta xrimata tou isp einai mesa ?

i prepei na plirosoume kai gia isp ? (pios 3erei posa)

episeis tin teleftea week exo megala ping se games

kai den 3ero pios fteei o (P)ote i i forthnet

Δημοσ.

Symferei oikonomika trela h prosfora auth ths tellas,

eimai kai egw enas akoma apo tous pollous pou to skeftontai gia thn allagh auth...

Apla exw kapoies erwthseis...

Exw auth th stigmh grammh pou anhkei se OTENET (apo OnDSL kit)

kai sundromh forthnet pou exei akoma kana 5mhno gia na lhksei...

H erwthsh mou einai, prepei prin paragkeilw to Zisto ths Tellas na zhthsw akurwsh grammhs apo OTENET (h´ginetai automata?) kai me thn sundromh ti na kanw?

Mporw na poulhsw to username kai to password mou?

Alla mou fenetai 8a perimenw ligo akoma mexri na energopoih8oun kapoiwn oi grammes tou Zisto gia na akousw entupwseis!

Δημοσ.

Και βέβαια μπορείς αν σε καλύπτει το δίκτυό της. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεσαι φορητότητα γιατί θα πάρεις νουμεράκι από αυτά της Tellas -> 211ΧΧΧΧΧΧΧ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...